HIZLI İKV
HIZLI İKV
Arkadaşlar yakın zaman ıcerısınde laptop almayı dusunuyorum fakat bnm eskı pc suanda ozelıklerı cok dusuk 512 ram ve 256 ekran kartı ve artık bay coktu 4 yıl kullandım fakat yenı alacağım laptopta ıkv yı kasmadan hızlı bır sekılde oynamak ıstıorum bı bılgısayarda oyuzden hıc oyun keyfı alamadım bana onereceğiniz ozellıklerı kasmadan kullanabılmem ıcın yazarsanız cok sevınırım sımdIDEN TESEKKUR EDERM....
- muratatalar
- İskele Babası
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: delifişek
Re: HIZLI İKV
Uzun Kullanacak isen i5 işlemcili nvdia yada ati ekram kartı bulunan en az 4 gb ram li bir laptop alabilirsin
NOT:Asus alma modelleri iyi değil.
NOT:Asus alma modelleri iyi değil.
Kyametxşifacı (49)
DeLiFiŞeKxMaGe (49)
Delifişekxcamper (49)
Delifişekxhelaer (49)
Muratmelih (49)
DaRkNeSsXwArRiOr (49)
Kıyametxşifacı(29)
Rulinq(49)
DeLiFiŞeKxMaGe (49)
Delifişekxcamper (49)
Delifişekxhelaer (49)
Muratmelih (49)
DaRkNeSsXwArRiOr (49)
Kıyametxşifacı(29)
Rulinq(49)
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
yukarıdaki arkadaşım asus alma demiş hem haklı hemde haksız haklı yönü asuslar çok dayanıklı olmasına rağmen nedense hız konusunda tad alamıyorsun ama haksız olduğu konu ise bir asus bilgisayarı 5 sene kadar uzun bir süre elinde tutabilirsin
bide şunu unutma hiç bir bilgisar tek marka değildir asusun pahalı ve sağlam olmasının nedeni anakartlarını kendisi yapmasıdır ram ve ekran kartını zaten başka yerlerden alıyorlar asusa bütcen yoksa toshiba laptoplara göz at derim bunun yanında bakınca iğrenmen gerekecek markalar şöyle
Hp, Acer, Exper, Casper
bunlara hiç bakma reklamını güzel yapmak sağlam iş çıkartmak anlamına gelmez bunu unutma hiç bir reklamada aldanma son bir şey Dell, samsung ve sony alabilirsin ama sağlamını bulda al onlardada bazı ürünlerinde sorun çıkabiliyor.
bide şunu unutma hiç bir bilgisar tek marka değildir asusun pahalı ve sağlam olmasının nedeni anakartlarını kendisi yapmasıdır ram ve ekran kartını zaten başka yerlerden alıyorlar asusa bütcen yoksa toshiba laptoplara göz at derim bunun yanında bakınca iğrenmen gerekecek markalar şöyle
Hp, Acer, Exper, Casper
bunlara hiç bakma reklamını güzel yapmak sağlam iş çıkartmak anlamına gelmez bunu unutma hiç bir reklamada aldanma son bir şey Dell, samsung ve sony alabilirsin ama sağlamını bulda al onlardada bazı ürünlerinde sorun çıkabiliyor.

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Arkadaşlar önerileriniz için cok tesekkur ederım...dikkate alıcam 
hp g62 bir bak bu modele
--- g62de çok tuş var alışana kadar çok küfrediorsun
--- ama bir kere bile ısınmadan kaynaklı sorun yaşamadım
---oyunları gerçekten çok hızlı çalıştırıyor
---ikv oynarken asla bilgisayar kaynaklı bir sorun yaşamadım.
--- g62de çok tuş var alışana kadar çok küfrediorsun
--- ama bir kere bile ısınmadan kaynaklı sorun yaşamadım
---oyunları gerçekten çok hızlı çalıştırıyor
---ikv oynarken asla bilgisayar kaynaklı bir sorun yaşamadım.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Önerin İçin Saol Kardeşim...