Seçtiğiniz Rehberlere dikkat ediyormusunuz ? Kuklacı Sunucusunda Oynuyorum fakat Rehberlerin Hiçbirinin Görevini yerine Getirdiğini Görmedim Amaçları Rehber TAG'ıyla Hava atmak . . Bunlar Gibi Lise Çağında ErgenikLerı aLırsanız durum vahim . :arrow: :idea:.
İyi Forumlar . . .
Rehberler HK.
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Rehberler HK.
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
Re: Rehberler HK.
Kardeşim eminönü sunucunda 26 lwl adamı rehber yapmışlar adam kendine rehberlik yapamazken milletemi yapacak :!: :!: :!:ZahirBey yazdı:Seçtiğiniz Rehberlere dikkat ediyormusunuz ? Kuklacı Sunucusunda Oynuyorum fakat Rehberlerin Hiçbirinin Görevini yerine Getirdiğini Görmedim Amaçları Rehber TAG'ıyla Hava atmak . . Bunlar Gibi Lise Çağında ErgenikLerı aLırsanız durum vahim . :arrow: :idea:.
İyi Forumlar . . .
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Eminönü sunucusunda çogu rehberler görevini itina ile yerine getiriyor.Digerlerine de gelince adamlar rehbere pm atıyor cevap bulamıynca klan yada bölgeye rasgele atılmış bir pm ye soru soruyor.Başıma çok geldi ve geri çevirmedim.2 dk ile hiç birşey kaybetmem.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Mesela bende Rehber olsam 1 lvlik karakter açar onla olurum.Neden hava atmayı sevmem oyun içinde kimsenin beni tanımasınıda istemem 
Dostum rehberler ancak hava atmayı bilir yardıme eden görmedim daha
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
Hangisini Görsem Ya Klan Savaşında yada Çemberlitaş'da . :arrow:
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
ve Tanrı Ağlıyordu..
eminönü sunucusunda rehberlerin tagı kullanarak çok materyal yansıtmaktan grup aramaktan başka bişey yaptıklarını sanmıyorum. önüne geleni seçmiş ikv rehber olarak çoluk çocuk egosunu tatmin ediyor bizde gülerek izliyoruz
:D
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
Bunların hepsi gözleniyordur Diye düşünüyorum.Gereği Yapılacaktır elbet.