1) YER 6'DA LODOS ARZ VE KLANSIZLAR BİRBİRLERİNİ GRUBA ALABİLMELİ.
ÇÜNKÜ ORADA SAVAŞ YAPILMIYO VE KLANLAR ARASI DAYANIŞMA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
2)ÖZEL GÜNLERDE HEDİYE VE 1 SAATLİK PLUS VERİLEBİLİR. BAYRAMLARDA MESELA.
3)İKV'DE TEK SUNUCUDA TEK YÖNETİCİ VEYA DEV VAR BUNLARIN ÇOĞALTILMASI LAZIM VE DAHA ÇOK ONLİNE OLMALARI LAZIM ÇÜNKÜ BÜYÜK SIKINTILAR OLABİLİYOR.
4)OYUNDA ÇOK LAG VAR BUNUNDA BİR ÇÖZÜME KAVUŞMASI LAZIM.
ŞİMDİ DEN TŞKLER SİZİNDE BEĞENDİKLERİNİZ VEYA ÖNERİLERİNİZ OLURSA SEVİNİRİM.
BURA YAZMAMIN NEDENİ İKV HALKININ DA GÖRÜŞÜNÜ ALMAMDIR.
slm sizlere sunmak istediğim öneriler
slm sizlere sunmak istediğim öneriler
Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: slm sizlere sunmak istediğim öneriler
Özel günlerde zaten hediyeler veriliyor ve etkinlikler düzenleniyor ama 1. madde biraz saçma değil mi ?
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
- FarEastMovement
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 2. maddeye çok güldüm heralde öyle bişey olsa plusluların plusını alırlar plussızlara verırler :lol: :lol:Kaynakxxx yazdı:1) YER 6'DA LODOS ARZ VE KLANSIZLAR BİRBİRLERİNİ GRUBA ALABİLMELİ.
3)İKV'DE TEK SUNUCUDA TEK YÖNETİCİ VEYA DEV VAR BUNLARIN ÇOĞALTILMASI LAZIM VE DAHA ÇOK ONLİNE OLMALARI LAZIM ÇÜNKÜ BÜYÜK SIKINTILAR OLABİLİYOR.
Rebornthebest yazdı:Özel günlerde zaten hediyeler veriliyor ve etkinlikler düzenleniyor ama 1. madde biraz saçma değil mi ?
saçma değil yer 6'ndaki görevler için dedim örneğin kadim, iflis, solucan gibi görevler için hem oyunda yardımlaşma , dayanışma birlik ve beraberlik olur diye düşünmüştüm
Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
lütfen sizinde önerilerini yazın oy çokluğuyla belki olur 
Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
sadece bazı özel günlerde belirli bir saat aralığında oyunculara plus paket verilebilir.
yöneticilik gerçekden zor iş genelde yöneticiler oyunun geliştirilmesi vs.vs gibi sıkıntılardan dolayı istemedende olsa oyuncuları ihmal edebiliryorlar bende yöneticilik yaptığım için bu konuda onları çok iyi anlıyorum.3)İKV'DE TEK SUNUCUDA TEK YÖNETİCİ VEYA DEV VAR BUNLARIN ÇOĞALTILMASI LAZIM VE DAHA ÇOK ONLİNE OLMALARI LAZIM ÇÜNKÜ BÜYÜK SIKINTILAR OLABİLİYOR.
mesela bunu bir nebzede olsa önlemek için rehber takımı kuruldu yanlız rehber takımı sadece düşük level yeni başlamış arkadaşlarımıza görevleri hakkında rehberlik etmekde.
ama sadece oyuncuların sorunlarıyla ilgilenmek için bir takım kurulursa gerçekden yararlı olabilir.
Sürçü-Lisan ettiysem affola
İyi forumlar

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
3 ve 4. madde yi ço kgüzel yazmışsın kardeşim oyunda sürekli lag var çarlarımla yetenek atamıyorum ws lerde veya klan savaşında laga artı kbi çözüm bulunsun herkezo kadar plus akçe alıyo iyice iş paraya döndü lag a da bi çare bulunsun artık bu kadar lag la millet oyundan soguyo bence

hatta resmi bayramlarda mevlüt dinç 1 günlüğüne 1 oyuncuyu yerine koysun
:D:D:D:D:D
arkadaş öneri diyorsun saçma sapan yazılar yazıp konu açıyorsun az takip et sonra öneri de
arkadaş öneri diyorsun saçma sapan yazılar yazıp konu açıyorsun az takip et sonra öneri de
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Klan: Lodos
Kaynakxxx yazdı:1) YER 6'DA LODOS ARZ VE KLANSIZLAR BİRBİRLERİNİ GRUBA ALABİLMELİ.
Merhaba,
1.Madde Olarak Klandan Rastgele 9 kişi etkinlik salonuna alınsa,hepsi büyücü olsa farzedelim.O zaman savaşın ne anlamı kalır.Herkes grubunu kurup oraya giriyor.Bu gayet mantıklı..
4.Madde İSe, Bunu GM Lere Sordum.Lag sorununa asla çözüm bulunamaz.Sadece en aza indirilebilir.
İyi Forumlar..
JesT yazdı:2)ÖZEL GÜNLERDE HEDİYE VE 1 SAATLİK PLUS VERİLEBİLİR. BAYRAMLARDA MESELA.
sadece bazı özel günlerde belirli bir saat aralığında oyunculara plus paket verilebilir.
yöneticilik gerçekden zor iş genelde yöneticiler oyunun geliştirilmesi vs.vs gibi sıkıntılardan dolayı istemedende olsa oyuncuları ihmal edebiliryorlar bende yöneticilik yaptığım için bu konuda onları çok iyi anlıyorum.3)İKV'DE TEK SUNUCUDA TEK YÖNETİCİ VEYA DEV VAR BUNLARIN ÇOĞALTILMASI LAZIM VE DAHA ÇOK ONLİNE OLMALARI LAZIM ÇÜNKÜ BÜYÜK SIKINTILAR OLABİLİYOR.
mesela bunu bir nebzede olsa önlemek için rehber takımı kuruldu yanlız rehber takımı sadece düşük level yeni başlamış arkadaşlarımıza görevleri hakkında rehberlik etmekde.
ama sadece oyuncuların sorunlarıyla ilgilenmek için bir takım kurulursa gerçekden yararlı olabilir.
Sürçü-Lisan ettiysem affola
İyi forumlar
hislerime tercüman olduğun için çok sağol arkadaşım anlatmak istediğim tamda buydu sağol
Kaynak (49)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)
Büyülükaynak (38)
Şifalıxkaynak (28)