Mazlum'u Getirin Bana!
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Mazlum'u Getirin Bana!
Bugün oyunun sunucularını saat 15.00'da cokertecek bı lamer vardı , nerde o?
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Mazlum'u Getirin Bana!
oyun sunucularını çökertme hayali ile kendi bilgisayarını çökertmiş foruma giremiyor :lol:
evt ya konusunuda kaldırmışlar heralde
bunları kesin okuyup ağlıyodur
bunları kesin okuyup ağlıyodur
- bordobereli
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
forumu mazlumlar bastı 
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
WARDOM farkını daha tatmadınız, TADACAKSINIZ!
REHBER'in tekinden haber bekliyoruz güya yönetime iletecekmiş. Eğer olumsuz bi cevap gelirse anında Shuting Down.
Şu anda hala virüs var forumda fark ederseniz virüs tarafından sayfa yenilenip sekme değiştirilince sayfalar deface olur.

REHBER'in tekinden haber bekliyoruz güya yönetime iletecekmiş. Eğer olumsuz bi cevap gelirse anında Shuting Down.
Şu anda hala virüs var forumda fark ederseniz virüs tarafından sayfa yenilenip sekme değiştirilince sayfalar deface olur.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
eheuhehe wardom küçük işlerle uğraşmaz dostum :lol: :lol: :lol:aSkLePioS yazdı:WARDOM farkını daha tatmadınız, TADACAKSINIZ!
En son AnaToLia tarafından 01 Tem 2011 00:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Balamir'e ulaş.Raphaael yazdı:Yaptıklarımız Wardomla Alakalı değiltir...aSkLePioS yazdı:WARDOM farkını daha tatmadınız, TADACAKSINIZ!
UNUTMA!
Wardom Küçük İşlere Oynamaz...WARDOM/Raphael Ulaş Bana.
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}