Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bazı Gerçekler Hakkında ve Çeşitli Problemler {Yönetim gözat
Arkadaş demek istiyor ki saldırı başarısız artık susturmaların açılmasını bekleyeceğiz
Bu Metin2 PvP serveri çökertmeye benzemez koçum...
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Buyrun Bunlar Benden ;

Ve Aylar Önce Düzelticeğiz Dedikleri Hata Hala Düzeltcekler.

Ve Aylar Önce Düzelticeğiz Dedikleri Hata Hala Düzeltcekler.

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Hiçbir zaman silahım benden önce gitmedi sadık bana ben nereye o oraya
Şaka bir yana sorun ekran kartınızda ya da internet bağlantınızda falan olabilir 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Ekran Kartı 1 Gb Net Hızım 16 mbs Gelen hız 12 mbsxFirelifex yazdı:Hiçbir zaman silahım benden önce gitmedi sadık bana ben nereye o orayaŞaka bir yana sorun ekran kartınızda ya da internet bağlantınızda falan olabilir
KONUŞSAM TESİRİ YOK SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.....
evli barklı aklı başında bir tanıdığım akşamları bir kaç saatliğine oyuna giriyor ertesi gün girdiğinde karakterine susturma ceza verildiğini görüyor .üstelik hakaret yada kaba bir tavır yokken.tam 7 gün ceza alıyor desteğe mesaj atıyor hataya çözüm arıyor hakını aramaya çalışıyor ama destekten 10 gün boyunca dönen olmuyor.tüm çabalar sonuçsuz kalıyor.aradan 4 ay geçiyor aynı olay tekrar yaşanıyor ve 7 gün susturma cezası yine sebebsiz yere.dsetek adı altında köstek oluyorlar.haksız yere 14 gün ceza ve hakını arayamıyorsun çabaların fayda etmiyor.size basit bir örnek nicelerinin arasından....
onlarca kişiyi sahte bonolarla dolandıranların banları açılıyor.oyun açığı yüzünden mağdur olanlara bir kusura bakmayın bile denmiyor.dalga geçer gibi hırsızların banları kaldırılıyor.....
yönetimde tanıdığı olan birileri tartıştıkları insanları bu tanıdıkları sayesinde cezalandırabiliyor susturma ile..ama sattlerce bölgeden küfür edenlerin bazıları ceza bile almıyor oyununa devam edebiliyor...yada yeni bölgelerde gelecek madenleri önceden öğrenip raht raht stok yapabiliyolar.sizler bazılarını kayırdıkça onlar rant sağlıyor onlarda baskalarını kayırıyor.
rehber adı altında bir uygulama başlattılar.bunlara aleni olarak bölgeden görülen küfürlere müdahale etme şansı niye vermediler ? rehberlere güvenmediler ondanmı ? arkadaşlarını kayırabilirler diyemi ?....
söylenecek çok şey var ama son olarak :
ortaya bir oyun çıkarmak başka bir şey ,o oyunu geliştirmek pazarlamak yeniliklerle ilgiyi ,eğlenceyi ,zevki artırmak başka bir şey.yönetimin yeterince profesyonel olmadığı bir gerçek.insalara gerekli değeri vermeyen bir anlayışa sahip oldukları duyarsızlıklarından belli..
.....oyuncular sizin için yok tam tersine sizler oyuncular için varsınız........
evli barklı aklı başında bir tanıdığım akşamları bir kaç saatliğine oyuna giriyor ertesi gün girdiğinde karakterine susturma ceza verildiğini görüyor .üstelik hakaret yada kaba bir tavır yokken.tam 7 gün ceza alıyor desteğe mesaj atıyor hataya çözüm arıyor hakını aramaya çalışıyor ama destekten 10 gün boyunca dönen olmuyor.tüm çabalar sonuçsuz kalıyor.aradan 4 ay geçiyor aynı olay tekrar yaşanıyor ve 7 gün susturma cezası yine sebebsiz yere.dsetek adı altında köstek oluyorlar.haksız yere 14 gün ceza ve hakını arayamıyorsun çabaların fayda etmiyor.size basit bir örnek nicelerinin arasından....
onlarca kişiyi sahte bonolarla dolandıranların banları açılıyor.oyun açığı yüzünden mağdur olanlara bir kusura bakmayın bile denmiyor.dalga geçer gibi hırsızların banları kaldırılıyor.....
yönetimde tanıdığı olan birileri tartıştıkları insanları bu tanıdıkları sayesinde cezalandırabiliyor susturma ile..ama sattlerce bölgeden küfür edenlerin bazıları ceza bile almıyor oyununa devam edebiliyor...yada yeni bölgelerde gelecek madenleri önceden öğrenip raht raht stok yapabiliyolar.sizler bazılarını kayırdıkça onlar rant sağlıyor onlarda baskalarını kayırıyor.
rehber adı altında bir uygulama başlattılar.bunlara aleni olarak bölgeden görülen küfürlere müdahale etme şansı niye vermediler ? rehberlere güvenmediler ondanmı ? arkadaşlarını kayırabilirler diyemi ?....
söylenecek çok şey var ama son olarak :
ortaya bir oyun çıkarmak başka bir şey ,o oyunu geliştirmek pazarlamak yeniliklerle ilgiyi ,eğlenceyi ,zevki artırmak başka bir şey.yönetimin yeterince profesyonel olmadığı bir gerçek.insalara gerekli değeri vermeyen bir anlayışa sahip oldukları duyarsızlıklarından belli..
.....oyuncular sizin için yok tam tersine sizler oyuncular için varsınız........
- lordsamurai
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AYNEN KARDESİM TAMAMIYLE KATILIYORUM BİR İKİ MESELE DE BEN EKLEMEK İSTİYORUM
oyuncular cok bukta kalıyor migratta fln mal gibi adamları beklioruz nerdesin nerde kaldın diye adam dibimizde cok saçma bi olay grafikleri kendi akıllarınca duzelttiler yalan sadece renk olayın abartmıslar o yuzden sadece canlı gorunuo grafik degişmiyor oyun deyince grafik gelir akla ama bu oyunu yazan sayın mevlut dinç ve yancıları herhalde pilleri bitti daha kod falan yazamıyor olsa gerek oyunda en ufak bi grafik kaliteleşmesi yok.komik bir hata daha cok susturma yiyorum rol ile anlasıcam ya simdi
/r /nah veya baska bişi yapsam hareketi yapmıyor çar yuz ustu yere çakılıyor bilmem bunu yasayanınız varmı
çemberli meselesi ve grp bolgesi meselesine gelelim o kdr online oyun oynadım parti veya grp iyidir ama bunun zorunlu koısulması cok saçma oyun oynamak icin kendim yetmiyormusum gibi 6 kişi daha bulup oyun oynucaz cok saçma oldu bu mesele knigt ve metin2 ws gibi oynlardaki gibi iksirleri bi işportacının satıs yapmasını beklerken akçe ile satmaya basladınız vallaha helal diyorum 2 3 yıl parasız idare ettiniz oyunu ondan sonra insanları somurmeye basladınz ben bilmiyorum nasıl bir insanlıktır... nede olsa türk ne beklersinki bnde milliyetciyim ama bunu soylettiriyorlar yazık.
oyuncular cok bukta kalıyor migratta fln mal gibi adamları beklioruz nerdesin nerde kaldın diye adam dibimizde cok saçma bi olay grafikleri kendi akıllarınca duzelttiler yalan sadece renk olayın abartmıslar o yuzden sadece canlı gorunuo grafik degişmiyor oyun deyince grafik gelir akla ama bu oyunu yazan sayın mevlut dinç ve yancıları herhalde pilleri bitti daha kod falan yazamıyor olsa gerek oyunda en ufak bi grafik kaliteleşmesi yok.komik bir hata daha cok susturma yiyorum rol ile anlasıcam ya simdi
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. Mevlana Celaleddin-i Rumi
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. Mevlana Celaleddin-i Rumi
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
:arrow: :arrow:hukumdargame yazdı:Ellerine sağlık çok süper açıklamışın.
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Ben fazlasıyla bu konularda yazı yazdım bu ayın sonunu bekliyorum eğer bir sey olmazsa daha olmaz arkadaşlar. Ayrıca suc tamamen [SOBEE tasarımcı(Güya)]larının.
Destek ekibi zaten bitti bunların yüzünden neyin destekcisi olacaklardıki.Bir iki Daş var onlar duruyor.Sevdiğim abi abla dediğim insanlar üstüne alınmasın lütfen.
Şaheseri yok eden kendini tasarımcı zanneden piyasacı çevrim içi oyun oynamamıs insanlar.
Destek ekibi zaten bitti bunların yüzünden neyin destekcisi olacaklardıki.Bir iki Daş var onlar duruyor.Sevdiğim abi abla dediğim insanlar üstüne alınmasın lütfen.
Şaheseri yok eden kendini tasarımcı zanneden piyasacı çevrim içi oyun oynamamıs insanlar.

LEPRECHAUN
xDaNGeRxTRoJeNx yazdı:Tüm söylediklerinde sonuna kadar haklsın kardeşim.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Ben sizin yerinizde olsam bu konu altında ki her mesaji güzel güzel okurum bi kenara yazarım. Arada yanımdakilerle tartşırım düzeltmek için çaba harcarım. Sözüm gitti mi yerine acaba ? Kim bilir...