Grafikerler Bir Sorum Olacaktı ??"izdirap" ?
- perfectstylee
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Grafikerler Bir Sorum Olacaktı ??"izdirap" ?
arkadaslar photoshop kullanacagım ama bazı sürümlerde olan özellikler bazılarında yok sizce en yaygın kullanılan en işe yarar ve en kapsamlı photosp programı hngisi ?
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click !
Kod: Tümünü seç
http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Re: Grafikerler Bir Sorum Olacaktı ??"izdirap" ?
Öncelikli olarak Photoshop programı diye bir program yoktur.Photoshop başlı başına bir programdır.Bu işlere başlamak istiyorsan sadece Photoshop'u öneririm.Diğerleri Paint'den birkaç seviye gelişmiş programlardır, o kadar.Sürüm olarak işine en çok yarayacak olanı CS2'dir,kasma yapmaz.Ayrıca sakın Photoshop'u Türkçe yama ile birlikte kullanma hatasına düşme.İnternetteki derslerden faydalanamazsın.Önünde uzun bir yol var,kolay gelsin.
2006-2013
izdirapgrafik güzelce anlatmış, programın adını da ben söyleyeyim.
" Adobe Photoshop CS 2 "
Özellikle yeni başlayanlar için ideal, Adobe Photoshop serisinin en kullanışlı sürümü.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi Türkçe yama ile kullanmamanı öneririm.
Aşağıdaki siteden, Adobe Photoshop sürümlerine ulaşabilirsin,
:idea: http://hayaleturk.fforum.biz/forum
" Adobe Photoshop CS 2 "
Özellikle yeni başlayanlar için ideal, Adobe Photoshop serisinin en kullanışlı sürümü.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi Türkçe yama ile kullanmamanı öneririm.
Aşağıdaki siteden, Adobe Photoshop sürümlerine ulaşabilirsin,
:idea: http://hayaleturk.fforum.biz/forum
2009-2013
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
http://www.photoshopdersleri.net/
bu ve bunun gibi başka sitelerden kendini geliştirebilirsin yapacağın işlerde bu teknikleri kullanırsın
bu ve bunun gibi başka sitelerden kendini geliştirebilirsin yapacağın işlerde bu teknikleri kullanırsın
- perfectstylee
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Teşekkür Ederim...
Google'nin Yeni Modelini Görmek İçin Click !
Kod: Tümünü seç
http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/
- Hipro
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Evrensel İmha
adobe photoshop cs4 kullanıyorum ve öneriyorum eğer bilgisayarının özellikleri iyiyse kasmayacaksa cs4 kullan cs2 ye göre çok kolaylıkları var kullandıkça keşfedeceksin
bide yetenek olayı var eğer bu işe yeteneğin varsa photoshop'u tam manasıyla öğrenirsen program sana yetmeyecektir
ama başlangıç için photoshop çok iyi piyasanın kralı diyebilirim ilk öğreneceğinden başlarda biraz zorlanırsın ama sonra ortaya çıkardığın çalışmaları görünce kendine güvenin artacaktır 
şuanda photoshop beni kesmiyor takıldığım yerler oluyor illustrator çalışıyorum boş vakitlerde
bide yetenek olayı var eğer bu işe yeteneğin varsa photoshop'u tam manasıyla öğrenirsen program sana yetmeyecektir
şuanda photoshop beni kesmiyor takıldığım yerler oluyor illustrator çalışıyorum boş vakitlerde
PiSTaCHio xÇaĞLaRx Peanuts MarcoPoLo HeinrichRuDoLF
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Ben Adobe Photoshop CS3 Orjinal Türkçe kullanıyorum.Memnunum.Söylediklerinden dolayı izdirapgrafik ve Journey arkadaşlarımada katılıyorum.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Photoshop başlı başına bir program değilir. Adobe Photoshop başlı başına bir programdır. Ayrıca Adobe Photoshop'u Türkçe kullanmak hata değildir kişinin kendisinin tercihidir. İnternette araştırma yaptıktan sonra çok güzel anlatımlar bulabilirsin.izdirapgrafik yazdı:Öncelikli olarak Photoshop programı diye bir program yoktur.Photoshop başlı başına bir programdır.Bu işlere başlamak istiyorsan sadece Photoshop'u öneririm.Diğerleri Paint'den birkaç seviye gelişmiş programlardır, o kadar.Sürüm olarak işine en çok yarayacak olanı CS2'dir,kasma yapmaz.Ayrıca sakın Photoshop'u Türkçe yama ile birlikte kullanma hatasına düşme.İnternetteki derslerden faydalanamazsın.Önünde uzun bir yol var,kolay gelsin.
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Anlatmak istediğimi anlayamamışsın ya da yanlış bilgi sahibisin sanırım.Photoshop programı yoktur,grafik tasarım programı vardır.Adobe Photoshop bir grafik tasarım programıdır.Ayrıca İnternette bulabileceğin Türkçe tutoriallerin 10 katı kadar İngilizcesini bulabilirsin.Lekesiz yazdı:Photoshop başlı başına bir program değilir. Adobe Photoshop başlı başına bir programdır. Ayrıca Adobe Photoshop'u Türkçe kullanmak hata değildir kişinin kendisinin tercihidir. İnternette araştırma yaptıktan sonra çok güzel anlatımlar bulabilirsin.izdirapgrafik yazdı:Öncelikli olarak Photoshop programı diye bir program yoktur.Photoshop başlı başına bir programdır.Bu işlere başlamak istiyorsan sadece Photoshop'u öneririm.Diğerleri Paint'den birkaç seviye gelişmiş programlardır, o kadar.Sürüm olarak işine en çok yarayacak olanı CS2'dir,kasma yapmaz.Ayrıca sakın Photoshop'u Türkçe yama ile birlikte kullanma hatasına düşme.İnternetteki derslerden faydalanamazsın.Önünde uzun bir yol var,kolay gelsin.
2006-2013
Burası bir Türkçe portal İngilizce lisanı olmayan bir insanın İngilizce anlatımları gösterirsen ilk günden bırakır bu işi. Acemiler için öncelikle Türkçe dersler vardır. Eğitim konusunda eksiğinizi tamamlamanız dileğiyle.izdirapgrafik yazdı:Anlatmak istediğimi anlayamamışsın ya da yanlış bilgi sahibisin sanırım.Photoshop programı yoktur,grafik tasarım programı vardır.Adobe Photoshop bir grafik tasarım programıdır.Ayrıca İnternette bulabileceğin Türkçe tutoriallerin 10 katı kadar İngilizcesini bulabilirsin.Lekesiz yazdı:Photoshop başlı başına bir program değilir. Adobe Photoshop başlı başına bir programdır. Ayrıca Adobe Photoshop'u Türkçe kullanmak hata değildir kişinin kendisinin tercihidir. İnternette araştırma yaptıktan sonra çok güzel anlatımlar bulabilirsin.izdirapgrafik yazdı:Öncelikli olarak Photoshop programı diye bir program yoktur.Photoshop başlı başına bir programdır.Bu işlere başlamak istiyorsan sadece Photoshop'u öneririm.Diğerleri Paint'den birkaç seviye gelişmiş programlardır, o kadar.Sürüm olarak işine en çok yarayacak olanı CS2'dir,kasma yapmaz.Ayrıca sakın Photoshop'u Türkçe yama ile birlikte kullanma hatasına düşme.İnternetteki derslerden faydalanamazsın.Önünde uzun bir yol var,kolay gelsin.