Neredeyse 2 yıl oldu beraber güldük eğlendik moralimiz bozuldu herşeyin bi sonu olduğu gibi bu oyununda benim için bir sonu oldu artık zevkten cok sinir stres oluyorum çoluk çocugun çok oldugu bi ortam ve doğal olarak sayğınında olmadığı bi mekan oldu çıktı.
Çogu kişi geri döner diyecektir belki ama bitti artık
Bu oyun bana nemi kazandırdı sağlam dotluklar kazandırdı ve tahmin etmeyecegim bişey bu sanal oyundaki bir kişi hayatımın akışını degiştirdi (Melike) sunucu başından beri tanıdığım biriyle hayatımı devam ettireceğim..
Tüm dostlarıma selam olsun o kadar isim varki yazacagım ama yazmıyorum beni unuttu demesin diye benden haraf hakkım varsa helali hoş olsun kalbini kırdığım kişiler çoktur hepsinden teker teker özür dilerim
Genç kardeşlerime tavsiyem önce hayatınızı bi yoluna sokup ondan sonra zevki işlerine bakmaları oyun karın doyurmuyor ayda 36 tl ye 3 plus alıyordum bişey kazandırmadı emin olunki sizede kazandırmayacak :| .
Neredeyse 2 yıl oldu beraber güldük eğlendik moralimiz bozuldu herşeyin bi sonu olduğu gibi bu oyununda benim için bir sonu oldu artık zevkten cok sinir stres oluyorum çoluk çocugun çok oldugu bi ortam ve doğal olarak sayğınında olmadığı bi mekan oldu çıktı.
Çogu kişi geri döner diyecektir belki ama bitti artık
Bu oyun bana nemi kazandırdı sağlam dotluklar kazandırdı ve tahmin etmeyecegim bişey bu sanal oyundaki bir kişi hayatımın akışını degiştirdi (Melike) sunucu başından beri tanıdığım biriyle hayatımı devam ettireceğim..
Tüm dostlarıma selam olsun o kadar isim varki yazacagım ama yazmıyorum beni unuttu demesin diye benden haraf hakkım varsa helali hoş olsun kalbini kırdığım kişiler çoktur hepsinden teker teker özür dilerim
Genç kardeşlerime tavsiyem önce hayatınızı bi yoluna sokup ondan sonra zevki işlerine bakmaları oyun karın doyurmuyor ayda 36 tl ye 3 plus alıyordum bişey kazandırmadı emin olunki sizede kazandırmayacak :| .
Karakterlerim Kardeşim İsmailindir dilediği gibi kullanabilir
Bu olmadı şimdi Musti nereye gidiyorsun be kardeşim dost diyebileceğimiz kaç kardeşimiz kaldı ki sende gidiyorsun ama bu senin kararın bizlerde dostların olarak saygı duymak zorundayız inşallah gerçek hayatta her şey gönlünce olur kendine çok iyi bak Allah'a emanetsin numara var bende arada bir ararım unutturmam kendimi sende arada bu veda olsun ama bu bir elveda olmasın ...
Hakında Hangisi Hayırlısa oo olsun kardeşim Umarım Gereç hayatında başarılı Olursun.. arada gelipp Sorursun artık.. Biz DOSTLARIMIZI uNUTMAYIZ ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM..
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..
Adam gibi adamlardan bir tanesi daha bırakıyor ilk bizim Seyitçavuş bıraktıgında üzülmüştüm adını anmadan edemem adam gibi adamdır...
Mustafam hakkında söylenecek okadar çok sey varki buraya sıgdırılmaz benim Kabusx olmamda yada bu loncaya katılmamda ki en önemli insanlardan birisidir adam gibi adamdır ötesi hikaye ben bunu görmeden önce aradık konustuk dertleştik ne zaman canım sıkılsa ararım bilir yada iso agamı arar dertleşiriz her zaman kalbimizdesin mustafam ha kurtuldunmu elbette hayır sadece oyundan gidiyorsun kalbimizden ASLA......
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...