Çemberlitaş---Kenan-Junion

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Turkkizilayyy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş---Kenan-Junion

Mesaj gönderen Turkkizilayyy »

Bu kadar duyarsız olabileceğinizi tahmin etmemiştim evet gidenlerin yerine gelenler olur 15 16 yaşında büyüklerine saygısı olmayan item için birbirini satan çok kişi gelir bana göre ikvye 100tane insan geleceğine 1 tane yaşını başını almış saygın bir abimiz gelmesini tercih ederim.
KUKLACI sunucusu feryat figan herkes oyunu bırakıyor
anlamıyor musunuz ÇEMBERLİTAŞta birşeyler yapabilmek için dolu dolu iksirin olmalı +5 yetenek olmalı en önemlisi yol savaşçısı için ayı olmalı yani alacaksın diyo adam sana çemberde item düşürmek için neyse benim ne demek istediğimi anlayan anlar ki zaten sen ne kadar anlatırsan anlat karşındaki anlayacağı kadar anlar...

Kardeşim sana sonuna kadar hak veriyorum Ve yaptıkları çok Büyük hata Ama inş düzeltirler yoksa geçen sene ile bu sene arasında dünya kadar fark var şuan oyunda kimse yok yani, bu bnm değil herkesin dikkatini çekmiştir.
Resim
LOGARCI & TürkkızıLay & ALİ
teamxtolgacan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaş---Kenan-Junion

Mesaj gönderen teamxtolgacan »

oyuna ara vermıs bırısı olarak sunu soleye bılırm kı gercektende herkeze akce nasıl satacakalrını bılıyolar ve oyunu ona gore ayarlıyolar zorlugunu ona gore arttırdılar sıgınak mıgrattlarda sans arttırıcı cıkardılar cogu kısı aldı madenlerde aynı ben dahıl aldım sımdı dıyorlarkı bız ne kadar zor yaparsak bunlar akce alacak ve yolsavascısı ııcn kanatmayı sart kostular ve sana ayı satıyolar zorlastırdılar ıksırcok gıdıyor ve ıksırlerı akceyle satıyolar kı alan var emın olun ;) evet yakında bunlar ıtemde satmaya baslayacaklar dukkanda 1 aylık ıtem ıster gıt gaffar kes ıster gıt dukkandna al ama ikv kendini harcıyor farkında olmayanlar gıdenın yerıne gelır dıyor ya ara verme olayını cognluk saglarsa emın olun bu yonetım degısıklık yapmak zorunda kalacak nasılkı herkez forumda konu actı ve ıkı bolgeye 7 saat yetmedıgını dıle getırdı cogunluug sagladı ve bunlar cın cezmıye gorev koyup gbx kesen dırek 2. böleden baslaya bılıyor
bu olaydada cogunluk saglanırsa cembelıdekı yaratıkların enerjılerınde buyuk bı dusus olur kı buda ıksır harcama olayını dusurur
yazım hataları vardır kusurabakmayın ama nedemek ıstedıgımı anlayan anlamstır
GÖKHAN DEMİRCAN

“Genel Sohbet” sayfasına dön