Merhaba,
Ben Furkan [İSTANBULKxFuRKaN] -
Konuya şöyle başlamak istiyorum; İSTANBULKx Loncası açılmıştı.Forumdada Görüldü ve duyuldu oyunda duyuruldu..
Fakat bazı Ters Tepmeler olmasından dolayı Lonca Dağılım sürecine girdi Lonca Üyeleri İsim Değiştirme E pin aldı Ortada İSTANBULKx denen Topluluk Kalmadı . Biliyorum Kimileri Mert'e yani[ YeNiÇeRioOsMaNLı ] gördü,duydu,bildi tanıdı .. bir çok hırsızlık olayına Karıştı ... Ben İnanıyorum ki Oyun dahi olsa hırsızlık Çokk Çok Kötü bir Uygulamadır..
Nihayetinde Hırsızlık Yapanlar Öbür Dünyada Hesabını verecek... neyse bunu bir kenara attım.. Ben bu İSTANBULKx Loncasını Tekrar Aktif Hale Getirmek İstiyorum.. Aşağıda ki Lonca Kuralları [ws] Alıntıdır! Bu Kurallar Değişmeyecek..
Loncaya Katılmak İsteyenler İsim Değiştirmeyecek.. Gerisi Aşağıda .. \./
Tılsımda Farklı bir Lonca anlayışı amacıyla Eminönü sunucusundaki Beta Loncası gibi bir lonca açmayı planladık ve bunu başardık. 3 Günde üye karakter sayımız 26'ya ulaştıktan sonra Forumda konu açma zamanı geldiğini düşündüm ve artık Lonca ile ilgili Duyurular buradan yapılacaktır.
Lonca içerisinde uyulacak Kurallar:
-Şifre vb. transferleri yapılması yasaktır.
-Kasa karakteri diye birşey yoktur.
-İsteyen istediği kişiye yardım yapmakta özgürdür.
-Loncamız LODOS'tur.
-Üyelere yapılacak 3. uyarıdan sonra Cezai işlem uygulanacaktır.
-3 susturulma sonucu susturulan kişi Loncadan bir süre uzaklaştırılacaktır. Tekrar alındığında ise yine susturulursa veya ceza alırsa Loncadan atılacaktır.
-Oyuna yeni başlayan arkadaşlara ve Lonca içerisinde başka sunucudan gelen 2-3 arkadaş için görevlerde toplanılacaktır.
-Mümkün olduğunca Grup Bölgelerine Lonca halinde girilecektir.
Aşağıda yazacağım karakterler haricinde başka kimse İSTANBULKx Loncasına dahil değildir.
Loncada Yetkili kişiler ve yetkili olduğu alanlar:
Lonca Başkanı : İSTANBULKxFuRKaN - Untıfost
Lonca Başkan Yardımcıları : Untıfost
Lonca Üye Alım İşleri : Untıfost
İletişim ve Loncaya Katılmak İsteyenler İçin İLETİŞİM E - MAİL: cesur_furkan_54@hotmail.com
İyi Forumlar,İyi Oyunlar..
Saygılarımızla,
İSTANBULKxFuRKaN Bu SAVAŞÇILAR-BÜYÜCÜLER-ŞİFACILAR arasında Loncayı Yükseltmek ve Katılmak İsteyen varsa Forumdan Yazabilir .. !
Zorlamıyorum Katılma İsteği Size Kalmış Diyorum ve .. .. .. l o n c a y ı a c ı y o r u m .. .. ..
....::::::::::::..........:::::::::...... İSTANBULK LONCASININ EN YENİ HALİ İLE TÜM TILSIMA HAYIRLI OLMASI DİLEĞİ İLE
....::::::::::::..........:::::::::...... l o n c a y ı .... a c ı y o r u m .... %> & > *