Öncelikle merhabalar Kuklacının Sakinleri..
Oyunda 4 seneyi aşkın süredir bi vakit geçirdim . Fakat gönderdiğimiz maillere cevap alamayacağımız kadar değersiziz.
Oyunda soruyorum rehberlere diyorumki şurası neresi bilmiyorum diyor . Peki birisi bana gelip sorduğunda ben söylüyorum ama neden rehber olamıyorum bunu bana bi yönetimden birileri açıklasın.
[{REHBER}Florida] isimli REHBER'imize sordum şu görevim var yardımcı olurmusun diye. Bana direk "sen kimsin bi git başımdan bide seninlemi uğraşıcam" cümlesini kullandı !
Eyy Yönetim Yaptığınız ve kurduğunuz REHBER takımında ÇOK değerli insanlar'da var.
REHBER olupta millete sövende var !
Buna bi açıklık getirin. Adamı rehber yapmışıız arzlara ANA, BACI küfrediyor.
Saygılarımla Arz Ederim.
Rehber'ler ile ilgili biraz görüş sunmak istiyorum.
- MyTeaRsFoRYoUII
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Rehber'ler ile ilgili biraz görüş sunmak istiyorum.
SebebimSENSİN
MyTeaRsFoRYouII
MyTeaRsFoRYouII
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: Rehber'ler ile ilgili biraz görüş sunmak istiyorum.
Merhabalar,
Konu ile ilgili biri olarak size dönüş yapma gereği duydum. Eğer bu şekilde bir ithamla karşılaşmışsanız ve elinizde fotoğrafı var ise, fotoğrafı internet'e yükledikten sonra bana Özel Mesaj aracılığı ile iletiniz.
Rehber Ekibimizin görev şeması ile sizlere bilgilendirme yapmak istiyorum ;
Rehber Nedir? Ne değildir?
Rehber, adından da anlaşılacağı üzere bir yol gösterici bir yardımcıdır. Bir yönetici değildir.
Adının başına {REHBER} tagı alır, üzerine Rehber ceketini giyer. Dilediğinde bu tagı istanbuloyun.com üzerinden kaldırır ve normal oyununa devam eder
Rehber olmak için yeni bir karakter kasmanıza gerek yoktur. Dilediğiniz bir hesapta bu görevi yapabilirsiniz.
Rehber oyun içinde ceza vermez.
Rehber üyelik desteği vermez, şifre isteMEZ.
Rehber oyuncular arası tartışmalara müdahale etmez.
Rehber oyuncular arası eşya aktarımı ile ilgilenmez.
Tekrar hatırlatmam gerekirse, özel mesajınızı en ivedi şekilde bekliyorum.
Konu ile ilgili biri olarak size dönüş yapma gereği duydum. Eğer bu şekilde bir ithamla karşılaşmışsanız ve elinizde fotoğrafı var ise, fotoğrafı internet'e yükledikten sonra bana Özel Mesaj aracılığı ile iletiniz.
Rehber Ekibimizin görev şeması ile sizlere bilgilendirme yapmak istiyorum ;
Rehber Nedir? Ne değildir?
Rehber, adından da anlaşılacağı üzere bir yol gösterici bir yardımcıdır. Bir yönetici değildir.
Adının başına {REHBER} tagı alır, üzerine Rehber ceketini giyer. Dilediğinde bu tagı istanbuloyun.com üzerinden kaldırır ve normal oyununa devam eder
Rehber olmak için yeni bir karakter kasmanıza gerek yoktur. Dilediğiniz bir hesapta bu görevi yapabilirsiniz.
Rehber oyun içinde ceza vermez.
Rehber üyelik desteği vermez, şifre isteMEZ.
Rehber oyuncular arası tartışmalara müdahale etmez.
Rehber oyuncular arası eşya aktarımı ile ilgilenmez.
Tekrar hatırlatmam gerekirse, özel mesajınızı en ivedi şekilde bekliyorum.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>