TAKVA yazdı:Belki hiç kimse benden bu cümleyi duymak aklının ucuna gelmezdi ama Kader diyeyim .
Geçti bolu pazarı ... :lol:
Bir de doğru söylebilsen sözü 40 yıllık sözü ne hale getirdin Geçti "BOR " un pazarı . Sür eşeğini Niğde'ye .
Sözün anlamı : Bor'da çarşamba günü pazar kurulur.Niğde merkezde perşembe.Kaçıran için Bor pazarını tek fırsat niğde pazarıdır.Giderse ancak yetişcek ebabından kullanırak kalıplaşmış bir cümledir.
TAKVA yazdı:Belki hiç kimse benden bu cümleyi duymak aklının ucuna gelmezdi ama Kader diyeyim .
Bir de doğru söylebilsen sözü 40 yıllık sözü ne hale getirdin Geçti "BOR " un pazarı . Sür eşeğini Niğde'ye .
Sözün anlamı : Bor'da çarşamba günü pazar kurulur.Niğde merkezde perşembe.Kaçıran için Bor pazarını tek fırsat niğde pazarıdır.Giderse ancak yetişcek ebabından kullanırak kalıplaşmış bir cümledir.
Arkadaş Sözün Doğrusunu Benden Önce Söylemiş . Bi Laf Daha Var 'Biliyorsan Konuş Örnek Alsınlar Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar'.
İlla ki akçe ile satılacaksa,
1 iksir 1 akçe olursa belki hareketlenme olur.
100 ejderha iksir 100 akçeye toplu olarak satılabilir.
Belki o zaman oyuncular bir nebze olsun eğlenebilir.Çemberlitaş'a herkes girer ve kullanılan bir bölge olmuş olur.İnsanlar belki Çemberlitaş'a girmek ister.
Ben oyun parasıyla satılması taraftarıyım.Oyun parası süs durumuna geldi.
turkoxHAMSTER yazdı:Vallaha arkadaş hergün 4 lvl çar kasıp onlardan 5 lvl iksir almaktan canım çıktı.1 günde kastığmız iksir zaten bi gbmx kesiminde harcanıyor sonra BAŞI alıp çıkıyoruz :!: :?
İllaki Akçeyle satılacaksa mantıklı bir paket yapılsın biz oyuncuların buna bir itirazı olmaz. Örneğin 50 ejderha 1000 akçe gibi. Ama 5 ejderha 300 akçe tam bir soygundur.
Arkadaş Sözün Doğrusunu Benden Önce Söylemiş . Bi Laf Daha Var 'Biliyorsan Konuş Örnek Alsınlar Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar'.
turkoxHAMSTER yazdı:Vallaha arkadaş hergün 4 lvl çar kasıp onlardan 5 lvl iksir almaktan canım çıktı.1 günde kastığmız iksir zaten bi gbmx kesiminde harcanıyor sonra BAŞI alıp çıkıyoruz :!: :?
Ne kadarda para bağımlısı milletiz , ne kadar .. 5 iksir 3oo akçe ne demek arkadaşım kafa almaz bunu ..Şimdi buraya yönetım , destek yalakası adamlar cıkar ve isteyen alır derler işte o an içim bitiyor benım .. Suna dikkat çekmek istiyorum bu yalakaların çoğu daha çemberlide BOSS kesen bir kişi değil . Sadece kafasını kullanıp ( ki kullanamıyor ) dısardan atıp tutanlardır . 3oo akçe orantılı olarak 3 tl eder ve 3 tlye 3 ekmek alınır . Biz bu oyuna vereceğimiz , boş yere kullanacagımız parayı dısardan gecen 3 fakir vatandasa ekmek olarak versek nasıl olur ? Bu yalakalar aslında ya cok zengindirler , destek takımının herhangi bir bölümündedirler , hiç çemberli yüzü göremeyenler YADA BİREBİR YÖNETİM YALAKASI OLANLARDIR . BU OYUNDA BU AKÇE DAHA UCUZLATILMASSA BENDE DAHİL BÜTÜN İKV ARKADAŞLARIMIZ OYUNU BIRAKICAK . YALAKALAR VE YÖNETIM RAHAT RAHAT OYNARSINIZ ARTIK AMACINIZA KAVUSMUS OLURSUNUZ ??
aga iksırın tanesı 60 kr yerıne bı 10 kr yada bı 25 kr yapsalar alırız ama 3tl ye 5 tane cok kazık gırıo bunun ogrencısı var evlısı var adam cocuguna bıseymı alcka yoksa oyuna bı 5tane ıksırmı alcak o para ya 7 ekmek alınır bıraz mantıklı davranın lurfen yanı
Oanxtafra=47 lvl Ixlupdatelxl=34 ama lvl değişio
Çalınan Update=49 Kardeşxmehmet=49 Kardeşxmehmetttt=32