Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Mesaj gönderen sultanorhan »

Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım

2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .

2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
Resim
Resim

İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..

Geçmişini bilmeyen gelceğinden emin olamaz...

Eminönü
DADAŞORHAN

sultanorhan
Resim
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Re: Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Mesaj gönderen mccaglar »

sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım

2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .

Resim
Resim

İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..

Eminönü
DADAŞORHAN

sultanorhan

Helal olsun orhan abi. Eminim bu konuyada kilit atarlar. Gercekler acıtır biraz :)
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Sifueri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifueri »

Sevgili Orhan Abi;
Eminönü'nde oynadığım zamandan bu yana çok şey değişti,sen zaten hepsini çok güzel bir şekilde anlatmışsın.
Mynet zamanında ki üzüntülerimiz,bu mynet oyunun önünü kapatıyor,gelişimini önlüyor demelerimizi bende hiç unutmadım,ben kendimce sessizce bekliyorum ne olacak(?) diye.Bu kadar insanın özellikle senin gibi bu oyunun değerlerinin yorumları,eleştirileri karşısında yönetim tarafından ne gibi bir cevap gelecek merakla bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
arah
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen arah »

Sonuna kadar katılıyorum konuyu destekliyorum ...
Arah [49]

Mehmetsefa [49]

Msefajr [49]
Kullanıcı avatarı
Morpheuss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Morpheuss »

arah yazdı:Sonuna kadar katılıyorum konuyu destekliyorum ...
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
Kullanıcı avatarı
sultanorhan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen sultanorhan »

Ayrıca bugüne kadar vermiş olduğum destek bir kaç örnek
destek@uyelikal.comdestek@uyelikal.com

E-posta gönder
E-postayı bul Kişilere ekleKime: xxxxx1980@hotmail.com
Kimden: destek@uyelikal.com
Gönderme tarihi: 28 Nisan 2008 Pazartesi 15:38:07
Kime: xxxx1980@hotmail.com

Ödeme Ptt Havalesi

Fatura Bilgileri Fatura İsmi
Fatura Adresi merkez xxxxxx AYDIN
T.C. Kimlik No 1xxxxx
Vergi Dairesi efeler
Vergi Noxxxxxxx

Kargo Bilgileri Kargo Alıcı Adı orhan demir
Adresi Adresi merkez xxxxx
İl aydın
İlçe merkez
Posta Kodu 09100

Ürünler

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
doorss
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen doorss »

sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..

Resim
Resim

Eminönü
DADAŞORHAN

sultanorhan

Öncelikle merhabalar
Açıklamış oldugunuz tüm duygu , düşünce ve fikirlirinize canı gönülden katılıyor ve desteklıyorum.
Yonetimin benligindekı dusunceyı hala anlamıs degılım..Ne yapmakta olduklarının bılıncınde olmadıgını dusunuyorum..
Oyuncuları bu kadar zora sokamkla ellerıne ne gecıcek bılmıyorum.
Ama Yonetımın hıcbırsey umrunda degıl kı suana kadar bızler tarafına yapılmıs bır hareket yok..
Bu durum tum oyuncuların moral ve ıkv hakkındakı dusuncelerını ters yone dogru yıtmıstır..
Oylekı Yonetım ıcınden bıle kopukluklar olmustur
Uyumsuzluklar cıkmıstır ( bızım olan yetenekler tesla gozcu boz ayı sıvas kangalı aslında ztn bızım yetenklerımızdı Bunları bıze tekrar para ıle sattılar) buna karsı cıkanlar ayrıldı . Cunkı onlar da bızım gıbı oyunculuktan Game master lıga ulasmıstı ..
Bızım hakklarımızı aradılar sonucta bızden dı onlardı.

Ikv oynamaktakı amacım sıkıntı ıdı oncelerı sonra tutuku oldu ama son zamanlar caresızlık oldu..
yapacak ıs olmadıgı ıcın gırıyorum artık oyuna oda cok degıl 10 -15 dk neden mı ?
Cok sıkılıyorum cunki bolgeye gırecek olsan 5 -6 saat kım bekler o kadar _?
Hem sız bızı uyarıyorsunuz su saaten berı oyundasınız saglıgınız ıcın mola vermelısınız dıye ...
Yönetim sAglık maglık bırakmadınız

Orhan abi agzına sağlık tum ıkv oyuncularının ortak dusunceleını ıfade ettıgın ıcın

Iyı Forumlar ...
Doors
(Dogum 2007 -Ölüm 2011)
IIxIIDooRSIIxII
(Dogum 2010- Ölüm 2011)
Resim
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen smartenes »

2008 İzmir buluşması içler acısıymış gerçekten, şimdiki buluşmalar tıklım tıklım dolacak kadar büyüdü İKV. Haklısın tabii ki de ama şunu da göz önünde bulundurmakta fayda herkes sizler kadar destek veremiyor.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
emreyerlikaya
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen emreyerlikaya »

ah ah... ne günlerdi o eminönünün eski halleri :( :( :(
uzun zaman plusla destek verdik oyuna elimizden geldiğince hatta yeri geldi arkadaşlara bile pluslar aldık ama ne oldu nerede o kadar emek ve karşılığı yok :) her yeni pakette oyunun kötüleşmesinden oyunun tamamen paraya dökülmesine haksız yönetici alımlarından tutun daha onlarca şey eklenebilir buna orhan abi zaten yeteri kadar açıklamış durumu eklenicek ve söylenicek fazla söz yok oyunu bıraktım eski günleri çok özlüyorum ve eskilerden oynayan herkesle ortak tek bir isteğimiz vardı ki bu gerçekleşmeyecek bir hayal :) oyuna yeni sunucu açılıp 29 lvl sınırında bırakılırsa ve oyunda tek maden dönemine kadar geri gidersek biz başlamaya hazırız :) ayrıca oyunda şu ana kadar 3 farklı buluşmada bulundum o eski buluşmaları tekrar istiyorum :(
~ EMİNÖNÜ ~
emreyerlikaya
Yerlikayacity
~ SANCAK ~
Gkbxxyerlikaya
GkbxxJava
Gkbxxjellyboy
Gkbxxhypnogaja
Canijames
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HasanAslan »

Paylaşımın İçin Teşekkürler Orhan Agabey,

Sen zaten Tüm İstanbul Kıyamet Vaktin'e gönül vermiş Herkes Adına Konu'yu açıp dile getirmişsin Bizlerin İKV ekibinin Umursamıyacagını bildiğimiz halde bekleyişimize devam edeceğiz.

Saygılarımla...

HasanAslan
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön