size çemberlide bunu söyleyince sövüyosunuz ne ayak?DeathxShock yazdı:O mesaj bu anlama geliyor Tesla Küresi haklı. Git balkona çık 5-10 dk beynine oksijen gitsin manasında.CuRe yazdı:10-15 dakıka örn; yemek molası vermenızi vurguluyor kardeşim. Grub bölgesinden çık, oyunu kapat anlamında yazmıyor.Perfectmagician yazdı:1 saaten fazla oyunda olduğunuz için sağlığınız için ara veriniz iletisi.....ve Yaptıkları Gb de(çemberlitaşda) en az 3-4 saat kalmaya zorlanıyoruz
Mantık Süper Devam İkv
![]()
ikvde mantık ne arar XD
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı

Re: ikvde mantık ne arar XD
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

ahahahaErNeSTo yazdı:30sn yiyip 5dk nasıl cikariyonStrongxsifa yazdı:benim yemek molam 30saniye mesela tuvalet molam bile 5dk bu mesajı yazarken farkettim böyle gidersem açlıktan ölecem![]()
![]()
[VuSTuLaT]
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
O da ihtiyaç molası gibi bişey hiç kurcalamalSuSTuRunl yazdı:size çemberlide bunu söyleyince sövüyosunuz ne ayak?DeathxShock yazdı:O mesaj bu anlama geliyor Tesla Küresi haklı. Git balkona çık 5-10 dk beynine oksijen gitsin manasında.CuRe yazdı:10-15 dakıka örn; yemek molası vermenızi vurguluyor kardeşim. Grub bölgesinden çık, oyunu kapat anlamında yazmıyor.Perfectmagician yazdı:1 saaten fazla oyunda olduğunuz için sağlığınız için ara veriniz iletisi.....ve Yaptıkları Gb de(çemberlitaşda) en az 3-4 saat kalmaya zorlanıyoruz
Mantık Süper Devam İkv
![]()
![]()
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
xsWiTxBANNED yazdı:yiğit senmisin lan ?Canceazi yazdı:HAHAHA MANTIK NE ARAR XD AHAHA ALEMSİN ZAAA XD XD
sen bana ne diyon şimdi kanka ben mi yaparım sadece böyle şeyler
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı

:|Canceazi yazdı:post kasmaya ihtiyacım var gibi mi duruyor ?Perfectmagician yazdı:sende post kasmak için ne yorumlar yapıpduruon böle.Canceazi yazdı:HAHAHA MANTIK NE ARAR XD AHAHA ALEMSİN ZAAA XD XD
uğur yok be kanka ben can. sıkıldım kafam bozuk bu ara dağıtıyorum ben de .xsWiTxBANNED yazdı:yiğit senmisin lan ?Canceazi yazdı:HAHAHA MANTIK NE ARAR XD AHAHA ALEMSİN ZAAA XD XD
Tokerx 
- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı

ne bilim sanki azizi gibi güldü AHAHAHH XD falan :mrgreen:Theanswer3 yazdı:xsWiTxBANNED yazdı:yiğit senmisin lan ?Canceazi yazdı:HAHAHA MANTIK NE ARAR XD AHAHA ALEMSİN ZAAA XD XD
sen bana ne diyon şimdi kanka ben mi yaparım sadece böyle şeyler
Tokerx