KUKLACI uyandı HErkez oyunu bırakıyor....
Re: KUKLACI uyandı HErkez oyunu bırakıyor....
Ben eski sancak savaşlarını özledim.HeYY gidi günler hey eskiden çok zekli bir oyundu.Sancakta arz tükendi.Çok Özledim o günleri oFF
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
+1Regedit yazdı:Yalakalıkta Son Dönem Büyükten Küçüğe Doğru Gidiyor Haydi Hayırlısı..
Selametle...
Mesele sadece akçe de değil yeni item düşürmek isteyen oyuncuları illa 7 saat aralıksız oyunda tutma mantıkları yanlış.
Bu oyuna yıllarını vermiş günde 2 3 saat online olabilen çalışan/öğrenci oyuncuların pabucu dama atıldı yazık değil mi onlara?
Oyun geliştiricilerin "güçlü olmak istiyorsan zombi olacaksın 6 saat aralıksız oyunda kalacaksın beynini bu oyuna adayacaksın günden güne tükenecek o beynin ancak öyle güçlü olabilirsin" mantığı çok tehlikeli..
Türk oyunu diye geldik, Türk neslini sakat bırakma peşindesiniz..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
niye sıkıcı oldu bu oyun nerde o süprizler nerde o hediyeler falan bil kazan niye aksatılmaya başlandı bıktık artık bıkık
biz snn kadar salak değiliz.gUaRDiAnTe yazdı:Baba parasıyla oynarsın tabi sana fikrini soran olmadı
Forum alanı herkezin yorum yaza bilecegi yer'dir. :!: Buraya bir konu acıldıysa benim'de yazma özgürlüğüm var. :!: İster baba parası yerim ister yemem seni ilgilendirmez :!:
- wWolWaRinE
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Beyenmiyorsanız oynamayın ben ikvyi bıraktım ara sıra foruma giriyorum.Ayda 30 lira veriyorum paşa paşa world of warcraft oynuyorum.Ama ikv aldığı parayı hak etmiyor 3aylık plus 30 lira wowun 1 ayı 30 lira aradaki oyun farkına bir bakın isterseniz ikv de wsde hareket edilmiyor
metin2de bile olan bir özellik ve ikv bu kadar tutmamalıydı mevlüt dinçin şimdiye kadar yaptığı en dandik oyun.Yazık be bir oyun için bu kadar vakit harcıyorsunuz.ASOSYAL oldunuz çıktınız ikvye vereceğiniz parayla arkadaşlarınızla gezin.Çemberiltaş kaç saat sürüyor 6-7.Bu kadar boş vaktin olması için evden çıkamayacak yaştasın demektir.İkv kutuda alırım akçe de benim için fark etmez benim param var ama paramın hakkını alamazsam oynamam
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarinee(kasılıyor)
Çok doğru konustun...İkv Asosyal yapmaya çalışıyor bugün bi çemberli atayım dedim yol kestik GBMx millet mantıksız harketlet yapıor
normaldir 5 saat pc de mal oluyor insan
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
GEFLEST yazdı:
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
EmRReX67 yazdı:GEFLEST yazdı:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..