Birde şöyle bir saçmalık var..
Birde şöyle bir saçmalık var..
Akçe satışı yasak karakter satışı yasak plus satışı yasak ee sizene bundan ikv yönetimi ben parasını verip aldıysam oyunda oyun parası karşılığı satarım sizene? sonuçta ben size akçe paranızı plus paranızı ödemişim sizene? karakterler benim karakterlerim satarım satmam sizene size bir ucu dokunmuyor sizene?
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Re: Birde şöyle bir saçmalık var..
Satan satıyo kardeş sende takma bunları
takıyorum çünkü zoruma gidiyor 5 senemi ayırdım ben bu lanet oyuna onlara ne satarım satmam
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
Kardeş plus satılmasın karakter satılsın ama plus satılmasın.Neden mi ? Adam hiç çalışmaz hep plus alır satar plus alır satar ole para yapar cok mantıksız olur

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gora
O zaman akçede mantıksız silah yükseltmede mantıksız parayla alınıyor sonuçta?ThEmperor yazdı:Kardeş plus satılmasın karakter satılsın ama plus satılmasın.Neden mi ? Adam hiç çalışmaz hep plus alır satar plus alır satar ole para yapar cok mantıksız olur
Bu arada alırken kullanıcı sözleşmesinde böyle şeylerin telif hakkı taşıdığını ve satışı telif ihlaline girdiği yazıyor.
Sssslice!
Akçenin mantıklı oldugunu kim soledi? :?:

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Bence akçe satılmaz diye bir kural görmedim sözleşmede 5 sene oldu?=)
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
oyunu birakanlar carlarini satiyolar el altindan bari zararimi karşilim diyor okadar emek verip parayla aldiklarimioyun içerisinde zaten birakiyorum karakterimi satarak çikartim diyolar vede satiyolar biraz araştirsan fark edersin bunu.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
HaLiLKYDB yazdı:Akçe satışı yasak karakter satışı yasak plus satışı yasak ee sizene bundan ikv yönetimi ben parasını verip aldıysam oyunda oyun parası karşılığı satarım sizene? sonuçta ben size akçe paranızı plus paranızı ödemişim sizene? karakterler benim karakterlerim satarım satmam sizene size bir ucu dokunmuyor sizene?
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl