Kulak Verin Bu Dediklerime ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Kulak Verin Bu Dediklerime ...

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhabalar ;

Öncelikle kimselerin bilmediği ama benim araştırıpta öğrendiğim bildiklerimi forumda açıklamak zorunda kaldım .

Yaklaşık bir aydır gerek hızlı destek , gerek ikv desteğe yollamış olduğum mailler ve iletiler kaale alınmadı.Sözde İkv oyuncularının öneri ve fikirleriyle şekillenen bir uygulama bir yaptırımdı.

İKV çöküşüne herkes şahit olmakta ve bana sorarsanız hüzünlü ama bir o kadarda ilginç karşılamaktayım.Bir zamanlar sabahlara kadar önünden ayrılamadığımız ve hiçbir şikayetimizinde olmadığı İKV 800.000 denilen online sayısının hızlı bir şekilde düşmesi ve birgünün gelip sadece ikv yönetiminin tek başına kalacağı şüphesi ve tedirginliği içindeyim.

Böylesine online oyunlarda yenilik iyidir,güzeldir.Fakat bizim sahiplendiğimiz oyuna yenilik uygun olmadı .Herkesin 3 yıldır merak ettiği ve arkadaş yeter artık gelsin bu akçe ne işe yarıyor dediği o cümleleri keşke hiç söylememiş ve merak etmemiş olsaydık.

İKV ekibi bir süre önce kendi içinde Kıyameti yaşadı aslında .Game Master üyelerinin ve forum yöneticilerininde kendi aralarındaki uyumsuzluğu ikv işleyişine ve geleceğine zarar verdiği aşikar .Yapılacak denilip ama yapılmayan birçok şey var.Bunları teker teker sıralamak sadece konunun uzun olmasını ve yazıyı ilk gören kişinin okumaktan çekindiği bir yazı oluverir ama örnek vermek gerekirse forumda uygulanıcak etkinlikler ve forum üyelerine verilicek rütbe ve değerleri sayabiliriz.Haftanın üyesi mesala

Rehber ekibi daha öncelerde olması gereken ve uygulamaya çok geç giren bir yenilik.Fakat gerçekte hak eden kişilerin bu ekipte olamaması ve gerçekten alımlar olmadan önce bu işi ,yardımseverlik yapan kişilerin o ekibe girmesi kadar güzel birşey düşünülemezdi.Şuan ekipte bulunan ve benim ayırt edebileceğim 5 [ beş ] kişi var. Burada isimlerini vermek sadece o kişileri rencide etmek için açılan bir konu olabilmekte ve kilitlenme önlenebilmek için yazılmaması kanaatine başvurmuşumdur.Bu kişiler Geçmişte ve ekip başvurusu yapmadan kısa zaman önce ikv geleceğini zedeleyici kelimelerde bulunma ,forumda sayısızca uyarı ve ceza alma hatta yönetimdeki kişilere argo ve küfür içerikli cümleler kullandığı iletiler forumda mevcut ve kopyasını gün ve an itibarı ile almış bulunmaktayım.

Sizlerinde bildiği gibi Rehberliğe başvuruda geçen şu madde kafaları kurcalıyor.

Tabi ki Rehber takımı İKV Destek Ekibine katılım için bir basamak olarak kabul edilebilir.
Rehber ekibine detaylı bir inceleme yapılmadan alınanan kişiler ilerleyen kısa zamanda Destek ekibinde yer alabilme ve hatta başımıza Gm rütbelerinede çıkabilme olanakları sağlamaktadır.Sizlere soruyorum geçmişte bunları bunları yapmış kişiler ekipte yer bulabiliyor ise ve çoğu rehber vasıflı görünen kişilerin sadece bir tag ve gösterişten ibaret olmaları Hak ve Adaletli olan bir olaymı ?

Neyse Çoğu ikv severi hayal kırıklığına uğratan mucizevi ve dehani İkv gelmiş geçmiş en büyük Devasa bölgesi Çemberlitaş hakkında birkaç düşüncelerimi paylaşayım.Üzerinde 1 yıl boyunca uğraşılmış ve bakıncada hakikatten emek verilmiş bir bölge .Fakat bu emekleriniz karşılık bulmadı neden mi ? Bitmek bilmeyen taaruz ve devriyeler bossların kesiminin ardındanda tüm grup üyelerine sadece alınan madalya can sıkmaya bıktırmaya başladı.İksir kayıpları zaten yakınılacak ve üstünde durulacak bir diğer konu ki kezza Gaffarda öyle .

İkv seven ve ayrılık vakti yaklaşan birisi olarak söyleyeceklerim bundan ibaret.
İkv ekibindekilerin bir çoğu birbirlerini yakından tanıyan ve akraba,arkadaş,eş,dostlardan oluşuyor.Yani normal bir oyuncunun o mevke gelebilmesi için kişilik ve karakteristlik özelliklerinden yoksun olarak gelmesi icap ediyor ki şükür biz onlardan değiliz.

Yazdıklarımın ikv ekibine değilde , siz benim gibi arkadaşlara belki bilmeyen vardır manasında yazılmış ve bizlere itaf edilmiştir.Hayal veya kurgu değil birebir olan ve yaşanan olaylardır.Ha bide unutmadan

Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi .. unutulmaması gereken ve ders çıkarılması gereken bir diğer önemli konudur.

İyi forumlar , iyi günler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Kulak Verin Bu Dediklerime ...

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

Bak bir örnekte benden . Ben bu oyunu yıllardır oynarım bırakırım başlarım bırakırım başlarım hep nedenim sıkılmaktır ..

Yeniden başladım çok degişiklikler olmuştu bende destege şöyle bi forum doldurdum ben epin alıcam acaba nerden alırım sabahı cevap geldi .. gel zaman git zaman mobil ödeme ile epin yükledim gelmedi akçe epinleri yine yazdım destege 1 gün yazdım yok 2. gün yazdım yok 3. gün yazdım yok 4. gün konu açtım cevap geldi :D Herneyse baya bi zaman daha geçti iksir muhabbetleri geldi hoba 7 gün susturulma aldım hemde ilk susturulmam oyunda direk 7 gün noluyoruz ya dedim destek e yazdım susturulmam geçti cevap yok :D ne güzel bide küfür etsem gam yemiycektimya herneyse anlatmak istedigimi anladınız heralde...
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Hepsini okudum ve hepsine katılıyorum. Gaffarı dahada çok güçlendirip Aktar Şevketde iksir satılması yönetimin kurduğu bir oyun. Yıllardır Akçe Akçe Akçe diye tutturduk Akçe geldi oyun bitti.. Rehber ekibi zaten saçmalıkdan ibaret.. Hangi Rehber Grup Bölgelerine item düşürmeye gidecegine Agah' ın orda durup 1 Levellere yardım edıcek ? Edenler var hepsinin hakkını yememek lazım ama ( Kendi sunucumdan örnek veriyorum ) 10 Rehber varsa 1 2 tanesi işini yapıyordur.
Bu saçmalıklardan sonra oyunda sadece kendileri kaldırdıklarında anlıyacaklardır herhalde. Ama biz böyle devam ettikçe Akçe ile satılan ürünler bitmeyecektir. Biz burdan ne kadar isyan etsekde akçe alımları hala sürüyor. 300 Akçeye 5 iksir alan enayiler yoktur belkide ama Boz ayıydı plustu kp artırıcıyıdı alan çok.. [ İsteyen alır isteyen almaz diyen yalakalar çıkıcak biliyorum ]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Size bir şey söyleyeyim.Gaffar Bey'i öyle bir hazırladılarki şuan şu koşullarda kesmek İMKANSIZ.bunu kesemediğim için söylemiyorum.Keslimesi imkansız.Bunun sebebi ise yönetimin bir oyunu.Uzun bir süre kimse kesemeyecek daha da hırslanacak bölgeden bıkamayacak paraları harcayacak.Bir süre sonra Çemberlitaş yağma arttırıcıyı devreye sokcaklra gelecek paralar.Lathander'in kendininden emin bir şekilde devamlı GAFFAR BEY KESİLEMEMİŞTİR. demesi her şeyi belli ediyor.Çünkü kesilemeyeceğinden emin.Yavaş yavaş uyanıyoruz.
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

İkv yönetimi hiç bir zaman çalışmadıkı :) Bu gelen genişlemeler zaten bundan 5 sene öncesine kadar vardı . Adamlar sürerkliliği arttırmak yenı yolunacak kazlar bulmak için bu şekil straji uyguladılar :D Neyseki bu tip sorunları çoğu arkadasımızın görmesi güzel birşey kısaca şöyle diyebilirki İKV ÇÖKTÜ :D
Kullanıcı avatarı
starMad
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen starMad »

Teşkilat'ta Kestiler Kıyamet Asa Reçete Düştü. Ama Oda Biraz Karışık Olay :)
Altefdört
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Anlatmak istediklerimin bir kısmını özetlemişsin furkan evet dediklerimizi uygulamaya çalışıyor.

Sanıyorlarki ikv sert veya ters tavır sergileyen birileriyiz.Bilmiyorlar Biz böyle devam eden değil daha çok zevk aldığımız ve gerçeklerin açığa çıktığı hak edenin hak ettiği yerde olmasını istiyoruz , ki Rehber ekibinde yaş sınırı 12-19 arası ise sanırım düşünülecek ve üzerlerinde uygulama yapılacak bir diğer husus.Şimdiden sarsıntılar oluşmaya başladı Kıyamet yakındır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

turkoxHAMSTER yazdı:Size bir şey söyleyeyim.Gaffar Bey'i öyle bir hazırladılarki şuan şu koşullarda kesmek İMKANSIZ.bunu kesemediğim için söylemiyorum.Keslimesi imkansız.Bunun sebebi ise yönetimin bir oyunu.Uzun bir süre kimse kesemeyecek daha da hırslanacak bölgeden bıkamayacak paraları harcayacak.Bir süre sonra Çemberlitaş yağma arttırıcıyı devreye sokcaklra gelecek paralar.Lathander'in kendininden emin bir şekilde devamlı GAFFAR BEY KESİLEMEMİŞTİR. demesi her şeyi belli ediyor.Çünkü kesilemeyeceğinden emin.Yavaş yavaş uyanıyoruz.
Kim Demiş Kesilmedi Ve İmkansız Diye ? :) Teşkilat Sunucusunda Kesileli Baya Oldu...
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Duyduguma göre gaffarı ron her gün kesiomuş :)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

Az Önce Oyunu Bırakmış Biri Olarak Oyunun Gidişatı Hakkında Bilgi Sahibi Olmak Amacıyla Foruma Girdim.

Ama Durum İçler Acısı...

Aynı Tas Aynı Hamam !

Siz Eğer Bizim Gibi Eskilere TAKVA'nın Deyimi ile ''Kulak Vermezseniz'' Sonunuz Hiç İyi Olmaz.

Yola Kimlerle Çıktığını Unutursan Nereye Varacağını Bilmediğin O Yolun Sonunda Kim Olduğunu da Unutursun ![/b]
Vesselam

“Genel Etkileşim” sayfasına dön