Bundan bize ne , gelinde anka da görelim sizin marifetlerinizi. :evil:xYuRtSeVeNx yazdı:yeşil hidra 1 grupla kesilmiştir taktik meselesi vur kaç 1 saat e 1 grupla kesildi
Alpaslan

Bundan bize ne , gelinde anka da görelim sizin marifetlerinizi. :evil:xYuRtSeVeNx yazdı:yeşil hidra 1 grupla kesilmiştir taktik meselesi vur kaç 1 saat e 1 grupla kesildi
turkoxKANPARA yazdı:Dİğer sunucular kaç kişi kesmeye gidiyor herkesin aklında belli bir sayı belirir fakat ankada belli olacak bişi yok şuana kadar en fazla 15 kişi gitti oda rekor toplanmaydıHerkes 10/15 kişiyle bukadar rahat kesemez idda ediyorum bi sorununuz varsa gelin bir ANKAYA bakın...... bizm burda olaylar nasıl dönüyor.......
![]()
Alpaslanx yazdı:Anlayamazlar , anlayamazlar.Biz bu kadar az kişi ile , farklı klan üyeleri ile kardeşçe ,
görevleri yapıyoruz.Ama diğer sunuuclar bunu başaramaz.Bu kadar az kişi ile yeşili kesebiliyoruz.
Ama iddia ediyorum ; diğer sunucularda şu ana kadar kesilen yeşil hidra , bizim nüfusumuzla kesilmemiştir.
Ama gene iddia ediyorum ; bu azimle kadimi de kesicez.
Alpaslan
Her zamanki gibi evet.Hallederiz.Cumartesi mutlaka oyunda ol.Byfancy yazdı:Hazır konu da varken;
hazır konuya Alparslan da dahil iken![]()
Benim yeşil görevi duruyor yaf bi ara el atarmıyız![]()
Byfancy-Mirza