:idea: Lonca Kurucumuz Hunxyavuzhan ve eşi Hunxazhira oyunu tamamen bırakmıştır...Ve yerini bize devretmiştir...Loncamız Son Haftalarda Alınan Büyük Kayıplarla Zayıflamaya Başlamıştır...Bu Açığı Kapatmak İçin Lonca Alımlarımız Başlamıştır Arkadaşlar...
:idea: Formu Doldurmuş Olmanız Loncamıza Girdiğiniz Anlamına Gelmemektedir.Forumu Bıraktıktan En Geç 3 Gün İçerisinde Size Forum Yoluyla (Özel mesaj) Haber Verilecektir.Loncaya girmeye hak kazanan kişi kendisine gönderilen mesajı cevaplayarak açacağı karakterin ismini bildirmesi gerekiyor.Yada Oyun İçerisinde Hunxtugra yada Hunxemrehan karakterlerine pm atabilirler.
Loncaya Giren Arkadaşlar Yeni Hunx Karakteri yaratması gerekmektedir.
:idea: Oyunda En Az 1 Adet 49 Level Krakterinizin Bulunması Gerekiyor...Ban Cezanızın Bulunmaması Gerekiyor.
:!: ÖNEMLİ: Başka Bir Loncaya Üye İseniz Bize Katılmak İçin ( X ) loncasından TAMAMEN ilişiğinizi Kesmeniz Gerekmektedir...
:arrow: Hunx Loncası Başvuru Formu :arrow:
Adı:
Soyadı:
Yaşı:
Yaşadığı Şehir:
Karakter Adı:
Aldığınız Cezalar ve süresi /b]
:idea: Loncamız toplam 11 kişidir.Sayıyı 20 yapma düşüncesindeyiz 9 kişi alım yapılacaktır. Eyer Hunx Olmak İstiyorsanız Başvuru Formu bırakmanız Yeterlidir... :!: :!: :!:
ATİLLA Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
Söylediğiniz kişilerin oyunu bırakmadığına üzülmedim nedenini bende anlayamdım siz iyi biliyorsunuz ve birşey daha söylemek istiyorum loncanızda 2 kişi varki bu kişiler ahlaksız ve terbiye almamış kişilerdir,isimlerini zamanı geldiğinde duyacaksınız benden bu kadar
Extremexcrazy yazdı:Söylediğiniz kişilerin oyunu bırakmadığına üzülmedim nedenini bende anlayamdım siz iyi biliyorsunuz ve birşey daha söylemek istiyorum loncanızda 2 kişi varki bu kişiler ahlaksız ve terbiye almamış kişilerdir,isimlerini zamanı geldiğinde duyacaksınız benden bu kadar
İyi Forumlar :!:
Loncanıza biraz daha seviyeli kişilikler seçmenizi öneririm...
Hunxvolkanhan'ın yazışmasına dikkat :!: zaten şikayet et butonundan şikayet ettim.
Extremexcrazy yazdı:Söylediğiniz kişilerin oyunu bırakmadığına üzülmedim nedenini bende anlayamdım siz iyi biliyorsunuz ve birşey daha söylemek istiyorum loncanızda 2 kişi varki bu kişiler ahlaksız ve terbiye almamış kişilerdir,isimlerini zamanı geldiğinde duyacaksınız benden bu kadar
İyi Forumlar :!:
Loncanıza biraz daha seviyeli kişilikler seçmenizi öneririm...
Hunxvolkanhan'ın yazışmasına dikkat :!: zaten şikayet et butonundan şikayet ettim.
Etmiş Olduğunuz Şikayetten Dolayı Hunxvolkanhan 2 gün Susturulmuştur.Ayrıca Kendisi Uyarılmıştır Hareketlerinin devamının gelmeyeceğinden emin olabilirsiniz....
İyi Forumlar...
ATİLLA Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...