1.Uzun zamandir bu oyunu oynuyorum ve senden iyiyim. 2. Zevkle senle vs atarim (Attik kazandik sonra istemwdin ciplak atalim dedin bakalim en iyi buyu kim diye ezildin sonrada bahane buldun takilari cikarmamisim. 3.Adamlarla tartisirim asigenc. 4. Maddelerin bas harflerini birlestirin.
XDTeknikdirektor yazdı:1.Uzun zamandir bu oyunu oynuyorum ve senden iyiyim. 2. Zevkle senle vs atarim (Attik kazandik sonra istemwdin ciplak atalim dedin bakalim en iyi buyu kim diye ezildin sonrada bahane buldun takilari cikarmamisim. 3.Adamlarla tartisirim asigenc. 4. Maddelerin bas harflerini birlestirin.
Az sus be buzun 300 kime havalanıyon sen mumyayla ws dedin herkes şahit dedin snn için gmb attım atmam ben öle bişey demedim dedin sövdürtme şimdi kendini.
XDTeknikdirektor yazdı:1.Uzun zamandir bu oyunu oynuyorum ve senden iyiyim. 2. Zevkle senle vs atarim (Attik kazandik sonra istemwdin ciplak atalim dedin bakalim en iyi buyu kim diye ezildin sonrada bahane buldun takilari cikarmamisim. 3.Adamlarla tartisirim asigenc. 4. Maddelerin bas harflerini birlestirin.
Gaffarı yeterince forumda gördük. Artık her gaffara kadar giden foto koymasın diye düşünüyorum. Kesin tebrik edelim. Emme gaffarın fotosunu görmekten bıktık.