şahsi bir düşüncedir destek olursa öneri yapabiliriz?
şahsi bir düşüncedir destek olursa öneri yapabiliriz?
Karizmların 2 saatte gelmesi karizması 0 olan bir kişi için oyundan sıkılmak oluyor tabi klan savaşları etkinliğinde bulunuyor bazen oluyor büyücümdeyken 20 dk da bile karizma 0 olabiliyor oyundan çıkasım geliyor bence hem oyuncuları oyunda tutmak hem klan savaşlarını canlı tutmak için karizmaların yenilenme süreleri 1 saate indirilmeli 25 level kp kasanlar için belki çok sevindirici birşey olabilir ama benim öyle kp kasma hesabım yok sadece oyunda eğlenecek uğraşımız olsun hem kimsenin kastığı klan parasının ikv yönetimine ne zararı var nede yararı
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: şahsi bir düşüncedir destek olursa öneri yapabiliriz?
kp charlarına pek etkisi olmaz 1saat 2 saat fark etmiyor onda. char çok olduğu için hepsini kesene kadar 2 saatten fazla bile zaman geçiyor 
bir varmış bir yokmuşum
PROF yazdı:kp charlarına pek etkisi olmaz 1saat 2 saat fark etmiyor onda. char çok olduğu için hepsini kesene kadar 2 saatten fazla bile zaman geçiyor
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
karizma varken rahat savaşılmıyor yaw bende plus da yok bi giriyorum 2dkda karizma sıfır hooop sonrası canavar saldır
yeri gelince alt f4
bence karizmayı kaldırsınlar
bir varmış bir yokmuşum
mantıklı dostum tuttum bunu=)PROF yazdı:karizma varken rahat savaşılmıyor yaw bende plus da yok bi giriyorum 2dkda karizma sıfır hooop sonrası canavar saldıryeri gelince alt f4
![]()
tobias
YEŞİLAY
KIZILAY
YEŞİLAY
KIZILAY
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
aynenPROF yazdı:karizma varken rahat savaşılmıyor yaw bende plus da yok bi giriyorum 2dkda karizma sıfır hooop sonrası canavar saldıryeri gelince alt f4
![]()
- PeRiMaSaLi
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Arkadaşlar karizmalar kalkarsa herkez tek çar ile kp kasar, buda yönetimin zararına olur. Yönetimde kendi zararına olan birşeyi yapmaz tabikide. 
ஜ۩۞۩ஜPeRiMaSaLı(SaLee)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ
ஜ۩۞۩ஜLeTMeKissYou(SaLeeII)ஜ۩۞۩ஜ