Artık Demir Alma Vakti Geldi. Elveda...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gizlilik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Artık Demir Alma Vakti Geldi. Elveda...

Mesaj gönderen Gizlilik »

Öncelikle Yaklaşık 3,5 Yıldır Oynadığım İstanbul Kıyamet Vakti Serüvenine Son Vermiş Bulunuyorum. Yönetimin Her adımında Para İle Yaklaşmasını Hala Anlamış Değilim Şu Hayatta Herşey Para Değildir Paranın Satın Alamayacağı Değerler vardır Fakat Yeni Adı İle İstanbul Vurguncular Vakti Yapımcıları Herşeyi Para İle Almaya Çalışıyorlar Ve Bu Son Gelinen Nokta İtibari ile Bu Soyguna Dur Demek adına Oyuna Nokta Koyuyorum. Belki Arkamdan Seni Kimse Zorla Oynatmıyorlar Zorla Satmıyorlar Diyebilirsiniz fakat bu Tek benim İçin geçerli Değil Herkes İçin Geçerli Herkes Kendine İyi Baktın eLVeDa....

IIihtişamII
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Kullanıcı avatarı
kefoo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artık Demir Alma Vakti Geldi. Elveda...

Mesaj gönderen kefoo »

AsLa bıraktığın için pişman oLma kardeşim, 2 aya kaLmaz oyundaki oyuncu sayısı 10/1 oranına kadar düşecek bu gidişLe. Daha çok para hırsıyla yanıp tutuşan yöneticiLer oyuncu kaLmayıp hiç para kazanamadıkLarında ne yapacakLar bakaLım...
KefreNMikerinoS [(^)Ejder Asa]
Kefoo
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TarKk »

kefoo yazdı:AsLa bıraktığın için pişman oLma kardeşim, 2 aya kaLmaz oyundaki oyuncu sayısı 10/1 oranına kadar düşecek bu gidişLe. Daha çok para hırsıyla yanıp tutuşan yöneticiLer oyuncu kaLmayıp hiç para kazanamadıkLarında ne yapacakLar bakaLım...
Resim
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

yolun açık olsun
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY

“Genel Sohbet” sayfasına dön