Untouchable Veda.
- Untouchable
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Milat
Untouchable Veda.
Betadan beri izini sürdüğüm ikv serüveninin sonuna gelmiş bulunmaktayım.Oyunda dostum,düşmanın herkesten helallik isterim.Ayrılığın sebebi malum meseleler.Artık ikv de bulunan tek muhabbet ortamıda kalmadı.Neyse lafı uzatmaya gerek yok.Bırakanlara reelde başarılar,devam edenlerede oyunda başarılar dilerim.

- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
Re: Untouchable Veda.
helal olsun
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- RisinG
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Milat
En iyisi yapıyorum Hüso bende bıraktım bir sürü online oyun var bi ejderha iksirin bi ekmek parasına satıldıgı bi oyuna daha fazla para kazandırmamak lazım..... :!:

Çok güzel günlerimiz geçti, ama yapacak birşey yok. Bizleri kıskanan İKV yönetimi herşeyi paraya döktü. Sadece para olsa bişey demicez. Çemberlitaş geldikten sonra bırakmaya başladık biz. Neyse sözü uzatmanın bir anlamı yok. Telefonun var bende Hüseyinim. Ararım ordan konusuruz. ALLAH'A EMANET OL.Untouchable yazdı:Betadan beri izini sürdüğüm ikv serüveninin sonuna gelmiş bulunmaktayım.Oyunda dostum,düşmanın herkesten helallik isterim.Ayrılığın sebebi malum meseleler.Artık ikv de bulunan tek muhabbet ortamıda kalmadı.Neyse lafı uzatmaya gerek yok.Bırakanlara reelde başarılar,devam edenlerede oyunda başarılar dilerim.
Herşey için teşekkür ederim ''KARDEŞİM'' . . .
RaLf /// RaLfJoNeS
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
Konuşmak biR beceRİ İse, Susmakta biR SanattıR.
> TRaLF < ***
FıRsaTLaRdan yaRaRLanmak DeğİL, DoğRu oLanı yapmaktıR önemLi oLan!
Konuşmak biR beceRİ İse, Susmakta biR SanattıR.