Wildşehzade'nin Hırsızlığı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Wildşehzade'nin Hırsızlığı

Mesaj gönderen ZahirBey »

Artık Bu sunucuda Kime Güvenilmeli ? Bu sunucunun hali nedir ? hırsızlar toplanmış ? siz de yapıLan hırsızlıklara susarsanız ne olcak bu sunucunun hali ?

Resim

Aktarmak için verdiğim Eşyaları geri aLmak isteyince yasakladı.

Resim
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kullanıcı avatarı
IxSPARCOxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ben Böyle Hayatın

Re: Wildşehzade'nin Hırsızlığı

Mesaj gönderen IxSPARCOxI »

Tahminlerme Göresende hırsız sınki vermiyo 1lwn carının da adını gizlemişsin diyer carınında adını gizlemişsin Böyle kanıt olmaz Yemin ediyorum Wildşehzade de ne tanıdıgım nede arkadaşım dır. iti öldür ama hakını YeMe.
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın.
http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

IxSPARCOxI yazdı:Tahminlerme Göresende hırsız sınki vermiyo 1lwn carının da adını gizlemişsin diyer carınında adını gizlemişsin Böyle kanıt olmaz Yemin ediyorum Wildşehzade de ne tanıdıgım nede arkadaşım dır. iti öldür ama hakını YeMe.

Nesin Sen Espiri canavarımı ? 1 Seviye karakterde verdim zaten akıllı eşyaları .. .senın gibi çocuklarla uğraşamam. . .39da senide gördük karizma satcam dıye mılletı kandırdıgın .adımı silmişim diye hırsız oLdum :) gelki gülme .

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kullanıcı avatarı
IxSPARCOxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Demek beni 39 Da da biliyodun he ben bu oyunu 4yıldır oynuyorum 4yıldır oynuyan biri karima satacak kadar deildir bu güne kadar karizma verdigim kişilere söyle bak sen hariçinde kim hakımda kötü düşünür Cocukolan bu durumda sensin kanıtsız iftira atıyorsun seni oyunda sorsam oda kimdiye bana sormasalar iyi dir neoldugun kim oldugun beli deil anca yeni car acık kasarsın.+ sen bugüne kadar forumla ilgilenmiyorsun hayrola kendince Wildi rezil etmeye calısıyorsun Demyorum wild hırsız deil ama kanıt yetersiz Kimsenin hakını yeme
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Küçük Sübyan Seni :D ne Saçmalıyon Sen ? 39da Sparcoxteam adLı karakter Kimindi ? sunucuda herkesin bilgisi var bende Merak etme :)) Kimin Kim Olduğunu Biliyorum ben . . Ben Forumda yada oyunda Çok fazla Konuşan yada Gezen Birisi online birisi değilim kim tanıyorsa tanısın kendimi tanıtma amacım yok.

ve Tanrı Ağlıyordu..

Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

IxSPARCOxI yazdı:Demek beni 39 Da da biliyodun he ben bu oyunu 4yıldır oynuyorum 4yıldır oynuyan biri karima satacak kadar deildir bu güne kadar karizma verdigim kişilere söyle bak sen hariçinde kim hakımda kötü düşünür Cocukolan bu durumda sensin kanıtsız iftira atıyorsun seni oyunda sorsam oda kimdiye bana sormasalar iyi dir neoldugun kim oldugun beli deil anca yeni car acık kasarsın.+ sen bugüne kadar forumla ilgilenmiyorsun hayrola kendince Wildi rezil etmeye calısıyorsun Demyorum wild hırsız deil ama kanıt yetersiz Kimsenin hakını yeme

Senini gibi 8 49 Luk karakterim var Merak etme ...kimsem kimim senide ilgilendirmez

ve Tanrı Ağlıyordu..

Wildcerix
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Wildcerix »

Lan serdar ökuz başka aktrm yapacak adammı kaLmadı.
Kullanıcı avatarı
IxSPARCOxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Beni tanıyıp tanımaman önem li deildir beni bilen bilir diyerlerinide ben hesaba almam her 49 lwn carı olan üstün olsaydı töbe töbe ortalık allah beygamberle kaynar dı Umarım nedemek istedigimi anladın he oyun 39 ken sparcoxteam 49 etim ama sonra kulanmadım aarada giriyodum birine satmıs tım oyun 39 ken ben Kankaxsalih ve arkadaş larımın carını kulanırdım oyun yei 49 oldugunda Ulusxprens kulanıyordum

Kisenin hakını yeme Yılan bile Su içene Dokunmaz senin pc anlamyorum nasıl sana dayanıyo her konustuklarını foto alıyorsun dur Aktardıkların item olsa içim yanmaz

“Genel Sohbet” sayfasına dön