İçeri Gel Öl :D Varmı Böyle Lonca Kuralı

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

İçeri Gel Öl :D Varmı Böyle Lonca Kuralı

Mesaj gönderen Strongxsifa »

şifacıx loncasını kuran arkadaş 2 konu açmış birinde şöyle diyor
sercan342806 yazdı:BEN LONCA ARIYORUM HEM BENİ KASACAK VE İTEM DİZECEK HEMDE GÖREVLERİME YARDIM EDİP GRUB BÖLGELERİNDEN ZIRH DÜŞÜRMEME YARDIM EDECEK ŞİFACI HARİÇ HER KARAKTERİ AÇARIM SAVAŞÇI OLUR BÜYÜCÜ OLUR LÜTFEN BİRİNİZ SÖYLESİN ACİL DİĞER ÇARLARIMDAKİ İTEMLER ÇÖP MALESEF LÜTFEN YARDIM EDİN :shock:
loncaya çağıran yok çünkü ne diyor
İTEM DİZECEK HEMDE GÖREVLERİME YARDIM EDİP GRUB BÖLGELERİNDEN ZIRH DÜŞÜRMEME YARDIM EDECEK

alan olmayınca diğer konuya bakın
sercan342806 yazdı:Loncamızı Ben Yani Şifacıxman Açtım Adımızın Şifacıx Olması Önemli değil sıradan karakter açabilirsiniz İlhanlı Adlı karakterde loncamıza bağlıdır Gelmek isteyenler konuya cevap versinler yada Oyunda pm atsınlar Herkesi Bekleriz :mrgreen:

LONCA KURALLARI

1- Herhangi Bir Şifacıx(40 lvl üstü) 30 lvl altı herhangi bir Şifacıx e çağrıldığı zaman yardım etmek zorundadır.Fakat Gelemiyecek Durumdaysa Bunu Loncabaşkanı Açıksa ona Yardımcıları açıksa ona yada yardım İsteyen Kişiye nedeniyle bildirmesi şarttır.
2-Grub Bölgesi Atılırken O an Açık olan 49 lvl Şifacıx ler Grub Lideri tarafında çağrılır gelmeyenler cezalandırılır fakat yine yukarıdaki gibi nedeniyle bildirmek zorundadır
3-Günün Ganimetleri Loncada Sahibinin işine yaramıyorsa işine yarayan birine verilir.

Şimdilik Kurallar Böyle 3 ana temel kuraldır ilerde ek ilave kurallar yapılacaktır
kurallara bakın
2. madde gelemyen cezalandırılır diyo kesin kendine item ister bu başkan :S
3. madde ganimtleri başkana yaramıyorsa işine yarayana verilir diyor bildiğiniz milleti dolandırıyor ya da bi saf görse çarını çalcağından eminim :S

ve son olarak loncanın ismini kendi çarı şifacıxman diye şifacıx olarak koymuş bu nedir ağa?

oyuna başlayanın öylesine koyacağı bi isim acayip karışıklık olur şuan oyunda yüzlerce şifacıx var ve hiç kimse bu loncaya girmez bence o şifacıx'ler içinden

eğer girecek enayi varsa helal olsun neyse eleştirmek haddime değil ama böyle bir çakalın var oluşu zoruma gitti

girecek enayi bulursan HAYIRLI OLSUN loncan . .

bu arada bir de eklemeliyim ki adam daha madde eklenebilir diyor 4. madde şu olur her hafta 5m başkana verilecek işine yaramıyorsa cebe indiririm de hadi olurda sizi enayi yerine koymazam 500bin veririm size de.. olabilir bence...

cidden benim bile zoruma gitti kirlilik olduysa KUSURA BAKMAYIN
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: <Never Walk Alone>

Re: İçeri Gel Öl :D Varmı Böyle Lonca Kuralı

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Olmaz diye bisey yok post kasmak icin daha farklı yöntemlere başvurabilirsin.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

1.Yazdığı güzelmiş ha lonca arıom zırh düşürcek kascak item dizcek lan ona kadar adamlar yeni çar kasar sanamı kaldılar :D
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eleminx »

Zaten Kendini Bilen Bİlirde Oyuna Yeni Başlaya FAzla Bilmeyenler İçin Kötü lur Bunlarla İrtibata geçerse
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

3. maddeyi sevdim "Günün ganimetleri Lonca sahibinin işine yarmazsa işe yarıyan birine verilecektir :D
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Lodosxbaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Lodosxbaskan »

Strongxsifa yazdı:şifacıx loncasını kuran arkadaş 2 konu açmış birinde şöyle diyor
sercan342806 yazdı:BEN LONCA ARIYORUM HEM BENİ KASACAK VE İTEM DİZECEK HEMDE GÖREVLERİME YARDIM EDİP GRUB BÖLGELERİNDEN ZIRH DÜŞÜRMEME YARDIM EDECEK ŞİFACI HARİÇ HER KARAKTERİ AÇARIM SAVAŞÇI OLUR BÜYÜCÜ OLUR LÜTFEN BİRİNİZ SÖYLESİN ACİL DİĞER ÇARLARIMDAKİ İTEMLER ÇÖP MALESEF LÜTFEN YARDIM EDİN :shock:
İTEM DİZECEK HEMDE GÖREVLERİME YARDIM EDİP GRUB BÖLGELERİNDEN ZIRH DÜŞÜRMEME YARDIM EDECEK

sercan342806 yazdı:Loncamızı Ben Yani Şifacıxman Açtım Adımızın Şifacıx Olması Önemli değil sıradan karakter açabilirsiniz İlhanlı Adlı karakterde loncamıza bağlıdır Gelmek isteyenler konuya cevap versinler yada Oyunda pm atsınlar Herkesi Bekleriz :mrgreen:

LONCA KURALLARI

1- Herhangi Bir Şifacıx(40 lvl üstü) 30 lvl altı herhangi bir Şifacıx e çağrıldığı zaman yardım etmek zorundadır.Fakat Gelemiyecek Durumdaysa Bunu Loncabaşkanı Açıksa ona Yardımcıları açıksa ona yada yardım İsteyen Kişiye nedeniyle bildirmesi şarttır.
2-Grub Bölgesi Atılırken O an Açık olan 49 lvl Şifacıx ler Grub Lideri tarafında çağrılır gelmeyenler cezalandırılır fakat yine yukarıdaki gibi nedeniyle bildirmek zorundadır
3-Günün Ganimetleri Loncada Sahibinin işine yaramıyorsa işine yarayan birine verilir.

Şimdilik Kurallar Böyle 3 ana temel kuraldır ilerde ek ilave kurallar yapılacaktır
kurallara bakın
3. madde ganimtleri başkana yaramıyorsa işine yarayana verilir diyor bildiğiniz milleti dolandırıyor ya da bi saf görse çarını çalcağından eminim :S

ve son olarak loncanın ismini kendi çarı şifacıxman diye şifacıx olarak koymuş bu nedir ağa?

oyuna başlayanın öylesine koyacağı bi isim acayip karışıklık olur şuan oyunda yüzlerce şifacıx var ve hiç kimse bu loncaya girmez bence o şifacıx'ler içinden

eğer girecek enayi varsa helal olsun neyse eleştirmek haddime değil ama böyle bir çakalın var oluşu zoruma gitti

bu arada bir de eklemeliyim ki adam daha madde eklenebilir diyor 4. madde şu olur her hafta 5m başkana verilecek işine yaramıyorsa cebe indiririm de hadi olurda sizi enayi yerine koymazam 500bin veririm size de.. olabilir bence...

Sunucuları Gezerken Gördüm Bu Şifacıx Loncası veya Lonca Başkanı neyse ney Acaba Senin Biyerinemi battıda bu adamı bu kadar dürttün sana ne ister lonca acar ister yardım ws ister seni bu konu gerdiyse Oturum kapat [Strongxşifa] Basarak Cıkabilirsin bu Konuyu Alaycı bir hale getirmissin demek ki Onda Sorun Değil Snde var MERAN halkı ya yardım eder ya da etmez Sana Kalmamış!
[/u]
!^^+^^! ⓛⓞⓓⓞⓢ ⓑⓐⓢⓚⓐⓝ !^^+^^!

!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!

Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ

http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Strongxsifa yazdı:şifacıx loncasını kuran arkadaş 2 konu açmış birinde şöyle diyor

LONCA KURALLARI

kurallara bakın

Bu çocuk büyüsün büyük adam olacak :D
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

kendi reklamın için güzel bir girişim ama yemezler..
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

DeathxShock yazdı:kendi reklamın için güzel bir girişim ama yemezler..
meteorda yediğin kritikleri unutmamışsın belli.kuyruğun haala acıyor..
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

DeathxShock yazdı:kendi reklamın için güzel bir girişim ama yemezler..

hiç değilse reklamını yapmaya değer birşeyi var,hiçbir şey yoksa bile ADAMLIĞI var..Adam olda gel
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·

“Genel Sohbet” sayfasına dön