KAOSUMA,KİMSE HÜKMEDEMEZ !
Orda 4 5 ayı görebilirsiniz onlar lagdan oluştu mlsf

güncerllemeyle deil aaa yakında göreceksiziz ŞİFACILARDAN bir full mevlana çıksınChatlaqs yazdı: Güzel şaka.![]()
Bu arada bir kıytırık güncellemeyle gaffarı kesen olmaz. Yani güncelleme yetersizdi bana göre :?
o ev gibi şey nekerim73 yazdı:Gaffarı bugün baya ugraştık fakat kesemedik ama teşkilatın tt den yardım alarak kesiminden sonra bizde 86 can yaptk fotoda 86 can yaptıgımız görünmedi çnkü öldük ama kanıtı olarak ordaki bi lafını gösterebilirim.![]()
Orda 4 5 ayı görebilirsiniz onlar lagdan oluştu mlsf![]()
Resimde bulunan ev gibi şey Galata Sembolü'dür.TOLGARDA yazdı:o ev gibi şey nekerim73 yazdı:Gaffarı bugün baya ugraştık fakat kesemedik ama teşkilatın tt den yardım alarak kesiminden sonra bizde 86 can yaptk fotoda 86 can yaptıgımız görünmedi çnkü öldük ama kanıtı olarak ordaki bi lafını gösterebilirim.![]()
çantada
Beyin bedava :idea: :idea:goddied yazdı:arkadasslaaar sunucuda gaffarı kesen grup oldumu...
ÇANTADAKİNİ diom oda mıDiSMoTi yazdı:Resimde bulunan ev gibi şey Galata Sembolü'dür.TOLGARDA yazdı:o ev gibi şey nekerim73 yazdı:Gaffarı bugün baya ugraştık fakat kesemedik ama teşkilatın tt den yardım alarak kesiminden sonra bizde 86 can yaptk fotoda 86 can yaptıgımız görünmedi çnkü öldük ama kanıtı olarak ordaki bi lafını gösterebilirim.![]()
çantada