Sobeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canımzı sıkma
Seni Sandığa Gömeriz
KARDEŞLERİM BEN GÜNDE 10 SAAT ÇALIŞIYORUM
Ne zaman UYUYUM
Ne zaman OĞLUMLA PARKA GİDİYİM
Ne zaman YEMEK YİYEYİM vs vs
Harcadığım parayı hiiiiiiiç söylemeyeyim valla gülersiniz.
O parayla oğluma PÜSKEVİT alırım bundan sonra daha iyi
Bırakın kardeşlerim
BIRAKIN KARDEŞLERİM
DİRENİŞİMİZ SÜRSÜN
sunucumuzda TENHA yazana kadar bırakın
OYUN OYNAMAK BAŞKA OYUNDA OYNANMAK BAŞKA
OYNATTIRMAYIN KENDİNİZLE
TÜM SUNUCULARDAN DESTEK BEKLİYORUZ
sırf bu yüzden onaylanan rehberliğimi almadın istemiyorum onların BURJUVA ceketini
o CEKETte kaç ASGARİ ücretlinin hakkı var kim bilir
DİRENİŞE DEVAMMMMMMMMMM
Kuklacı Bırakıyor.
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Kuklacı Bırakıyor.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Görende bişey sanar arkadaş ya! sanki kendisi sendika başkanı da milleti örgütlemeye çalışıyor.isteyen oynar istemeyen oynamaz neden başkalarının oyun zevkini baltalamaya çalışıyorsunuz.ben tılsım sunucusunda sadece plus paket alarak oynayan kendi halinde bir oyuncuyum.birşeyde almıyorum çünkü bu oyuna eğlenmeye vakit geçirmeye giriyorum.isteyen istediğini alır sanane, banane.isteyende almaz. kimse kimseyi zorlamıyor! oyuna girmeyip sadece forumda takılan ve tek amacı burada kendi halinde oynamak olan insanları kışkırtmak olan asalaklar asıl siz uyanın!goktanri yazdı:Sobeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canımzı sıkma
Seni Sandığa Gömeriz
KARDEŞLERİM BEN GÜNDE 10 SAAT ÇALIŞIYORUM
Ne zaman UYUYUM
Ne zaman OĞLUMLA PARKA GİDİYİM
Ne zaman YEMEK YİYEYİM vs vs
Harcadığım parayı hiiiiiiiç söylemeyeyim valla gülersiniz.
O parayla oğluma PÜSKEVİT alırım bundan sonra daha iyi
Bırakın kardeşlerim
BIRAKIN KARDEŞLERİM
DİRENİŞİMİZ SÜRSÜN
sunucumuzda TENHA yazana kadar bırakın
OYUN OYNAMAK BAŞKA OYUNDA OYNANMAK BAŞKA
OYNATTIRMAYIN KENDİNİZLE
TÜM SUNUCULARDAN DESTEK BEKLİYORUZ
sırf bu yüzden onaylanan rehberliğimi almadın istemiyorum onların BURJUVA ceketini
o CEKETte kaç ASGARİ ücretlinin hakkı var kim bilir
DİRENİŞE DEVAMMMMMMMMMM
-
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
sağdan düz devam et trafiğe takılma
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- qWaNTeDq
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
+1 :geek:YALNIZALPEREN yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Arkdaşlar oyunu neden bırakıyor merak ettim.Yani belirli bir sebep vardır ve o nedir.Bırakan arkadaşlar tekrar geri dönemyecek ise Reel Hayatlarında başarılar dilerim.Crack yazdı:Eminönü sunucusunda "Bırakıyorum" demeye hali bile kalmadı kimsenin. GB'lere girmeye adam yok. Bu şekilde devam ederse daha da olmayacak.YaSnoV yazdı:Devamı geleceğinden emin olun kuklacı uyandı diğer sunucular uyumaya devam etsin.
BEN ............ Uyuyorum
SEN ............ Uyuyorsun
O ............ UYUMUYOR
BİZ ............ Uyuyoruz
SİZ ............ Uyuyorsunuz
...ONLAR ....... UYUMUYORLAR
UYANDIĞIMIZ DA ;
BEN ............ BAKIRKÖY RUH VE DELİLER HASTANESİNDE’de
SEN ............ HIRSIZLIK YOLUN'DA
O ............ KÖŞK’TE
BİZ ............ Yoğun bakımda
SİZ ............ Mezarda
ONLAR ....... MİLYONLARIN SAYMA DERDİNDE.
Bazı arkadaşlar bo kunuların önceden açıldığını düşüne bilir bu konular hepsi daha dün açıldı.
Daha vedem eden çok kişide vardı ama onlar cevap yazılmadığı için arka sayfada kalmış
Oyuncuyu oyun bağımlısı yapmaya çalıştıkları için bırakıyorlar oyunu.
İnsanları sömürmeye çalıştıkları için bırakıyorlar oyunu.
Yedi saat kıpırdamadan bölge yaptırmaya çalıştıkları için bırakıyorlar oyunu.
Her oyunda, oyun parası ile satılan Can Ve Kudret iksirlerini gerçek para ile sattıkları için bırakıyorlar oyunu.
Oyuncuların hakkı olan hizmeti bile gerçek para ile sattıkları için bırakıyorlar oyunu.
4-5 sene emek verdiği karakteri ile grup bölgesinde rezil olduğu için bırakıyorlar oyunu.
Bunları çoğaltmak mümkün...
KaRaNLıK kasıRGa.
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Bide her bırakan Foruma konu açmıo O Yuzden Bırakanların Sayısı Görundugundende Fazla
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Arkadaşlar Uyanan Bırakıyor Geç Kalmayın 7 saat bilgisayar başında durmaktansa çıkın gezin dolaşın arkadaşlarınıza sizi sevenlere zaman ayırın Hayat Sokaklarda.Sobenin Esiri Olmamak Ellerinizde 

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
Aynen katılıyorum kuklacı böylede diğer sunuculara bakıyorumda tepki yerine tepki gösterenlere tepki gösteriyorlar ilginç :?
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşlar size bende katılıyorum ama kuklacıda oynamıyorum diye cocuk da deiliz bizde memnun deiliz ama çemberliye 7 saat girmiyorum akceye fazla gerek duymuyorum diyede ayakta uyuyor gibi msj yazmayın bizim adımıza..Kuklacı kadar diğer sunuculardada var çemberlitaş akçe ve sizin kadar olmasada tüm sunucularda oyuncular oyunu bırakıyor sizin sunucuda toplu bırakmaya döndü olay .. Daha önceki msjımdada acıklamıstım tekrar yazmaya gerek duymuyorum 3. sayfanın ilk msj ı suanda benim için oyun fena deil .Birde şöyle bakın 29 lvl bölgesi eminönüne ve şu anki çemberliye evet cok eksiği var ama oyunumuzda büyüyor ufaktan böyle bırakmak yerine önerilerde bulunsak eleştirsek bence daha iyi olur diye düşünüyorum.. Bi yerden sonra duymamazlıktan gelemezler sanırım .. Başka bir oyunla karşılastırmıssın ama kolay kolay hiçbi oyunda para yatırmadan son seviyeye ulaşılmıyor ama bizim ikv de işini bilene 2 hafta sürmüyor.. Oyunları karşılaştırmak pek parlak gelmiyor acıkcası bana .Splash yazdı:Kulklacıdaki Herkes Yaşı büyük en üçük adam 18 yaşında..okan34 yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Kuklacıdaki problemler nedir?, sorunları bu iletinin altından belirtirseniz bizlerde destek verir çözüm yolları aramayı deneriz.
Hepsi Olanların farkında.Kuklacıya Kaç kere gittiysem Hepsi yönetimin oyunlarından Şikayetçi
Ama Dİğer sunucularda Gene olarak 15-17 Yaş arası olduğundan Olanlar fazla etkilemior..
Sadece Oyun İçi değil Oyun Dışıda Kuklacıyı Soğutuyor..Destek Ekibine atılan Bir Mesaja
En Erken Cevap 3 Hafta Sonra geliyor..AÇıkçası yönetimin Sobee merkezinde Nelerle Uğraştığı
Merak konusu.Birde ICF Dükkana Girin Onlaın destek Ekibine Bakın...
Öylesine 1 soru sorum destek ekibine 2 gün sonra Yanıt geldi...
Ayrıca ICF Store da isim değiştirme 1005 Kredi İKV DE 1995 Akçe
Bende kesin bir bırakış düşünüyorum tebrikler kuklacı böyle bir sömürgeye dur demek için önder oluyorsunuz
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl