FoRCe yazdı:OYUNU BIRAKAN REHBERLER BİLE VAR
Gerçekler acıdır , acıtır .Sahte değil gerçek oyuncular onlar ..
FoRCe yazdı:OYUNU BIRAKAN REHBERLER BİLE VAR
Kulklacıdaki Herkes Yaşı büyük en üçük adam 18 yaşında..okan34 yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Kuklacıdaki problemler nedir?, sorunları bu iletinin altından belirtirseniz bizlerde destek verir çözüm yolları aramayı deneriz.
Dün sadece ikv oyuncuları sömürülüyor dediğim için 1 hafta susturma almış bulunmaktayım söylemenizi tavsiye etmem eleştirilere kapalı bir yönetime sahibiz...XxWhiteDewiLxX yazdı:İstikrar sürsün , İkv halkı sömürülsün :!:
Burada yazan insan kadar yazmayıp oyunu bırakanlarda var eğer bir olay foruma büyük ölçüde yansımışsa oyundaki durumu forumdan kat kat daha fazla oluyor yani burada diyelim ki (misal) forumda 10 kişi oyunu bıraktığını yazmışsa bu önemsenecek bir rakam gibi görünmeyebilir ama bunun oyundaki durumu çok daha fazla oluyor mesela ben 5 aydan fazladır oyuna girmiyorum arada bir girip bakıyorum muhabbet için geçen seneye oranla çok fazla bir düşüş var yaz olmasına rağmen oyunu oynayan kişi sayısı belli oranda düşmüş haritalar çok boş :?VatanXLydeR yazdı: Durum vahim , Söylenecek söz yok fotograf herşeyi anlatıyor yönetimin buna bir dur demesi gerek
![]()
Tonyukukxx yazdı:Fatih Benim Konum Orada Görülmemiş Sanırım Bende Varım Kuklacının Bırakması Bence Yetmez Tüm İKV Bu Olaya Karşı Tepki Vermeli..çArşı Çemberlitaş'a da kArşı