SOBEE'NIN TAKTIDI ZIRH VARMI
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
SOBEE'NIN TAKTIDI ZIRH VARMI
Arkadaşlar bole bır zırh varmı bırı yansıttı fotosunu aldım ama nasıl ekleyecegım bılmıyorum
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: SOBEE'NIN TAKTIDI ZIRH VARMI
Arkadaşım datalarla oynayıp insanları kandırmaya çalışıyorlar ... Gerçek değil yani :?
BEYAZATLI
SINCE BETA
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
peki fotosunu aldım nasıl ekliycem en azından yonetıcıler gorsun ve geregını yapsınlar
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

Sobee'nin takdiri efsunu oyuncularımızın kullanabildiği bir efsun değildir.
Bazı kötü niyetli oyuncuların başka oyunculara ait olan üyelikleri ele geçirmek için kullandığı tuzaklardan birisidir ve yasaktır.
Elinizdeki resmi oyuncu hata kullanım alanından bize gönderdiğiniz takdirde inceleme yapılarak gerekli işlemler gerçekleştirilecektir.
İyi günler.
Bazı kötü niyetli oyuncuların başka oyunculara ait olan üyelikleri ele geçirmek için kullandığı tuzaklardan birisidir ve yasaktır.
Elinizdeki resmi oyuncu hata kullanım alanından bize gönderdiğiniz takdirde inceleme yapılarak gerekli işlemler gerçekleştirilecektir.
İyi günler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bence çok kibar bir şekilde cevaplamış.
Arkadaşım dünde aynı şekilde konuyu bir zeki Genel Etkileşim, Eminönü Sohbete,Beyaz Köşk Sohbet bölümüne açmıştı bu kadar saf olmayın be arkadaş oyunda olan efsunlar belli 3 efsunu geçen efsunlar sadece GM DEV vs... sınıflarda var.
Normal oyunculara verilen 3 efsunlularında sadece 25 levellik olanlarını satabiliyoruz ki herkeste var kim alsın.
49 levellik 3 efsunlu şaheserlerde satılmamakta yarın öbür gün birisi ver parayı satayım diğer charımdan der verirsiniz buraya gelir ağlarsınızda.
Arkadaşım dünde aynı şekilde konuyu bir zeki Genel Etkileşim, Eminönü Sohbete,Beyaz Köşk Sohbet bölümüne açmıştı bu kadar saf olmayın be arkadaş oyunda olan efsunlar belli 3 efsunu geçen efsunlar sadece GM DEV vs... sınıflarda var.
Normal oyunculara verilen 3 efsunlularında sadece 25 levellik olanlarını satabiliyoruz ki herkeste var kim alsın.
49 levellik 3 efsunlu şaheserlerde satılmamakta yarın öbür gün birisi ver parayı satayım diğer charımdan der verirsiniz buraya gelir ağlarsınızda.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
Ya sen se sacmalıyosun konu nerde açılmıssa açılmıs gormedım gorseydım oraya yazardım sonra saf falan ne biçim konusuyosun sana kım bu hakkı verıyo önce insanlarla dogru durust konusmayı ogren sonra forumda bı seyler yazabılırsın sen konusmadan yazmaya gectıgın için şaşırmıssın
MALAZGİRT LONCASI

MALAZGİRT LONCASI

- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Bildiğim kadarıyla böle bi zırh var ama Sadece GM ler flan kullana biliyo ama oyuncular neden buldu bilmiyorm