İKV'de Söylenen Bazı Yalanlar :D :D
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İKV'de Söylenen Bazı Yalanlar :D :D
AnaToLia 16 May 2010 19:38 bu tarihte açmış senin konun ise :arrow: JesT 21 Haz 2011 12:46
aradaki farkı sen düşün artık 
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Rebornthebest yazdı:AnaToLia 16 May 2010 19:38 bu tarihte açmış senin konun ise :arrow: JesT 21 Haz 2011 12:46aradaki farkı sen düşün artık
haklısın kardeşim benm konmdan 4 gün sonra güncel olarak görünce konunun açılma tarihine bakmamışım
arkadaşım ya benim yukarıdada belirttiğim yazdığım yazıyı okumamışşın yada boş konuşmaya bayılıyorsun
ben arkadaşımdanda özür diledim tarihe dikkat etmediğimide belirttim şimdi senin bu mesajı yazarken amacın neydi anlamış değilim.
bundan sonra yorum yapsanda cevap vermicem ikili tartılmadan dolayı Anatolia'nın konusunun kitlenmesini istemiyorum
Sürç-ü Lisan ettiysem affola
İyi Forumlar.

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
- Rebornthebest
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
2 cümle yazdım niye bu kadar dert ettin anlamadım ?JesT yazdı:Rebornthebest yazdı:AnaToLia 16 May 2010 19:38 bu tarihte açmış senin konun ise :arrow: JesT 21 Haz 2011 12:46aradaki farkı sen düşün artık
haklısın kardeşim benm konmdan 4 gün sonra güncel olarak görünce konunun açılma tarihine bakmamışım
arkadaşım ya benim yukarıdada belirttiğim yazdığım yazıyı okumamışşın yada boş konuşmaya bayılıyorsun
ben arkadaşımdanda özür diledim tarihe dikkat etmediğimide belirttim şimdi senin bu mesajı yazarken amacın neydi anlamış değilim.
bundan sonra yorum yapsanda cevap vermicem ikili tartılmadan dolayı Anatolia'nın konusunun kitlenmesini istemiyorum
Sürç-ü Lisan ettiysem affola
İyi Forumlar.
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Şşşt Tartışmayın Bakem :shock:
- ReturnOFKing
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Hepsi yalan değil bunların
Bazıları henüz giderken...