Selametle, Allah'a Emanet ol... Foruma gelirsin arada. Bende oyuna girmeyeli belki 6 *7 ay oldu lakin forum çok eğlenceli ,)hilalxxfenomen yazdı:Selamun Aleyküm arkadaşlar
2008 yazından bu yana arada kısa aralıklarla olsada sizlerle beraberdim, çok yakın çevrem bilirdiki evi Batman'a taşımıştık, 22 Haziran günü itibari ile Batman'dan ayrılıp Diyarbakır'a yerleştim, artık oyuna giremeyeceğim karakterlerime kuzenim ve Sexytown (Adaşım) bakıyor olucaktır.
Kalbini kırdıklarım varsa haklarını helal etsinler,Benimde hakkım var ise kimselerde helali hoş olsun..
İyi Geceler Sağlıcakla Kalın
~~Fenomen~~[Murat]
Re: ~~Fenomen~~[Murat]
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Turkkizilayyy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Nereye La bizim sınavlar bitti, SEn gidiyom diyorsun otur oturduğun yerde Bi yere gitmek yok
Ve mazeretin çok saçmala sanki gittiğin yerde Net olmayacak

LOGARCI & TürkkızıLay & ALİ
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Arkadaslar değer verip tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim, uzun bi süre sonra belkii ama şuanda oyuna girebileceğimi hiç sanmıyorum.
Kendinize çok iyi bakın, Sağlıcakla kalın.
Kendinize çok iyi bakın, Sağlıcakla kalın.

xXFENOMENXx
Murat, oyuna ara vermene üzüldüm.
Zaman buldukça foruma gir, adını görelim.
Kendine iyi bak kardeşim.. :?
Zaman buldukça foruma gir, adını görelim.
Kendine iyi bak kardeşim.. :?
FATİH
NASİHAT
NASİHAT