OYUNA GİRİYORUZ ZEVK ALMAK İÇİM ADAMI SİNİRDEN ÖLDURYORLAR KENAN KADAR GEL LAGTAN KESMEDEN CIK KADİM ADAM TOPLA KESMEDEN JONUM GİT KESMEDEN CIK ADELET BUNUN NERESİNDE AKÇE KAZADIKLARI PARALARI CEPLERİ YERİNE BİRAZ OYUNA HARCASIN LAG SORUNU VE EFEK DİGER SORUNUN VE HATALARI DÜZELSİNLER :evil: :evil:
keser döner sap döner gün gelir hesap döner
BUNE LAG
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BUNE LAG
junon un ismini değiştire değiştire bi kaldınız ha. ama konu olarak haklısın sanırım

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
-
- Salgın Koruyucusu
Oyunda lag var diyince aptal yerine konuyoruz adeta, oyunu sil yeniden yükle bilmem neleri temizle vs bunlarıda yaptık çözüm olmuyor işte bu kadar çok şikayet olmasına rağmen bi çalışma başlatmamış olmaları kendilerine olan değeri azaltıyor 183 hatası yılların değişmez hatası. Ayrıca bu 183 hatası kötü niyetli kişiler tarafından bilerek bağlantıları kopartılarakta oluşturulmakta.İlk duyduğumda inanmamıştım fakat klan savaşı esnasında 5 defa arka arkaya 183 hatası alıp kick lenmem kanıyı artırdı bu alanda çalışmalar başlatmanızı bekliyoruz özellikle :evil:
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
183 hatası oyunun zorlanmasından kaynaklanır zamanında bu hatayı YÖNETİCİler oyundan düşürmek için uygulayabiliyorlardı hatta bir oyuncu kodu çözüp milleti oyundan düşürüyordu.eğer bilgisayar sistemim süper ama hala lag var diyorsan oyundan kaynaklanıyordur ancak bilgisayarım kötü lag var diyorsan bilgisayardandır. etrafındakilere sor lag sende de varmı diye onlarda yoksa bilgisayarının parçaları oyunu tam randımanlı oynamaya elverişli değildir. oyunun ayarlarını sonuna kadar kısıp F6 ve F8 e basıp oynarsan biraz daha rahatlar oyun.apollo44 yazdı:Oyunda lag var diyince aptal yerine konuyoruz adeta, oyunu sil yeniden yükle bilmem neleri temizle vs bunlarıda yaptık çözüm olmuyor işte bu kadar çok şikayet olmasına rağmen bi çalışma başlatmamış olmaları kendilerine olan değeri azaltıyor 183 hatası yılların değişmez hatası. Ayrıca bu 183 hatası kötü niyetli kişiler tarafından bilerek bağlantıları kopartılarakta oluşturulmakta.İlk duyduğumda inanmamıştım fakat klan savaşı esnasında 5 defa arka arkaya 183 hatası alıp kick lenmem kanıyı artırdı bu alanda çalışmalar başlatmanızı bekliyoruz özellikle :evil:

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Oyun sunucuları gelişmemiş olduğundan mesela oyuna aşırı bir yüklenme olduğunda sunucuların çökmesi bile içten değil.
Sabancı Group
-
- Cin Avcısı
Parayı sana Türkçe öğretmek için kullansalar emin ol herkes için çok hayırlı olur.SENGEZER yazdı:OYUNA GİRİYORUZ ZEVK ALMAK İÇİM ADAMI SİNİRDEN ÖLDURYORLAR KENAN KADAR GEL LAGTAN KESMEDEN CIK KADİM ADAM TOPLA KESMEDEN JONUM GİT KESMEDEN CIK ADELET BUNUN NERESİNDE AKÇE KAZADIKLARI PARALARI CEPLERİ YERİNE BİRAZ OYUNA HARCASIN LAG SORUNU VE EFEK DİGER SORUNUN VE HATALARI DÜZELSİNLER :evil: :evil:
keser döner sap döner gün gelir hesap döner
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)