AKLIMDAKİ TEK SORU BU KESİMİ SADECE TEST SUNUCUSUNDAMI DENEDİNİZ YOKSA DİĞER SUNUCULARDA NORMAL BİZİMKİLER GİBİ BİR KARAKTERLEMİ Kİ TEST SUNUCUSUNDAKİ KESİM HERKEZİN HOŞUNA GİDER İSTENİLEN EFSUNLARIN BASILABİLDİĞİ BİR SERVERDA EKMEK GİBİ BOSS KESMEKLathander yazdı:Çok kısa bir kaç şey yazacağım (kafamdaki cümlerelere göre)
Oyuncularımızın Çemberlitaş yorumlarını taktiklerini takip ediyoruz. Sizden gelen geri bildirimler doğrultusunda değişiklikler yapmak zaten plandığımız bir konuydu. Bunu Ruh Taşı görevinde de görebiliyoruz. Bu yüzden olumlu yada olumsuz olsun tecrübelerinizi ve eleştirilerinizi forumlarımızda ve diğer kanallarda bizlerle paylaşmanız oldukça önemli.
Gaffar'ın zorluğu hakkında ise, Junon yada Kenan ile ve hatta bundan önce savaştığım tüm bosslardan çok daha zevkli bir boss olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Tabi ki bunun kaynaklarından birisinin Gaffar'ın sahip olduğu yetenek donanımı.
Gaffar'ın kesimi tam bir grup çalışması gerektiriyor! Öyleki diğer bosslarda zaman zaman yaşadığımız tek düze kesim taktikleri bu düşmanda işe yaramıyor, gruptaki tüm üyelerin azami dikkati gerekiyor. Unutmuyorum, bir denememizde şifacılar, savaşçılar ve büyücüler hatasız bir şekilde gidiyorduk. Her şey mükemmeldi, Diğer boss savaşlarında herkes ölür kalkardı bu bir sorun olmazdı. Biz de bir iki kaza dışında kimse ölmüyordu bile. Ama gruptaki bir büyücünün ansızın ölmesi zincirleme bir reaksiyona yol açıp tüm grubun yeri öpmesiyle sonuçlandı :evil: Zorlu bu mücade sonrasında Gaffar'ın gerçekten zevkli bir boss olduğunu düşündüm. Nitekim bence etrafımızda çok kolay kesilebilen bossların olduğu bir yere böyle inatçı bir boss da gerekliydi.
İyileştirmeniz kritikli, tankınız dikkatli, büyücünüzün de hasarlı olmasını dilerim.
TEBRİKLER YÖNETİM
Re: TEBRİKLER YÖNETİM
ona göre girmişlerdir zaten o kadar da akılsız değillerdir
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Force, bizler yapılan testlerde kullanılan eşyalar, sizlerin normal sunucuda kullandığı ve ayrıca ileride sahip olacağınız eşylardan oluşuyor. Özel efsunlarla denge testleri yapılamaz.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
Tepkiler genellikle olumsuz yönde. Sebebinin daha yolun başlarında olduğumuz için olduğunu düşünüyorum.Konuyu açan arkadaşa hak vermemek elde değil. Fakat sapkayı önümüze koyup bir düşünelim. Junon 1 sene önce gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. (okul kapandığı dönemlerde) İlk zamanlar iksir gidiyordu doğrudur. Daha sonraları iksir içmeyi bırakın Bazı şifacılar 100 kudretle bitirir oldu junon'u. Oldukça kolay bir boss haline geldi. Şimdi çemberli taşta adeta mini junonlar var boss olmayan
kimi şifacı bunda bile iksir harcıyor. Kimisi harcamıyor. Boss lar için iksir gerekirdi ilk günlerde. Fakat şuan yol savaşçısında iksir içmiyorum(şahsım adına konuşuyorum ki gidip kesen arkadaşların çoğu kullanmıyordur). Gbm-x te geçen gün şifacı ile sadece 2 tane iksir içdim içtiğim iksir kangal kudretlendirendi. Doğru düzgün can basmıyorum zaten. Skype denen program aracılığıyla yeteneklerı nasıl ne zaman kullanacağımızı an içerisinde birbirimizi uyararak kullandığımızda işimiz kolaylaşıyor. Buraya kadar ilk günle bugün arasında fark olduğu aşikar.
Lethander'in sözlerine kısmen katılıyorum. İksir sorunumuz var evet iksir gerekiyorda mecbur. Lakin bu oyunun bir farklı tarafı 'iksir' ler boss keserken içiliyor. Bazı arkadaşlar diğer oyunlarla kıyaslama yapıyor. Diğer oyunlarda normal yaratık keserken bile pot dediğimiz iksirden biraz farklı birşey kullanılıyor. boss ları düşünemiyorum. Eee diceksiniz ? Gelgelelim Gaffar bey'e yönetimin yaptığı ruh taşı yardımınıda sayarsak işimiz zaman açısından biraz daha kolaylaştı. Zaten hemen ele geçiremeyiz gaffar'ı. Neden ? Üzerimizdeki itemlerle bu iş zor. Bir kaç taşkanat item , mevlana item , yada her ne gerekiyorsa elde ettiğimiz zaman göreceğiz ki gaffardaki içtiğimiz iksir sayısı git gide azalacak. Oyuncuların ve yönetimin çatışmasıda tam bu noktada başlıyor. İksir neden para ile ? Her ne kadar iksir üretirken emeğimiz olsada bu platformu kuranlarında bir o kadar , hatta katbekat fazla emeği olduğunu düşünüyorum. Şugünlerde suçladığımız yönetimin amaçladığı şey bize hoş vakit geçirmek. Fakat bizim aradığımız hoşluk Gaffar ı kesmek. Zıt noktada bu zaten zaman içerisinde raylar yerli yerine oturacaktır. Yönetim sadece Gaffar'ı paket çıktıktan hemen sonra değil, daha uzun bir süre sonra kesebilmemiz isteğinde. Aslında biyerden güzel bu, yani hoş vakit geçirmek Gaffar kesmekle olmasa gerek. İtemleri dizdiğimiz zaman onunda sırası gelir elbet... Ne kadar kendimi ifade edebildim emin değilim bu konuda söylenecek söz çok aslında. Keyifli oyunlar...
Lethander'in sözlerine kısmen katılıyorum. İksir sorunumuz var evet iksir gerekiyorda mecbur. Lakin bu oyunun bir farklı tarafı 'iksir' ler boss keserken içiliyor. Bazı arkadaşlar diğer oyunlarla kıyaslama yapıyor. Diğer oyunlarda normal yaratık keserken bile pot dediğimiz iksirden biraz farklı birşey kullanılıyor. boss ları düşünemiyorum. Eee diceksiniz ? Gelgelelim Gaffar bey'e yönetimin yaptığı ruh taşı yardımınıda sayarsak işimiz zaman açısından biraz daha kolaylaştı. Zaten hemen ele geçiremeyiz gaffar'ı. Neden ? Üzerimizdeki itemlerle bu iş zor. Bir kaç taşkanat item , mevlana item , yada her ne gerekiyorsa elde ettiğimiz zaman göreceğiz ki gaffardaki içtiğimiz iksir sayısı git gide azalacak. Oyuncuların ve yönetimin çatışmasıda tam bu noktada başlıyor. İksir neden para ile ? Her ne kadar iksir üretirken emeğimiz olsada bu platformu kuranlarında bir o kadar , hatta katbekat fazla emeği olduğunu düşünüyorum. Şugünlerde suçladığımız yönetimin amaçladığı şey bize hoş vakit geçirmek. Fakat bizim aradığımız hoşluk Gaffar ı kesmek. Zıt noktada bu zaten zaman içerisinde raylar yerli yerine oturacaktır. Yönetim sadece Gaffar'ı paket çıktıktan hemen sonra değil, daha uzun bir süre sonra kesebilmemiz isteğinde. Aslında biyerden güzel bu, yani hoş vakit geçirmek Gaffar kesmekle olmasa gerek. İtemleri dizdiğimiz zaman onunda sırası gelir elbet... Ne kadar kendimi ifade edebildim emin değilim bu konuda söylenecek söz çok aslında. Keyifli oyunlar...
Konuyu yorumladığın için teşekkür ederiz Lathander. Gaffar'ın oldukça zor olması gerektiği hepimizin kanaati fakat en azından yetenek sürelerinde bir değişiklik yapılamaz mı ? En küçük bir hata da belki 7 saatimiz , belki su gibi akan iksirlerimize yazık oluyor...
atabey yazdı:Konuyu yorumladığın için teşekkür ederiz Lathander. Gaffar'ın oldukça zor olması gerektiği hepimizin kanaati fakat en azından yetenek sürelerinde bir değişiklik yapılamaz mı ? En küçük bir hata da belki 7 saatimiz , belki su gibi akan iksirlerimize yazık oluyor...
İyiya Serkan işte senin dikkatsizliğin iksir kaybına iksir kaybıda aktar şevketten akçe ile alacağın iksir kazançları oluyor.Gaffar kesimi , kalfa ve taaruzların güçleri elbette azaltılacak veya iv karakterler güçlenecek ama giden asla geri dönmeyecektir...
Şu lag olayını düzeltin kesilmeyecek boss yok, tüm denemelerimiz lag yüzünden saçma sapan yerlerde ölmemiz yüzünden baştan başlıyor. Tüm yetenekler 1 sn gecikmeli oluyor yada karakterimiz tıkladığımız yere gitmiyor ya 1 adım öne yada 1 adım geriye gidiyor. Gaffar da tankın durduğu yerin ne kadar önemli olduğunu gidenler bilir, bi adımlık fark ya tüm ck ları yedirir yada kutuba girmememinize yol acar, kutupla gecilen yer var ck ile gecilen yer var...Şu lag olayı düzelmeden gaffar kesilmez...Lathander yazdı:Çok kısa bir kaç şey yazacağım (kafamdaki cümlerelere göre)
Oyuncularımızın Çemberlitaş yorumlarını taktiklerini takip ediyoruz. Sizden gelen geri bildirimler doğrultusunda değişiklikler yapmak zaten plandığımız bir konuydu. Bunu Ruh Taşı görevinde de görebiliyoruz. Bu yüzden olumlu yada olumsuz olsun tecrübelerinizi ve eleştirilerinizi forumlarımızda ve diğer kanallarda bizlerle paylaşmanız oldukça önemli.
Gaffar'ın zorluğu hakkında ise, Junon yada Kenan ile ve hatta bundan önce savaştığım tüm bosslardan çok daha zevkli bir boss olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Tabi ki bunun kaynaklarından birisinin Gaffar'ın sahip olduğu yetenek donanımı.
Gaffar'ın kesimi tam bir grup çalışması gerektiriyor! Öyleki diğer bosslarda zaman zaman yaşadığımız tek düze kesim taktikleri bu düşmanda işe yaramıyor, gruptaki tüm üyelerin azami dikkati gerekiyor. Unutmuyorum, bir denememizde şifacılar, savaşçılar ve büyücüler hatasız bir şekilde gidiyorduk. Her şey mükemmeldi, Diğer boss savaşlarında herkes ölür kalkardı bu bir sorun olmazdı. Biz de bir iki kaza dışında kimse ölmüyordu bile. Ama gruptaki bir büyücünün ansızın ölmesi zincirleme bir reaksiyona yol açıp tüm grubun yeri öpmesiyle sonuçlandı :evil: Zorlu bu mücade sonrasında Gaffar'ın gerçekten zevkli bir boss olduğunu düşündüm. Nitekim bence etrafımızda çok kolay kesilebilen bossların olduğu bir yere böyle inatçı bir boss da gerekliydi.
İyileştirmeniz kritikli, tankınız dikkatli, büyücünüzün de hasarlı olmasını dilerim.
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Bak guzel kardesım benı buralarda yorum yaparken goremezın senlerdır takıp ederım oynarım ama yorum yapmayı sevmıyorum. At gozlugu takıp ınsaları elıstırmıyorum ben umarım gaffar kesmeye baslarsın dedıklerımı o zaman anlıcaksın. Verdıgım ıksır rakamları kesınlıkle dogrudur. Guncelleme oncesınden berı sadece hedefımız GAFFAR oyun zekası, taktıksel zekası cok yuksek oyuncularız. Hadı soyleyım taktıgını deneye deneye bulduk bazı GM lerın 3 ay kesılemez dedıgı GAFFAR ı yakında kesıcez. 65 cana ındırdık Serkan(ATABEY) konuyu actı kımse ınanmadı dıye. Pısman olduk uzulduk actıgımıza suan GAFFAR'ın canını cok dusuk sevıyelere getırdık. Her can aldıgımızda tırsıyoruz yeni bir yetenek gelıcek diye savascının elı sars da buyuler kutupta tabı surelerı varsa. Sıfaların canı cıkıyor. Lathander 10 canda ne oldugunu bılıyorsun soylemıycem burda hakmı bu? Bu kadar abatmanızın ne anlmı vardı. Hadı bır sefer kestık daha gırermıyım ben ona 2 ncye kesecegımız suphelı zaten tukenıyoruz malzeme yonunden. Acık ve net soyluyorum 1 gurubu GAFFAR kesımınden baslatın 1 ayda kesemez yolu gıtmeden dırek GAFFAR a baslasın suan kullandıgımız 7 ncı taktıgımız.
Lathander argenin biri nedense istediğim eşyaya istediğim efsunu basabiliyorum demişti mesela ışık hanım ışık hanım ceket
hani herkez bazı şeylerin farkında yani 
6 kişininde yüksek efsunlarla çember bitirmesi zor olmasa gerek