ark. benim
azat cevriye yüzük ve kolye
azat asa
azat eldiven
azat ayakkabı
birde azat pant alıcam
ceketide ne alırsam iyi olur sizden yardım bekliyorum
bu şekilde beni migrat ve sığınağa alırlarmı
üstüm nasıl acil yardım
Re: üstüm nasıl acil yardım
tek item azatlı birini mi alırlar sence yoksa azat cevriyeli birinimi. azat cevriye dizmeye bak bence.
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Elektrik dizeceksen bi kaç tavsiye ;
Azat cevriye yüzük kolye-Azat cevriye eldiven mor ( Kenan görevinden veriyor)- Azat ceket-(eğer arkilerin varsa tanıdık sürekli centurion kes azat cevriye mor pant düşer ondan düşerse
)- Azat cevriye ayakkabı üretebilirsen üret derim çok iyi olur.-Azat çift item asa bul ejder üretmezsen parlatırsın.
Eğer motorinden Maraton ayağı ve Bilge cev. asayı aldıysan asla motor gruplarına girme. Kenan at. Eninde sonunda alternatör takı düşecektir ki bu da elektrik ve buz hasarını birden yukseltmekle kalmayıp büyü kritiğide yükseltmektedir. Tanıdık şaheserli arkilerinle migrata gir azat cevriye mor pantolon işine çok yarar. Junondan da Alternatör amplifikatör düştü mü süper bi çarın olur. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Azat cevriye yüzük kolye-Azat cevriye eldiven mor ( Kenan görevinden veriyor)- Azat ceket-(eğer arkilerin varsa tanıdık sürekli centurion kes azat cevriye mor pant düşer ondan düşerse
Eğer motorinden Maraton ayağı ve Bilge cev. asayı aldıysan asla motor gruplarına girme. Kenan at. Eninde sonunda alternatör takı düşecektir ki bu da elektrik ve buz hasarını birden yukseltmekle kalmayıp büyü kritiğide yükseltmektedir. Tanıdık şaheserli arkilerinle migrata gir azat cevriye mor pantolon işine çok yarar. Junondan da Alternatör amplifikatör düştü mü süper bi çarın olur. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
ark. yardımlarınız için saolun üstümü düzdüm sayılır sadece pant. mor değil ama azat (kısa bir süre sonrada ejder üretecem)