Dün akşam fark ettim de bazı arkadaşlar başında Ata kelimesi olan karakterler açmışlar Bu lonca zaten var hatta başkanlığını bizzat kendim sürdürüyorum Kısa bir süre önce Loncamız oyuna kısa bir süre ara verdi diye yok olduğumuzu mu sandılar acaba
Herneyse bizler burdayız ve aşağıda yazılan karakterler dışında başka üyemiz bulunmamaktadır.. Tüm Beyaz Köşk'ü burdan uyarmayı ciddi anlamda kendime borç bilerek yazıyorum bu cümleleri , çünkü bizim adımızı kullanarak kimsenin zarar görmesini istemeyiz. Ayrıca Ata loncasının alt grubu olarak Cumhuriyet Askerleri adı altındaki ekibimizin üye listesi aşağıada yazılıdır.
Bu yüzden aşağıdaki isimler dışında Ata adı altında ve Cumhuriyet Askerlerinin adını kullanan kişilerle yapacağınız alışveriş ve haddini aşan muhabbetlerden bizleri sorumlu değiliz..
Dün akşam fark ettim de bazı arkadaşlar başında Ata kelimesi olan karakterler açmışlar Bu lonca zaten var hatta başkanlığını bizzat kendim sürdürüyorum Kısa bir süre önce Loncamız oyuna kısa bir süre ara verdi diye yok olduğumuzu mu sandılar acaba
Herneyse bizler burdayız ve aşağıda yazılan karakterler dışında başka üyemiz bulunmamaktadır.. Tüm Beyaz Köşk'ü burdan uyarmayı ciddi anlamda kendime borç bilerek yazıyorum bu cümleleri , çünkü bizim adımızı kullanarak kimsenin zarar görmesini istemeyiz. Ayrıca Ata loncasının alt grubu olarak Cumhuriyet Askerleri adı altındaki ekibimizin üye listesi aşağıada yazılıdır.
Bu yüzden aşağıdaki isimler dışında Ata adı altında ve Cumhuriyet Askerlerinin adını kullanan kişilerle yapacağınız alışveriş ve haddini aşan muhabbetlerden bizleri sorumlu değiliz..
Tüm loncadaki arkadaşlarıma başarılar diler.Ata loncası olarak gösterdigimiz başarının dewamını diler. Cumhuriyet Askerlerinde de aynı başarıyı göstermek dilegi ile Ata loncası ve Cumhuriyet Askerlerinde bulunan arkadaşlarımı tebrik ederim.
selam bende sızınle olmak ıstıyorum hem kasmak hem gorevlerımı yapmak hemde bu oyuunda yanlızlıktan kurtulup yenı arkadaslar edınmek ıstıyorum ayrıca uyenız olan gındıl karakterının sahıbı can cok sevdıgım bır kardesımdır bu oyunda tanıdıgım en duzgun ınsanlardan bırısıdır karakterımın adı Reputable sonuc hakkında yazarsanız sevınırım kolay gelsın
Reputable yazdı:selam bende sızınle olmak ıstıyorum hem kasmak hem gorevlerımı yapmak hemde bu oyuunda yanlızlıktan kurtulup yenı arkadaslar edınmek ıstıyorum ayrıca uyenız olan gındıl karakterının sahıbı can cok sevdıgım bır kardesımdır bu oyunda tanıdıgım en duzgun ınsanlardan bırısıdır karakterımın adı Reputable sonuc hakkında yazarsanız sevınırım kolay gelsın
adım aykut 25 yasındayım lıse mezunuyum sıtenızı ınceledım ekıbınızde tek referansım var oda gındıl yaklasık 2 yıldır oynuyorum ve tek 1 sefer susturuldum oda flood yaptıgımı bılmeden oldu ama yenı bolum acıldıktan sonra uzunca bı ara verdım baktım tek basına ne zevk verıyor nede gorevler yapılıyor en azında sızın içinizde bulunan bı arkadsımda oldugundan sıze basvurmayı uygun gordum cevabınızı beklıyorum
Ata loncasının tekrar beyazköşke geri dönmesi çok güzel .. Eski bir Ata loncası üyesi olarak başarılarınızın daim olmasını dilerim .. İlk gün söyledim , Bugünde söylüyorum , Yarında söyleyeceğim Ata loncası köşkün en saygıdeğer loncalarından biridir ve öyle kalacaktır ..
SAYGILARIMLA
Ya bir yol bul , Ya bir yol aç , Yada yoldan çekil ...