İstiyen bırakır istiyen bırakmaz bende memnun deilim ve zaten fazla akçede almıyoruz kendi arkadaşlarımla güzel zaman geçirip cıkıyoruz..Acıkcası ilk gaffarı biz kesicez gibi bi derdimiz yok kesenler mutlaka olur tebrik ederiz bizde sonra keseriz zaten şimdiden zırh reçeteleri oldu bakarsınız üretiriz .Oyunu bıraktıktan sonra ne yeniliğiVatanXLydeR yazdı: KUKLACI İKV'de ilk uyanan sunucu arkadaşlar ondan herkez oyunu bırakıyorBunu bütün sunucularda görebilsek emin olun Yönetimden yenilikler gelicektir. ( öyle umuyoruz )
Kuklacı Bırakıyor.
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kuklacı Bırakıyor.
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
saçmalamala akçesiz oynanmıyor ki eceLi parlatmadan oynayabilri msin ya da ayı almadan yol savaşçısı kesebiLir msin vs LÜTFEN BOŞ KONUŞMA git al akçe istiyosanWHiTexDeWiL yazdı:Bu bırakanlara sorsan (tabi gerçekten bırakıyorlar ise.) kesin bırakma nedeni olarak akçe sistemini gösterirler. Oyunu aşırı derecede kafaya takmayanlar oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilir. Herkes akçe sisteminden şikayetçi fakat sonuçta iradenize sahip bir bireyseniz oyuna kafayı çok takmıyor iseniz oyuna para harcamadan da oynayabilirsiniz. Kaldı ki akçeyi de zorla satmıyorlar haniO yüzden bence biraz da olsa suçu kendiniz de arayın derim.
Keyifli forumlar.
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Kuklacı sunucusundan oyunu bırakan biri olarak hatırlatmak istedim,
Çoğumuz biz bu oyunu neden oyunu nedne oynuyoruz??Sayıyım size.
1-Abilerimiz,Ablalarımız,Kardeşlerimi'le muazzam bi oyun ortamı yarattık okadar zevkliydiki onlarla oynamak yeri geldi piknik düzenlendi,yeri geldi halısaha maçları yapıldı çoğunuz bilmez ama bunlar yapılıyor,tılsım sunucusu büyük bir buluşma düzenledi,Sanırsam RoA loncası Çanakkale'ye gezi bile düzen'ledi Şimdi bu oyunda böyle bi oyun ortamı varken yönetim naptı?neyse o na sonra gelelim.
2-Oyunun zincirleme hikayesi ne kadar süperDİ dimi yeri gelir aaaaa bumuymuş yeri gelir kaç sayfa görev açıklaması okuruz.Ben mesela hiçbir online oyunda görev açıklamasını okumam yapmam gereken bi cümledir onu yaparım ama ikv de her görevin açıklamasını okumuşmdur çünkü çok güzel bir hikaye döngüsü vardı vede gerçekçi.
3-Oyun a yardımımız sadece plus'dı coğu oyuncu alırdı plus almayanlar dada denge bozulurmuydu yo kesinlikle hayır.GMAbura nın veda konuşmasını hatırlarımda şöyle demişti 'Arkadaşlar bu oyun'a yardım gerekli yardım içinde plus gerekli imkanı olan herkez plus alsın bu oyunumuz için gerekli.' yada buna benzer aynı anlama gelen başka bir yazı.Abura şimde gelse göre şu oyuna harcadığımız parayı bilmiyorum.
Şimdi neden oyunu bıraktık?
1-Artık yönetim öyle bir oyun atmosferi yarattık eşitsilkiz,haksızlık,emeksizlik diz boyu.Bu nedenle çoğu kardeşlerimiz oyunu bıraktı.Biz de çoluk çocuğa kaldık.Tabi ki gençleri küçümsemiyorum onlarda oyunu oynarlar tabikide küfürbaz,karaktersiz,hırsız bi genç topluma sahip bi ülkeyiz.Oyunda her ne kadar şikayet et sistemi olsada küfürden geçilmiyor.Eskiden şikayet et sistemi olmadığı halde kimse küfür etmezdi
2-Oyunun hikayesi artık benim için çöp olmuştur.Sitedeki tarihçede şöyle bir yazı vardı.'Büyü yere oturmuş meditasyon yapıyordu.Savaşçı ise onun kudretinin dolmasını bekliyordu'pek aynı anlama çıkmasa da buna benzer şimdi Büyücü,Şifacı bunlara yardımcı hayvan gelsin hemde akçeyle gelsin tamam da kardeşim savaşçı'da boz ayı nedir savaşçı'nın ne zamandan beri büyü gücü varda biz bilmiyoruz.Eğer ilerde Savaşçı Kendini şifalar,Uzaktan hasar verirse şaşmayın(Tabi akçeyle alıcaz).
3-Bazı arkadaşlar izteyen akçe almasın demiş :lol: Sadece savaşçı karakteri kullanan arkadaşlar var onlar boz ayı almadan nasıl giricek.Tank girsin diyorsanızda bi yerden kesmek lazım puanlardan kesilincede zor oluyor onun için +5 yetenek puanı alman lazım.Sonra millet urban toro toro cellat satırı na yükseltme yapıyor şimdi ben şaheser yükseltme yapmasam o adam gelse o urban la beni kesse ayıp olmazmı?Yani çoğunluk alıyorsa almayan çoğunluk da alma zorunda bıraklıyor çünkü çok eşitsizik oluyor.
İşte bizler bu sebeb den kimimz ara verdi,kimimiz kalıcı olarak bıraktı.Kimseye oyunu bırakın yönetim bizi anlasın demiyorum isteyen bu oyunu oynar tabikide size burdan sesleniyorum AKÇE'YLE GELEN ŞEYLERİ SİZ'LER ALDIKÇA DAHA FAZLA FİYATA DAHA FAZLA ŞEYLER GELİCEK EMİN OLUN ÇÜNKÜ YÖNETİM BU STRATEJİ Yİ İZLİYOR.
He unutmadan bu suçu asla GM ler den bulmayın çünkü bazıları GM lere isyan ediyor Tek Suç [DEV]'lerde.
Burdanda DEV lere sesleniyorum beni gözümde 'Gözünü para bürümüş,Hırslı,Bencil ve İnsanın düşünmeyen' tip olarak görüyorum sizi.
Hadi kalın sağlıcakla.
1-Abilerimiz,Ablalarımız,Kardeşlerimi'le muazzam bi oyun ortamı yarattık okadar zevkliydiki onlarla oynamak yeri geldi piknik düzenlendi,yeri geldi halısaha maçları yapıldı çoğunuz bilmez ama bunlar yapılıyor,tılsım sunucusu büyük bir buluşma düzenledi,Sanırsam RoA loncası Çanakkale'ye gezi bile düzen'ledi Şimdi bu oyunda böyle bi oyun ortamı varken yönetim naptı?neyse o na sonra gelelim.
2-Oyunun zincirleme hikayesi ne kadar süperDİ dimi yeri gelir aaaaa bumuymuş yeri gelir kaç sayfa görev açıklaması okuruz.Ben mesela hiçbir online oyunda görev açıklamasını okumam yapmam gereken bi cümledir onu yaparım ama ikv de her görevin açıklamasını okumuşmdur çünkü çok güzel bir hikaye döngüsü vardı vede gerçekçi.
3-Oyun a yardımımız sadece plus'dı coğu oyuncu alırdı plus almayanlar dada denge bozulurmuydu yo kesinlikle hayır.GMAbura nın veda konuşmasını hatırlarımda şöyle demişti 'Arkadaşlar bu oyun'a yardım gerekli yardım içinde plus gerekli imkanı olan herkez plus alsın bu oyunumuz için gerekli.' yada buna benzer aynı anlama gelen başka bir yazı.Abura şimde gelse göre şu oyuna harcadığımız parayı bilmiyorum.
1-Artık yönetim öyle bir oyun atmosferi yarattık eşitsilkiz,haksızlık,emeksizlik diz boyu.Bu nedenle çoğu kardeşlerimiz oyunu bıraktı.Biz de çoluk çocuğa kaldık.Tabi ki gençleri küçümsemiyorum onlarda oyunu oynarlar tabikide küfürbaz,karaktersiz,hırsız bi genç topluma sahip bi ülkeyiz.Oyunda her ne kadar şikayet et sistemi olsada küfürden geçilmiyor.Eskiden şikayet et sistemi olmadığı halde kimse küfür etmezdi
2-Oyunun hikayesi artık benim için çöp olmuştur.Sitedeki tarihçede şöyle bir yazı vardı.'Büyü yere oturmuş meditasyon yapıyordu.Savaşçı ise onun kudretinin dolmasını bekliyordu'pek aynı anlama çıkmasa da buna benzer şimdi Büyücü,Şifacı bunlara yardımcı hayvan gelsin hemde akçeyle gelsin tamam da kardeşim savaşçı'da boz ayı nedir savaşçı'nın ne zamandan beri büyü gücü varda biz bilmiyoruz.Eğer ilerde Savaşçı Kendini şifalar,Uzaktan hasar verirse şaşmayın(Tabi akçeyle alıcaz).
3-Bazı arkadaşlar izteyen akçe almasın demiş :lol: Sadece savaşçı karakteri kullanan arkadaşlar var onlar boz ayı almadan nasıl giricek.Tank girsin diyorsanızda bi yerden kesmek lazım puanlardan kesilincede zor oluyor onun için +5 yetenek puanı alman lazım.Sonra millet urban toro toro cellat satırı na yükseltme yapıyor şimdi ben şaheser yükseltme yapmasam o adam gelse o urban la beni kesse ayıp olmazmı?Yani çoğunluk alıyorsa almayan çoğunluk da alma zorunda bıraklıyor çünkü çok eşitsizik oluyor.
İşte bizler bu sebeb den kimimz ara verdi,kimimiz kalıcı olarak bıraktı.Kimseye oyunu bırakın yönetim bizi anlasın demiyorum isteyen bu oyunu oynar tabikide size burdan sesleniyorum AKÇE'YLE GELEN ŞEYLERİ SİZ'LER ALDIKÇA DAHA FAZLA FİYATA DAHA FAZLA ŞEYLER GELİCEK EMİN OLUN ÇÜNKÜ YÖNETİM BU STRATEJİ Yİ İZLİYOR.
He unutmadan bu suçu asla GM ler den bulmayın çünkü bazıları GM lere isyan ediyor Tek Suç [DEV]'lerde.
Burdanda DEV lere sesleniyorum beni gözümde 'Gözünü para bürümüş,Hırslı,Bencil ve İnsanın düşünmeyen' tip olarak görüyorum sizi.
Hadi kalın sağlıcakla.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Burda hala isterseniz alın isterseniz almayın zorla aldırmıyorlar diyen arkadaşlarımız var. Burda yönetimi destekliyorsunuz diye Forum yöneticisi veya Rehber olmayacaksınız ilk başta onu söyliyeyim. Sözde '' istiyen alır isteyen almaz '' politakası izleselerde oyundaki görünüm hiçde öyle değil. Örnekleri zaten cemberlitas a giripde ilerleyen herkez bilir. Yol savaşcısında Boz ayı olmadan 50 candan aşagı indiremezsiniz. Büyücü desen Silahını parlatmadıgı surece hasarı cok daha az olucaktır ki burda yavaş gitmelerine neden olucak. Böyle bir sürü örnek verilebilir ancak buraya yazmanın bi anlamı yok malesef ki bizi takan yok.
Buraya bu konuyu açtıkda hangi yönetici gelip bi yorum yazabildi? Forum yöneticisi bile gelemedi
Çünkü hakları yok. Söylebilecek sözleri yok. Haa ama akce veya baska bir sey ıcın onerı yaptıgımızda '' onerınız onerı havuzuna atılmıstır '' gıbı sacma sapan bı ıfadeyle karşılaşıyoruz. Ama bu otomatik cevaplara artık İKV oyuncusu kanmıyor. En azından Kuklacı kanmıyor.
Buraya bu konuyu açtıkda hangi yönetici gelip bi yorum yazabildi? Forum yöneticisi bile gelemedi
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
Forumda konu açmadım ama bende son 2 aydır oyuna girmiyorum!
bu akçe sistemi yedi bitirdi beni açıkçası!
silah yükseltme çıktı ilk gün yükledim! şifacıma item falan düşmeye başladı gb lerden onuda yükselttim.
migrat sığınak bitti çemberlitaş geldi! Migrata bensiz girmek istemeyen kimse yokken çemberlitaşa sadece 1 kere girebildim :S
sorun ne bende anlamıyorum oyun birbirinden soğudu!
bu akçe sistemi yedi bitirdi beni açıkçası!
silah yükseltme çıktı ilk gün yükledim! şifacıma item falan düşmeye başladı gb lerden onuda yükselttim.
migrat sığınak bitti çemberlitaş geldi! Migrata bensiz girmek istemeyen kimse yokken çemberlitaşa sadece 1 kere girebildim :S
sorun ne bende anlamıyorum oyun birbirinden soğudu!
http://bit.ly/qM7njk
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Fatih Benim Konum Orada Görülmemiş Sanırım Bende Varım Kuklacının Bırakması Bence Yetmez Tüm İKV Bu Olaya Karşı Tepki Vermeli..çArşı Çemberlitaş'a da kArşı

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
KukLacı uyandı.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Uyanırlar tabi 7 saat Sanki Ne ben 7 Saat üstüne 1 Saat daha koyar gider ekmek paramı kazanırım...GM lerde Artık tek başlarına etkinlik v Gb atarlar,Gerçi Gm Yiyosa hergün 7 saat Gb atsın erkek OLAN VARSA BURAYA YORUM YAZSIN ODA YEMEZ....Akçe isyen alır istmeyn almaz diyen Denyo Ayısız Gİr bakalım ÇEmberli TAşa NAsıL kesecen Böyle Çok bilmişlik yapmak olmaz.... İkv De mantık var mı diye soruyorum ? Tabi ki yoktur Sistem 2 saat oyunda kalanları uyarıyor Sağlığınız için ara verin AMa Gbler 7 Saat Gb yapıyor Bu mudur İkv İÇine ETtiler
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Doğru söze ne hacet ? :idea:Yaslikurt yazdı:Kuklacı sunucusundan oyunu bırakan biri olarak hatırlatmak istedim,
1-Artık yönetim öyle bir oyun atmosferi yarattık eşitsilkiz,haksızlık,emeksizlik diz boyu.Bu nedenle çoğu kardeşlerimiz oyunu bıraktı.Biz de çoluk çocuğa kaldık.Tabi ki gençleri küçümsemiyorum onlarda oyunu oynarlar tabikide küfürbaz,karaktersiz,hırsız bi genç topluma sahip bi ülkeyiz.Oyunda her ne kadar şikayet et sistemi olsada küfürden geçilmiyor.Eskiden şikayet et sistemi olmadığı halde kimse küfür etmezdi![]()
Hadi kalın sağlıcakla.
OYUNU BIRAKAN REHBERLER BİLE VAR