İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle; Forum hesabınız sürekli kapatılmıştır.
Alper.
NERDE O ERKEKLER
NERDE O ERKEKLER
KÖTÜLÜĞÜN HAKİM OLMAMASI İÇİN TEK ŞART İYİLERİN GAYRET GÖSTERMESİDİR
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Re: NERDE O ERKEKLER
Abi siz ne yaptınız Ya
1 oyun için kendinize yazık etmeyin Gerek yok böyle olaylara Kolay gelsin...
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Ahmet kardeşim boşuna yazma gelemezler..Sonrada oyun içerisinde yemin ederler geldik yoktun diye. Bende bekliyorum ama fıss..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
+sianfeamx yazdı:Ahmet kardeşim boşuna yazma gelemezler..Sonrada oyun içerisinde yemin ederler geldik yoktun diye. Bende bekliyorum ama fıss..

aLpoS
xScHooLBoyx
Şubat 30RuTkaYx yazdı:+sianfeamx yazdı:Ahmet kardeşim boşuna yazma gelemezler..Sonrada oyun içerisinde yemin ederler geldik yoktun diye. Bende bekliyorum ama fıss..Şubat 30 tarih verdiler banada. Belki birgün ...
![]()
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda ne kadar hayırsız uğursuz varsa hepsinde adresim vardır bekliyorum bende belki gelirler diye aslında hepsi birleşip gelseler benim için iyi olur hepsini aynı anda aradan çıkartmak iyi olur
Gelen olursa kapım açık niyete göre niyetim olur 
Niyete göre niyet! O kadar ! Böcüğüm kapında sırılsıklamasim3428 yazdı:Oyunda ne kadar hayırsız uğursuz varsa hepsinde adresim vardır bekliyorum bende belki gelirler diye aslında hepsi birleşip gelseler benim için iyi olur hepsini aynı anda aradan çıkartmak iyi olurGelen olursa kapım açık niyete göre niyetim olur
After 3000 yearssianfeamx yazdı:Şubat 30RuTkaYx yazdı:+sianfeamx yazdı:Ahmet kardeşim boşuna yazma gelemezler..Sonrada oyun içerisinde yemin ederler geldik yoktun diye. Bende bekliyorum ama fıss..Şubat 30 tarih verdiler banada. Belki birgün ...
![]()
yılınıda belirtselerdi keşke..

aLpoS
xScHooLBoyx
arsenal yazdı:İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle; Forum hesabınız sürekli kapatılmıştır.
Alper.
Uygunsuz yorumunuz silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.