Çemberlitaşdaki garip alet
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çemberlitaşdaki garip alet
Lafı uzatmayacağım Çemberlitaşda hepiniz görmüşssünüzdür sarı üzerinde turkuaz renginde bi küre bulunan bi cisim mi diyim ne diyim bilmiyorum öyle birşey var ve kendi etrafında dönüyor arada çıkıyor bu nedir bilen varmı ?
Re: Çemberlitaşdaki garip alet
evet öyle bir cisim var. Tam olarak bilmiyorum ancak Şalter ile ilgili olabilir orada çıkıyor çünkü.

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Aynen oda benim dikkatimi çekiyor.Kaç oldu görüyorum fakat anlam veremyip geçiyorum
Süs olsun diye koydular galiba
Oyuncular içeride sıkılyıor bari biraz degişik bişe ortaya çıksın kafa dagılsın
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
O ilerlediğiniz yerin sağında solunda bulunan duvarların üstünde, şartel açıkken size vuran tesla küreleri var. Bir kaçtanesinin tepesinde duran bir süs o. Ama gel gör ki grafik hatası yüzünden o zımbırtı yerde görünüyor. tıpkı elimizdeki silahın bizden önce gitmesi gibi 
Tıpkı yaratıkların bazen görünmemesi gibi.
Tıpkı savaşçının deparlı haldeyken nerede olduğu belli olmadığı gibi. (uzaktamı yakındamı belli oluyormu bi bakıyon yanında sana bi vuruyo, sonra 10 metre geride beliriyor)
Bu hatalar ne zaman düzelecek acaba
Çok merak ediyorumDUM acaba çemberlitaşada bir cin koyarlar mı? koydular valla
cin cezmi :lol:
Yahu nedir bu, bir cin tasarladılar değiştirip değiştirip önümüze koyuyorlar. Valla ayıp ya :lol:
Tıpkı savaşçının deparlı haldeyken nerede olduğu belli olmadığı gibi. (uzaktamı yakındamı belli oluyormu bi bakıyon yanında sana bi vuruyo, sonra 10 metre geride beliriyor)
Çok merak ediyorumDUM acaba çemberlitaşada bir cin koyarlar mı? koydular valla
Yahu nedir bu, bir cin tasarladılar değiştirip değiştirip önümüze koyuyorlar. Valla ayıp ya :lol:
Git metin 2 oyna ozaman kurt alfa kurt aç kurt aç alfa kurt mavi kurt alfa mavi kurt aç mavi kurt aç alfa mavi kurt gri kurt alfa gri kurt aç gri kurt aç alfa gir kurt Kurt oğlu kurt sadece renkleri değişik adamlar beleşten tür çıakrtıolar cinlere konuşcana bunları gör.KARAVATAN yazdı:O ilerlediğiniz yerin sağında solunda bulunan duvarların üstünde, şartel açıkken size vuran tesla küreleri var. Bir kaçtanesinin tepesinde duran bir süs o. Ama gel gör ki grafik hatası yüzünden o zımbırtı yerde görünüyor. tıpkı elimizdeki silahın bizden önce gitmesi gibi
Çok merak ediyorumDUM acaba çemberlitaşada bir cin koyarlar mı? koydular vallacin cezmi :lol:
Halinden memnunsun anlaşılan? önüne ne gelirse yiyen cinsten :lol: koyun milletim, hep daha iyisini istexDKaMiLxD yazdı: Git metin 2 oyna ozaman kurt alfa kurt aç kurt aç alfa kurt mavi kurt alfa mavi kurt aç mavi kurt aç alfa mavi kurt gri kurt alfa gri kurt aç gri kurt aç alfa gir kurt Kurt oğlu kurt sadece renkleri değişik adamlar beleşten tür çıakrtıolar cinlere konuşcana bunları gör.
Örnek verdiğin Metin 2 de slot çeşitliliği haddinden fazladır. sen 10 levele kadar kastın sanırım metin 2 de sadece kurt var sanıyon
Sen daha memnunsun sanırım ben PvP sini oynadım 250 lwle kadar bilmediğim yaratık yok Yaratık Çıkartıyorlar Hiç Özenmeden Kolu Vucuduna girmiş yarısı yok tipsiz bişeyler 8 lwllik Fare adamlar dan çok daha kötü Tigris Normal kaplanların sarı renklısı hemen boss İKV Şuan En İyi Grafiklere Sahip MMORPG lerden birisi + İKVde Bazı Somut Olaylar ve Nesneler Olduğu İçin (Emin önü Yeni Cami Mısı Çarsısı Sirkeci Garı) Bunları Reel Hayatta görebileceğiniz yerler Oyunda Fazla Grafik yok diyosunuz Bölede Kızarsınız Yeni Camiyi Disneyland Yapsak onada Kızarsınız Metin 2 nin grafikleri 1990 dönemlerinde Half Life Grafiklerinden farkı yokKARAVATAN yazdı:Halinden memnunsun anlaşılan? önüne ne gelirse yiyen cinsten :lol: koyun milletim, hep daha iyisini istexDKaMiLxD yazdı: Git metin 2 oyna ozaman kurt alfa kurt aç kurt aç alfa kurt mavi kurt alfa mavi kurt aç mavi kurt aç alfa mavi kurt gri kurt alfa gri kurt aç gri kurt aç alfa gir kurt Kurt oğlu kurt sadece renkleri değişik adamlar beleşten tür çıakrtıolar cinlere konuşcana bunları gör.
Örnek verdiğin Metin 2 de slot çeşitliliği haddinden fazladır. sen 10 levele kadar kastın sanırım metin 2 de sadece kurt var sanıyon![]()
Tamam kurt çeşitlerinden bahsediyorsun ama o kurtlar sadece birinci köyde var dimi ?xDKaMiLxD yazdı:Git metin 2 oyna ozaman kurt alfa kurt aç kurt aç alfa kurt mavi kurt alfa mavi kurt aç mavi kurt aç alfa mavi kurt gri kurt alfa gri kurt aç gri kurt aç alfa gir kurt Kurt oğlu kurt sadece renkleri değişik adamlar beleşten tür çıakrtıolar cinlere konuşcana bunları gör.KARAVATAN yazdı:O ilerlediğiniz yerin sağında solunda bulunan duvarların üstünde, şartel açıkken size vuran tesla küreleri var. Bir kaçtanesinin tepesinde duran bir süs o. Ama gel gör ki grafik hatası yüzünden o zımbırtı yerde görünüyor. tıpkı elimizdeki silahın bizden önce gitmesi gibi
Çok merak ediyorumDUM acaba çemberlitaşada bir cin koyarlar mı? koydular vallacin cezmi :lol:
ikinci köye çöle vadiye vs vs diger haritalara gidince bi daha kurt görevibiyon mu.... ??
Ama burda Her Haritada cin var...
eminönünde
antrepo da
meteorda
yeraltında
çemberlitaşta
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
her haritada cin var ama hepsinin tipi aynımı ben metin2 de 15 levele kadar kastğımda şu kzılar varya onlar hepsi aynı isimleri değişik 1 i biraz kırımızı komutan oluyor kurtlar anasnı biraz kırmızı olan daha güçlü ne saçma oyun ya metin2 hem şu anda ikv dünya grafikleri 2015 grafiklerine sahip tek oyundur bunu bilde konuş