Etkinlik Rezaleti !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Etkinlik Rezaleti !!

Mesaj gönderen Afrodisyak »

28.06.2011 saat 20.00 de yapılan sancak savaşı etkinliğinde birinci turu kaybeden arzlar ikinci turda alındığında lodos karakterlerin yansımaları kalmıştır.Etkinliği düzenleyen Arudge'ye durumu söylediğimizde eme girip cıkmamızı söyledi.Ancak kpsi olmayan iki arkadaşımız(Fordehseat - IIxYAVUZxII) oyundan cıkıp girmek zorundaydı,geri kalanlarda eme girip cıktık.Em'den de bir arkadaşımız eminönüne düştü.Oyundan çıkan arkadaşlarımız DÖNMEDEN arzlar 14 kişi iken etkinliği başlatan Arudge,aynı zamanda şikayetlerimizi dinlemeyip bizi görmezden gelip para döktüğümüz oyunda bizi hiçe saymıştır.Asıl sorun bu tarihten bir önceki sancak savaşı etkinliğini düzenleyen yine Arudge emden düşen arkadaşımız DarKToWeR'ı geçen etkinlikte eminönü bölgesinden çekmiş olmasıydı.Peki aynı durumu şimdide yapabilirdi.Etkinliği düzenleyen başka bir yetkili olsa idi durumu normal karşılayabilirdim.
İşte etkinliğin başlangıcı yazıları da okursanız daha başlangıçta söylememize rağmen kaale alınmadık.İşte 14 kişi ve benim grubumda 4 kişi var !
Resim
Etkinlik sonrasında bizden para kazanan yetkilinin bizi dinlemeden hiçe sayması!
Resim
Belki de bu yorumu hiçe saymadan gereksiz görüp umursamayacaksınız.Ancak hiçbir zaman yapılan haksızlıklara sessiz kalmadık kalmayacağız.
Moderasyon olması için konuyu açmadık, sadece haksızlığa boyun eğmeyeceğimizi anlayın.
Adalet..
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: Etkinlik Rezaleti !!

Mesaj gönderen ARGOS »

Sinan durumun böyle oldugunu bilmiyordum.Eger dedigin gibi olduysa gerçekten çok büyük haksızlık yapmışlar.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

İsmail ben lodos kardeşlerimi hiç suçlu tutmuyorum bu sadece Eminönü sunucusu ve Arzların sorunu değildir.Bu tüm sunucuların ve lodos arkadaşlarımında ortak sorunudur.Bugun bizim başımıza gelen yarın lodos kardeşleriminde başına gelebilir.Biz bir oyunda saatlerimizi harcıyorsak eğer,oyunda adalet dört dörtlük olmak zorundadır.Aksini iddaa eden kendini hiçe saymıştır.
Saygılarımla.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Afrodisyak yazdı:28.06.2011 saat 20.00 de yapılan sancak savaşı etkinliğinde birinci turu kaybeden arzlar ikinci turda alındığında lodos karakterlerin yansımaları kalmıştır.Etkinliği düzenleyen Arudge'ye durumu söylediğimizde eme girip cıkmamızı söyledi.Ancak kpsi olmayan iki arkadaşımız(Fordehseat - IIxYAVUZxII) oyundan cıkıp girmek zorundaydı,geri kalanlarda eme girip cıktık.Em'den de bir arkadaşımız eminönüne düştü.Oyundan çıkan arkadaşlarımız DÖNMEDEN arzlar 14 kişi iken etkinliği başlatan Arudge,aynı zamanda şikayetlerimizi dinlemeyip bizi görmezden gelip para döktüğümüz oyunda bizi hiçe saymıştır.Asıl sorun bu tarihten bir önceki sancak savaşı etkinliğini düzenleyen yine Arudge emden düşen arkadaşımız DarKToWeR'ı geçen etkinlikte eminönü bölgesinden çekmiş olmasıydı.Peki aynı durumu şimdide yapabilirdi.Etkinliği düzenleyen başka bir yetkili olsa idi durumu normal karşılayabilirdim.
İşte etkinliğin başlangıcı yazıları da okursanız daha başlangıçta söylememize rağmen kaale alınmadık.İşte 14 kişi ve benim grubumda 4 kişi var !
Resim
Etkinlik sonrasında bizden para kazanan yetkilinin bizi dinlemeden hiçe sayması!
Resim
Belki de bu yorumu hiçe saymadan gereksiz görüp umursamayacaksınız.Ancak hiçbir zaman yapılan haksızlıklara sessiz kalmadık kalmayacağız.
Moderasyon olması için konuyu açmadık, sadece haksızlığa boyun eğmeyeceğimizi anlayın.
Adalet..
Yöneticilerin çoğunun oyuna girmekten keyif almadığı buz gibi belli bu olayda. " İpimle kuşağım " gerisini sallamam demiş Arudge. :?
Resim
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Afrodisyak yazdı:İsmail ben lodos kardeşlerimi hiç suçlu tutmuyorum bu sadece Eminönü sunucusu ve Arzların sorunu değildir.Bu tüm sunucuların ve lodos arkadaşlarımında ortak sorunudur.Bugun bizim başımıza gelen yarın lodos kardeşleriminde başına gelebilir.Biz bir oyunda saatlerimizi harcıyorsak eğer,oyunda adalet dört dörtlük olmak zorundadır.Aksini iddaa eden kendini hiçe saymıştır.
Saygılarımla.
Haklısın Sinan.En çok sinir oldugum nokta son resimdeki sen dinlermisin diyorsun ve sana herhangi bir cevap vermeden (Acelem var, Buyrun dinliyorum vs vs.) İyi eglenceler diyipte çıkması.Bu gün size olan yarın bze olur.Ne yazık ki artık eskisi gibi takmıyorlar nedense :?: :!:
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen firewall »

sende adama yazıosun umrundamı adamın hiç takmıoki yöneticilerden azda olsa böleleride oluo adam şu an açık forumda ama cevap vermeye tenezzül bile etmiyor
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
MekoR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MekoR »

Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız "14" gün kapatılmıştır.
Saynimo
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

[İçerik silinmiştir]
6 harflileri dışarı alın.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
MekoR
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MekoR »

Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız "14" gün kapatılmıştır.

Saynimo
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Allah akıl fikir ve vicdan versin..

Bu miraç kandilinde ağıza alınmayacak laflar alıyorsunuz .. Allah ıslah etsin sizleri ..
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön