İlk karakterimAnarchy idi. 2008'in Nisan ayında açmış fakat bir süre ara vermiştim. Uzun bir ara olmalı ki şifremi dahi unuttum.Anarchyyisimli bir karater açarak oyun hayatıma devam ettim.Anarchyy>SoNxCuRRe olarak isim değiştirildi. Şimdi ise SiLentDeaTH olarak tekrar değiştirilecektir.
Canceazi yazdı:İlk karakterimin ismi Canceazi'ydi ve tam olarak 29 Aralık 2007 diye hatırlıyorum. 2 gün sonraki yılbaşı gecesi ancak 4 level olmuştum ve çok iyi hatırlarım, yılbaşı için 6 arkadaş toplanmıştık ve ben yeşil örümcek kesiyordum.
Canceazi yazdı:İlk karakterimin ismi Canceazi'ydi ve tam olarak 29 Aralık 2007 diye hatırlıyorum. 2 gün sonraki yılbaşı gecesi ancak 4 level olmuştum ve çok iyi hatırlarım, yılbaşı için 6 arkadaş toplanmıştık ve ben yeşil örümcek kesiyordum.
İlk çarım büyücü karakteri ile Gfbxemre idi.Kitabe görevi yapamadım diye silmiştim .Sonrasında Emrecombatant açtım ve ilk 39 çar olarak oynadım.Sonralarında ise Türkoxemre ile oyuna sıkı sıkı bağlandım ve ilk recetemi düşürüp oyunu öğrendim Kristal conk platin zırh recetesi..
Herkes meranda ilk açtığı çarın adını ve ne zaman açtıgını sölesin.Ben ilk baş Değirmenci die açmıştım Meran açıldıktan 2-3 sonramı ne :mrgreen:
Hakany ile başladım ben (En bilindik çarım Mchakanydi o zamanlar) Meran açılalı pek fazla olmamıştı gerdi beni teşkilat bnde buraya geldm
sendemi teşkilattan geldin vay hemşeriyiz o zaman.
Men Qırımın yaralı yureginden,Teşkilatın El Menzinden Gelmen Tatarım hemşerim ben teşkilatta Tatarx die lonca vardı bilir misin? Onlar işte bnm hemşerim
Dur lan dur hemen cevabı yapıştırma sunucu hemşerisiyiz tmm