Nostalgie yazdı:Okumaya üşendinde yazmaya niye üşenmedin ?? Sırf sizler yüzünden şu oyunu oynamıyorum üşeniyorum işte ....... siz gibiler oldukça değmez oyun oynamaya falan filan fıstık bide ....
Sende sürekli muhalefetsin herşeye he ne memnuniyetsizsin oynama o zaman falan fıstık işte
Nostalgie yazdı:Benimi tak,ip ediyosun sen ?? hayırdır , Konuyla ilgili bişey söyle salla benide muhalefetide bi ??? varmı konuyla ilgili akla zarar bi yorumun ??
Nostalgie yazdı:Benimi tak,ip ediyosun sen ?? hayırdır , Konuyla ilgili bişey söyle salla benide muhalefetide bi ??? varmı konuyla ilgili akla zarar bi yorumun ??
Nostalgie yazdı:Senden sonra yapılan yorumlara bakman neden ölmemen gerektiğini çok iyi anlatıyor aslında..Çünkü düşünen insanlara ihtiyaç var... Düşünüyor olması birinin rahatsız olduğunu göstermez,İntihar eğilimi ise birinden yada birilerinden alınmak istenen intikamı gösterir onlara acı çektirmek isteğini..Kötü olan sen değilsindir belkide..Çok derin bi mevzu aslında, Ama ölememen belkide Burda yapman gereken bişey olduğunu gösteriyordur . henüz ,yapmadığın çünkü onun ne olduğunu arıyosun yada hiç düşünmedin bile, yada hiç bişey yapasın yok yorgunsun ..ama burda işin bitince istemesende ölüceksin o güne kadar keyfini çıkarmak lazım kanımca..Ve yineliyorum, Senin gibi insanlar ölmesin zaten Düşünmeye devam ..
Arkadaşa katılıyorum.
Her ne kadar konuda evrimin olduğunun kanıtı arkadaşlar olasada saçma yorumlarıyla bize evrimi kanıtladıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.
Öte yandan konuyu açan arkadaşım. Yazılarından okuyup araştıran biri olduğun anlaşılıyor, bazen bu şelikde şeyler olur ve kişiler intiharı bir kurtuluş olarak görürler. Sen beynine biraz müsaade et. Birazcık düşünme , bi süre oluruna bırak. Herşey yerli yerine oturacaktır .
İmzasından veya o şarkıdan yola çıkarakmı vardın bu sonuca ?? o miyavv ne ayrıca ne çok biliyosun sen ?? kedi keser bunlarmı demek istedin ??... E sen durup dururken bilip bilmeden bir insanı kurban ettin ya şimdi kestin biçtin... biz sana ne diyelim ?? hadi kendi adını sen koy sana ve hayal gücüne güveniyorum ..