Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Saçmalıklar

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Re: Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Saçmalıklar

Mesaj gönderen DeathxShock »

Strongxsifa yazdı:şu an bile ashaba + basmadım diye safir asayı giyoyom ashab parlamadan güzel görünmüyo diye :) bide *lı itemsiz ceketlerle geziyom gezerken :D savaşırken ibniler filan :D
evet insan görmemiş olunca böyle şeyler şey oluyor.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Çok İyi Hatırlıyorum :) Benim Şifa İlk Açtığımda 34 LwL Falan Kurt Adamlarda Grup Halinde Kasıyoruz :) Grubun Çoğu Şifacılardan Oluşuyordu Ben Herkese Kritik NasıL Şifa Basılıyor Diye Sormuştum Hep Bİrlikte Onu Araştrmaya Çalışıyorduk Sonra Arkadaşın Teki Ard arda 3 tuşuna basınca elinizi Hiç Çekmeden Kritik Geliyor Yeter ki AsıLın O Tuşa Elinizi Hiç Çekmeyin Demişti :D :D Bizde mal Gibi Ard Arda Basmaya Calısıyorduk Kritik Çıksın Diye Tuşu Kırmıştım Hiç Unutmam O Günü :lol: :lol:
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
VuSTuLaT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VuSTuLaT »

Ben 12 lwl e kadar hep iri farelerin orda kasmıştım :)
Bir de 39 lwl bi arkadaşın karakteri vardı ne demesi arzmış klanları bilmezdim o zaman. Arz sancaktan çıktıgım gibi öl
yordum adamlara durun diyordum tamam gel kesmeyeceğiz diyorlardı gidiyordum gene kesiyorlardı kalkıyordum gene gidiyordum.
[VuSTuLaT]

~ ѕιη¢є © 2oo7 ~

Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HasanAslan »

oyun içerisinde gezinip Milletin Yaptığı Saçmalıkları İzlemek Olmuştu :)
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

MeGaStaR yazdı: Çok İyi Hatırlıyorum :) Benim Şifa İlk Açtığımda 34 LwL Falan Kurt Adamlarda Grup Halinde Kasıyoruz :) Grubun Çoğu Şifacılardan Oluşuyordu Ben Herkese Kritik NasıL Şifa Basılıyor Diye Sormuştum Hep Bİrlikte Onu Araştrmaya Çalışıyorduk Sonra Arkadaşın Teki Ard arda 3 tuşuna basınca elinizi Hiç Çekmeden Kritik Geliyor Yeter ki AsıLın O Tuşa Elinizi Hiç Çekmeyin Demişti :D :D Bizde mal Gibi Ard Arda Basmaya Calısıyorduk Kritik Çıksın Diye Tuşu Kırmıştım Hiç Unutmam O Günü :lol: :lol:
Mısır Çarşısı'nın kapısını bulabilmek fakat oraya girememek. Evlat acısı gibi... :) Unutmadan eklemeliyim niye alıntı yapmış bu demeyin. :lol: 31 Leveldim sanırım Megaşifa diye bir kankam vardı. Megaşifa Megabüyü Megasavaş'dı sanırım karakterleri. Oyuna ara verince o çok samimi olduğum insan benim ismime büyük bir çizik atmıştı. Verdiğim selamı almayacak kadar. 8-) Amacım tartışma yaratmak değildir. :!: Eski günleri anımsayınca aklıma geldi paylaşmak istedim. İyi eğlenceler.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

CuRe yazdı:
MeGaStaR yazdı: Çok İyi Hatırlıyorum :) Benim Şifa İlk Açtığımda 34 LwL Falan Kurt Adamlarda Grup Halinde Kasıyoruz :) Grubun Çoğu Şifacılardan Oluşuyordu Ben Herkese Kritik NasıL Şifa Basılıyor Diye Sormuştum Hep Bİrlikte Onu Araştrmaya Çalışıyorduk Sonra Arkadaşın Teki Ard arda 3 tuşuna basınca elinizi Hiç Çekmeden Kritik Geliyor Yeter ki AsıLın O Tuşa Elinizi Hiç Çekmeyin Demişti :D :D Bizde mal Gibi Ard Arda Basmaya Calısıyorduk Kritik Çıksın Diye Tuşu Kırmıştım Hiç Unutmam O Günü :lol: :lol:
Mısır Çarşısı'nın kapısını bulabilmek fakat oraya girememek. Evlat acısı gibi... :) Unutmadan eklemeliyim niye alıntı yapmış bu demeyin. :lol: 31 Leveldim sanırım Megaşifa diye bir kankam vardı. Megaşifa Megabüyü Megasavaş'dı sanırım karakterleri. Oyuna ara verince o çok samimi olduğum insan benim ismime büyük bir çizik atmıştı. Verdiğim selamı almayacak kadar. 8-) Amacım tartışma yaratmak değildir. :!: Eski günleri anımsayınca aklıma geldi paylaşmak istedim. İyi eğlenceler.
len efkarlı kafayla girme şu foruma :D
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

1. ve en saçma olayım: Bizim arkadaş fısıldadan bişiy yazıodu bende rastgele bölgeden birini seçip ona cvp yazıodum sanıodum ki o arkadaşa gidiyo o adam dio ne diosun ben diom sen ne dion lan kmsn sen :D

2.Olaym: Antrepo Kapısını bulamamak :D Evet antrepo kapısını 16 17 lvde bi arkadaş yerini söyledi öyle girdim :D

3.Olaym: Bunu oyuna teşkilat sunucusnda ilk başladığımda oldu takıldım birinin peşine nasıl olduysa bab-ı aliye kadar gittim dönüyom dönüyom çıkışı bulamıom bab-ı aliden :D cinleri gördm kestiler falan sonra nasıl çıktım hatırlamıom bi dahada girmedim zaten meteora anca artık oynu anlayınca girmeye başladım :D

4.Olaym buda baya saçma: Bu Basit Asa vardı bnde baktım kristalli asa die bişi var işportada aa dedim gittim aldım baktım aynısı deli oldum farklı bi tip bekliyodum :D

5.Olayım: Yetenek Kullanmak için o siyah kutucuklara koyuoz ya ben işte onu bilmiyodum 26 levele kadar :D

6.olaymda: bu akrepler görevi vardı 7 lv ben onları antreponun yanında 2 tane vardı orda yaptım :D
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

he bide baya saçma gelebilir ama biri bölgeye şöyle yazmıştı:

Kadın Büyücü cadı olmuş uçuyo yazmıştı 10 tane kadın büyücü çar açmıştım uçmuyo lan bu die adama sövmüştüm
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

benim ark betadan oynuyordu turuncu yazanlar yönetici sakın tartışma demişti aslında yönetici değil plus'tı adamlar.. :D

ve bi ahmak taramalı tüfek düştü baltadan iyi vuruyor ardarda tarıyor lan diyordu aslında taramalı tüfek dediği çifteydi :D
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

DeathxShock yazdı:
Strongxsifa yazdı:şu an bile ashaba + basmadım diye safir asayı giyoyom ashab parlamadan güzel görünmüyo diye :) bide *lı itemsiz ceketlerle geziyom gezerken :D savaşırken ibniler filan :D
evet insan görmemiş olunca böyle şeyler şey oluyor.

ben mi görmemişim lan sen kp açısın yeraltında dalıcan lan nerdeyse kudurmuş hayvan gibi dalıyon bir sorunun varsa bu konudan devam etme oyunda gel?

neyse konuya dönelim

“Genel Sohbet” sayfasına dön