Yeni Lonca Şifacıx Loncası

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sercan342806
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Yeni Lonca Şifacıx Loncası

Mesaj gönderen sercan342806 »

Loncamızı Ben Yani Şifacıxman Açtım Adımızın Şifacıx Olması Önemli değil sıradan karakter açabilirsiniz İlhanlı Adlı karakterde loncamıza bağlıdır Gelmek isteyenler konuya cevap versinler yada Oyunda pm atsınlar Herkesi Bekleriz :mrgreen:

LONCA KURALLARI

1- Herhangi Bir Şifacıx(40 lvl üstü) 30 lvl altı herhangi bir Şifacıx e çağrıldığı zaman yardım etmek zorundadır.Fakat Gelemiyecek Durumdaysa Bunu Loncabaşkanı Açıksa ona Yardımcıları açıksa ona yada yardım İsteyen Kişiye nedeniyle bildirmesi şarttır.
2-Grub Bölgesi Atılırken O an Açık olan 49 lvl Şifacıx ler Grub Lideri tarafında çağrılır gelmeyenler cezalandırılır fakat yine yukarıdaki gibi nedeniyle bildirmek zorundadır
3-Günün Ganimetleri Loncada Sahibinin işine yaramıyorsa işine yarayan birine verilir.

Şimdilik Kurallar Böyle 3 ana temel kuraldır ilerde ek ilave kurallar yapılacaktır
Şifacıxman [49] İKV Tecrübesi 3.5 yıl dan fazla :D
Lktxezci [49]
Sincanlıl [32]
Adalxwolf [49]
Sincanlı [49]
Kullanıcı avatarı
sercan342806
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yeni Lonca Şifacıx Loncası

Mesaj gönderen sercan342806 »

Eklmeyi Unuttum :D Loncamız Sadece Arz olmak için açıktır 49 lvla kadar istedğiniz loncaya girirn faka 49 lvlda arz olmak zorunludur
Şifacıxman [49] İKV Tecrübesi 3.5 yıl dan fazla :D
Lktxezci [49]
Sincanlıl [32]
Adalxwolf [49]
Sincanlı [49]
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

İyi gelişeceğinize eminim :D
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Bu loncada ışık görüyorum.Şifacı görüyorum.İlhanlı görüyorum. :twisted:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
zekemrexemrek
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Sessizfırtına

Mesaj gönderen zekemrexemrek »

olum o lonca benim adımı koymuşunuz ya :D benim şifacının adı şifacıxemrek savaşçının savaşçıxemrek ve savaşçıemrek büyücünün zekemre ve büyücüxemrek . olum benim çarlarım öle nasıl lonca ya o :D benim çarımın adı loncası )
Savaşçıemrek[49]
Zekemre[49][^Ejder Asa ]
Şifacıxemrek[49]
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

zekemrexemrek yazdı:olum o lonca benim adımı koymuşunuz ya :D benim şifacının adı şifacıxemrek savaşçının savaşçıxemrek ve savaşçıemrek büyücünün zekemre ve büyücüxemrek . olum benim çarlarım öle nasıl lonca ya o :D benim çarımın adı loncası )
çok gonuşmada lonca çarını gas :D
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

sercan342806 yazdı:Loncamızı Ben Yani Şifacıxman Açtım Adımızın Şifacıx Olması Önemli değil sıradan karakter açabilirsiniz İlhanlı Adlı karakterde loncamıza bağlıdır Gelmek isteyenler konuya cevap versinler yada Oyunda pm atsınlar Herkesi Bekleriz :mrgreen:

LONCA KURALLARI

1- Herhangi Bir Şifacıx(40 lvl üstü) 30 lvl altı herhangi bir Şifacıx e çağrıldığı zaman yardım etmek zorundadır.Fakat Gelemiyecek Durumdaysa Bunu Loncabaşkanı Açıksa ona Yardımcıları açıksa ona yada yardım İsteyen Kişiye nedeniyle bildirmesi şarttır.
2-Grub Bölgesi Atılırken O an Açık olan 49 lvl Şifacıx ler Grub Lideri tarafında çağrılır gelmeyenler cezalandırılır fakat yine yukarıdaki gibi nedeniyle bildirmek zorundadır
3-Günün Ganimetleri Loncada Sahibinin işine yaramıyorsa işine yarayan birine verilir.

Şimdilik Kurallar Böyle 3 ana temel kuraldır ilerde ek ilave kurallar yapılacaktır

lan başka konuda ne diyodun itm dizecek zırh dşürcek lonca arıyorum bu ne demek ? eziksin demek loncana girenleri keklersen karşıdna beni bulursun !

maddelerede şunu ekle zırh düşürecek ashabıma yardım etcek amele aranıyor

ve şifacıx ismi loncaya uygun değil çünkü adamın adı alidir şifacıxali koyar loncadan olmaz karışıklık çıkar yani şifacıx herkes tarafından loncasız olrak kullanılabilecek bi isim başka tag bul
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

sercan342806 yazdı:Eklmeyi Unuttum :D Loncamız Sadece Arz olmak için açıktır 49 lvla kadar istedğiniz loncaya girirn faka 49 lvlda arz olmak zorunludur
49a kadar istediğiniz klana diyecektin çünkü istediği loncaya girerlerse adam kalmaz hahahahhahahahah başkana bak :D
Kullanıcı avatarı
juqero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen juqero »

Strongxsifa yazdı:
sercan342806 yazdı:Eklmeyi Unuttum :D Loncamız Sadece Arz olmak için açıktır 49 lvla kadar istedğiniz loncaya girirn faka 49 lvlda arz olmak zorunludur
49a kadar istediğiniz klana diyecektin çünkü istediği loncaya girerlerse adam kalmaz hahahahhahahahah başkana bak :D
Bide herkez şifacıx yapıcak hepsı sıfacı mı olucak :D
Meran Püskevitsizler Derneği
Resim
Kullanıcı avatarı
VuSTuLaT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VuSTuLaT »

juqero yazdı:
Strongxsifa yazdı:
Bide herkez şifacıx yapıcak hepsı sıfacı mı olucak :D

Yok la adam yukarda belirtmiş işte :)
[VuSTuLaT]

~ ѕιη¢є © 2oo7 ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön