Loncamızı Ben Yani Şifacıxman Açtım Adımızın Şifacıx Olması Önemli değil sıradan karakter açabilirsiniz İlhanlı Adlı karakterde loncamıza bağlıdır Gelmek isteyenler konuya cevap versinler yada Oyunda pm atsınlar Herkesi Bekleriz :mrgreen:
LONCA KURALLARI
1- Herhangi Bir Şifacıx(40 lvl üstü) 30 lvl altı herhangi bir Şifacıx e çağrıldığı zaman yardım etmek zorundadır.Fakat Gelemiyecek Durumdaysa Bunu Loncabaşkanı Açıksa ona Yardımcıları açıksa ona yada yardım İsteyen Kişiye nedeniyle bildirmesi şarttır.
2-Grub Bölgesi Atılırken O an Açık olan 49 lvl Şifacıx ler Grub Lideri tarafında çağrılır gelmeyenler cezalandırılır fakat yine yukarıdaki gibi nedeniyle bildirmek zorundadır
3-Günün Ganimetleri Loncada Sahibinin işine yaramıyorsa işine yarayan birine verilir.
Şimdilik Kurallar Böyle 3 ana temel kuraldır ilerde ek ilave kurallar yapılacaktır
Yeni Lonca Şifacıx Loncası
- sercan342806
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni Lonca Şifacıx Loncası
Şifacıxman [49] İKV Tecrübesi 3.5 yıl dan fazla 
Lktxezci [49]
Sincanlıl [32]
Adalxwolf [49]
Sincanlı [49]
Lktxezci [49]
Sincanlıl [32]
Adalxwolf [49]
Sincanlı [49]
- sercan342806
- Acemi Savaşçı
Re: Yeni Lonca Şifacıx Loncası
Eklmeyi Unuttum
Loncamız Sadece Arz olmak için açıktır 49 lvla kadar istedğiniz loncaya girirn faka 49 lvlda arz olmak zorunludur
Şifacıxman [49] İKV Tecrübesi 3.5 yıl dan fazla 
Lktxezci [49]
Sincanlıl [32]
Adalxwolf [49]
Sincanlı [49]
Lktxezci [49]
Sincanlıl [32]
Adalxwolf [49]
Sincanlı [49]
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Bu loncada ışık görüyorum.Şifacı görüyorum.İlhanlı görüyorum. :twisted:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- zekemrexemrek
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Sessizfırtına
olum o lonca benim adımı koymuşunuz ya
benim şifacının adı şifacıxemrek savaşçının savaşçıxemrek ve savaşçıemrek büyücünün zekemre ve büyücüxemrek . olum benim çarlarım öle nasıl lonca ya o
benim çarımın adı loncası )
Savaşçıemrek[49]
Zekemre[49][^Ejder Asa ]
Şifacıxemrek[49]
Zekemre[49][^Ejder Asa ]
Şifacıxemrek[49]
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
çok gonuşmada lonca çarını gaszekemrexemrek yazdı:olum o lonca benim adımı koymuşunuz yabenim şifacının adı şifacıxemrek savaşçının savaşçıxemrek ve savaşçıemrek büyücünün zekemre ve büyücüxemrek . olum benim çarlarım öle nasıl lonca ya o
benim çarımın adı loncası )
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
sercan342806 yazdı:Loncamızı Ben Yani Şifacıxman Açtım Adımızın Şifacıx Olması Önemli değil sıradan karakter açabilirsiniz İlhanlı Adlı karakterde loncamıza bağlıdır Gelmek isteyenler konuya cevap versinler yada Oyunda pm atsınlar Herkesi Bekleriz :mrgreen:
LONCA KURALLARI
1- Herhangi Bir Şifacıx(40 lvl üstü) 30 lvl altı herhangi bir Şifacıx e çağrıldığı zaman yardım etmek zorundadır.Fakat Gelemiyecek Durumdaysa Bunu Loncabaşkanı Açıksa ona Yardımcıları açıksa ona yada yardım İsteyen Kişiye nedeniyle bildirmesi şarttır.
2-Grub Bölgesi Atılırken O an Açık olan 49 lvl Şifacıx ler Grub Lideri tarafında çağrılır gelmeyenler cezalandırılır fakat yine yukarıdaki gibi nedeniyle bildirmek zorundadır
3-Günün Ganimetleri Loncada Sahibinin işine yaramıyorsa işine yarayan birine verilir.
Şimdilik Kurallar Böyle 3 ana temel kuraldır ilerde ek ilave kurallar yapılacaktır
lan başka konuda ne diyodun itm dizecek zırh dşürcek lonca arıyorum bu ne demek ? eziksin demek loncana girenleri keklersen karşıdna beni bulursun !
maddelerede şunu ekle zırh düşürecek ashabıma yardım etcek amele aranıyor
ve şifacıx ismi loncaya uygun değil çünkü adamın adı alidir şifacıxali koyar loncadan olmaz karışıklık çıkar yani şifacıx herkes tarafından loncasız olrak kullanılabilecek bi isim başka tag bul
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kayı Alpleri
49a kadar istediğiniz klana diyecektin çünkü istediği loncaya girerlerse adam kalmaz hahahahhahahahah başkana baksercan342806 yazdı:Eklmeyi UnuttumLoncamız Sadece Arz olmak için açıktır 49 lvla kadar istedğiniz loncaya girirn faka 49 lvlda arz olmak zorunludur
Bide herkez şifacıx yapıcak hepsı sıfacı mı olucakStrongxsifa yazdı:49a kadar istediğiniz klana diyecektin çünkü istediği loncaya girerlerse adam kalmaz hahahahhahahahah başkana baksercan342806 yazdı:Eklmeyi UnuttumLoncamız Sadece Arz olmak için açıktır 49 lvla kadar istedğiniz loncaya girirn faka 49 lvlda arz olmak zorunludur
Meran Püskevitsizler Derneği

juqero yazdı:Bide herkez şifacıx yapıcak hepsı sıfacı mı olucakStrongxsifa yazdı:49a kadar istediğiniz klana diyecektin çünkü istediği loncaya girerlerse adam kalmaz hahahahhahahahah başkana baksercan342806 yazdı:Eklmeyi UnuttumLoncamız Sadece Arz olmak için açıktır 49 lvla kadar istedğiniz loncaya girirn faka 49 lvlda arz olmak zorunludur
Yok la adam yukarda belirtmiş işte
[VuSTuLaT]