Ava Giden AvLanır[ZamanTeam]

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DjYaNdAnGeL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Ava Giden AvLanır[ZamanTeam]

Mesaj gönderen DjYaNdAnGeL »

ÖnceLikLe Bir Kaç Gündür HakıMızDa Ortaya HıRSızdır Vb TerimLer Kulanan , ÇirKin söyLemlerde BuLunan bir ArkadaŞın KuyRuk AçısıNı SizLere Paylaşacağım. SabRi= ZamanxALFRED' Olarak LoncaMızDa BuLunan ve kendiNi AkıLı saNan Arkadaş Cin Olmadan Adam Çarpmaya KalkTı ve Aldı Boyunun öLÇüsünü. BurHan Yani ZamanxYİNGG' KarekTerini Çalmaya YeLTenMiş ve Bunu FaRk eTMemiz Sonucu Kendi KazDığı Kuyuya DüşMüşTür.

ÖnceLiKLe burda Karekterine GirmediĞini SöyLemekTe 25/06/2011 TarihinDe Ama her ne HikmetSe 3 saaT'E Yakın bir Zaman DiLiminde bizimLe ÇemberLiTaş'da buLunmakTayDı
Resim

Burada İse Çara Girdigini Kabul EtmekTe
Resim

Burada İse YaptıkLarı İşLerden Haberdar Olmadıgını SöyLemekTe
Resim

Burada da Çara Girmediğini SöyLemekTe :D :D
Resim

Çara Girdigini Bi kabuL EDip bi İnkar ETMekTe KafaMız KarışTı DoGRusu :?:
Resim

Yani KısacaSı Bize , Ve LoncadaKi KişiLerin Hepsinin YalanCı ve HırSız Oldugunu söyLedi .
Umarım Kimin YalanCı Oldugu ÜsTeki FotoLardan AnlaŞılmakTa

Bu AraDa ====ava Giden AvLaNır ;) ;) ;) ;)

ZamanTeam..

djYanDanqeLL - AntekeLi- -

Kullanıcı avatarı
kotu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Zaman

Re: Ava Giden AvLanır[ZamanTeam]

Mesaj gönderen kotu »

fotoları ben aldım adam bi oyundaydım dıo bı deıldım dıo halbukı o gün cemberlıtasta 3 saat beraberdık ve skype da acıktı kendısı benm haberım yok kardesım karakulee ile iş yapmış demektedır ZamanxYİNGG i kimse soyamaz herkes haddini bilsin ava giden avlanır umarım bu fotolar sabri nin susması için yeterlidir ispat istedi buyursun ispat AVA GİDEN AVLANIRRRRRR.... ZAMANX TEAM
Resim
Resim

• • Atarlı Meranın Giderli Loncası • •
~~ZaMaNxTeaM~~
ByKöTü
Kullanıcı avatarı
ZamanxSAVASCISII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ZamanxSAVASCISII »

Okan kardeşim ellerine saglık öncelikle bi kaç ipini koparmış arkamızdan iş çevirip çarlarımızı çalmaya kalkmış ama onların beyni 2 kuruşluk beyin bunu kaldırmaz :lol:

Burdan o saf Karakulee (Ramazan) a da seslenıyorum YONGG u caldn oda yetmedi adam saldın aramıza çarlarımızı çalması için bilmiyorum ne cıkarı var Sabri nin bu olaydan ama sen önce adam ol Bölgeden fln Zamanx hırszdır yazarak kendinizi küçük düşürüyosunz :evil: Bizi bilen zaten biliyor ...

Umarım burdan bizi yanlış anlayan arkadaşlarımzda haklı oldugumuzu görmüşlerdir .

AVA GİDEN AVLANIR HERKES HADDİNİ BİLSİN !!

İYİ FORUMLAR
ResimResim
ResimResim

ZamanxIMrGcKI[(^)Latif]
Zamanxbüyücüsüü[(^)Ejder Asa]
newADA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen newADA »

:) şakacı çocuklar sizi , gitmiş neyin fotoğrafını koymş :D adamın çarını çaldnz daha sonra ismini ZamanxYONG yapıp çarı çalınan salih abinize verdnz veletler :D Hırsız olduğunuzu kabul ettnz başka lafa gerek yok zaten
Zamanxtakiqq
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zamanxtakiqq »

Diyecek Bi Laf Yok AVA GİDEN AVLANIR . .
ResimResim
ResimResim
newADA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen newADA »

La mallar :D adam sadece Karakuleyi arkadaşlara eklemş , ekleynce herhalde sizde şöyle bi düşünce uyanıyo " bu adamla ortak olp bizim çarları soycaklar , hemen çarını çalalım da salih abiye verelim " :D komksnz
Kullanıcı avatarı
ZamanxSAVASCISII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

NewADA denen saf arkadaş :D Karakulee nin iki çarı da arkadaslarda ekli onu geçtik adama pm atıyolar ZamanxALFRED den 'Zamanxvaktini caldım akce yukle carı aktaralım' Karakulee nın verdıgı cevap 'hemen bakkala gdıp gelıyorum bugun halledeblr myz ?'

Sizden rica ediyorum olayı tam bilmeden yorum yapmayın ! ayrıca ZamanxALFRED i ALIP (Çaldıgımız demıyorum cunkı bız hırsız dglz aklımız ole seylere basmaz :lol: )ZamanxYONG yaptgmz dogrudur

Kimse olayı bilip bilmeden yorum yapmasın sırf konuşmak için konuşmasın !!
ResimResim
ResimResim

ZamanxIMrGcKI[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
VuSTuLaT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen VuSTuLaT »

ZamanxSAVASCISII yazdı:NewADA denen saf arkadaş :D Karakulee nin iki çarı da arkadaslarda ekli onu geçtik adama pm atıyolar ZamanxALFRED den 'Zamanxvaktini caldım akce yukle carı aktaralım' Karakulee nın verdıgı cevap 'hemen bakkala gdıp gelıyorum bugun halledeblr myz ?'

Sizden rica ediyorum olayı tam bilmeden yorum yapmayın ! ayrıca ZamanxALFRED i ALIP (Çaldıgımız demıyorum cunkı bız hırsız dglz aklımız ole seylere basmaz :lol: )ZamanxYONG yaptgmz dogrudur

Aynı şey bence o da hırsızlığa girer.
[VuSTuLaT]

~ ѕιη¢є © 2oo7 ~

Kullanıcı avatarı
ZamanxSAVASCISII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

VuSTuLaT yazdı:
ZamanxSAVASCISII yazdı:NewADA denen saf arkadaş :D Karakulee nin iki çarı da arkadaslarda ekli onu geçtik adama pm atıyolar ZamanxALFRED den 'Zamanxvaktini caldım akce yukle carı aktaralım' Karakulee nın verdıgı cevap 'hemen bakkala gdıp gelıyorum bugun halledeblr myz ?'

Aynı şey bence o da hırsızlığa girer.
Tabi her görüşe SAYGILIYIZ !! Biz bize göre dogru olanı yaptık herkesin dogrusu kendine göre değişiklik gösterse gerek ...
ResimResim
ResimResim

ZamanxIMrGcKI[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
burhanabi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen burhanabi »

newADA yazdı::) şakacı çocuklar sizi , gitmiş neyin fotoğrafını koymş :D adamın çarını çaldnz daha sonra ismini ZamanxYONG yapıp çarı çalınan salih abinize verdnz veletler :D Hırsız olduğunuzu kabul ettnz başka lafa gerek yok zaten
burhanabi yazdı:
ZamanxALFRED ( Sabri ) Kardeşimiz, dediğimiz insan ne yazık ki Karakulee ile işbirliği yapıyormuş ve benim karakterimi çalmaya çalışıyorlarmış

Şans eseri çemberliye girdik ve oyundan çıktı çarına Zamanxvakti ( Serkan )' I soktuk oda tesadüfen arkadaş listesinde

Karakulenin Olduğunu gördü şüphelendi Vee

Zamanxvaktinin şifresini buldum ramazan aktaralım mı dedi oda hemen markete gidiyorum akçe alıcam bugun halledebilirmiyiz dedi Şu an sabrinin çarı benim hesabımda ve bunu yaptığı için karakterini vermeyeceğim...

ZamanxALFRED Loncamızdan çıkarılmıştır ve ZamanxYONG olarak İsmi değişmiş boş bi hesaba aktarılmıştır bu karakter salih abime ZamanxYONGG yerine tekrar verilicekdir...
Emre ZamanxALFRED yerine ZamanxYONG yaz kardeşim.. umarım iyi bi ders olmuştur ramazan ve sabriye ;)...
Umarım açıklayıcı olmuştur ben birini denemeden çarını almam birader Robin hood misalı zenginden al fakire ver .
Hırsızdan Al Madura Ver... ;)
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Resim
Resim

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg

“Genel Sohbet” sayfasına dön