Merhaba:
Oyun parasıyla Neden Hiç bir şey yapamıyoruz sadece Örsten başka. bu Sorunun cevabı çok batsit Öncelikle Alt yapısı çok Düşük Bir sistemle yapılmaya çalışan Oyun yapımcılar ve yönetim kadrosunun hataları yüzünden Oyun içine Hakksız yollarla kazanılmış oyun parası Piyasaya Sürülmüş ve bunun önüne geçememişlerdir Bu hatayı şu an komplo biz oyuncular çekmekteyiz Ortaya çıkan oyun açıklarını kendielri yaratıp sonradan kapatmaya çalışmış olmaları ve bu işte bir nevze olsada durdurmaya çalışmışlardır ama yinede başarılı Olamamışlardır. Şu an Oyun içeriisnde Belrili sunucularda bir hayyli haksız kazanılmış bono basarak ve oyun açıklarından faydalanarak piyasaya sürülen para bulunmakta oyun parasının eğerki herhangi bri özelliğe kulanırlarsa zarara uğruyacakalrı ve oyunun yavaş yavaş değilde birden batacağına işarettir.o yzüden bu oyuN kapanana kadar oyuN parasıyla hiç Birşey yapılacağını sanmayın. Ayrıca Oyun parası illegal yollarla satılıp Real para kazancınıda önüne geçmek maksatlı akçe sitemi koymuşlardır.
Neden Oyun Parası Kulanılmıyor! Cevabı Burda
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Neden Oyun Parası Kulanılmıyor! Cevabı Burda
aynen öle zamanında sunucuyu gerı sardırıp mılyarlar kazananlar vardı herkez biliyor , öyle anlar oldu kı Gbm makına bedavaydı klan tuccarlarından gözlük alınca cıkıp gırıyordun klan parası ve gözlüğün duruyordu , bono agop halıme muhtesem 3 lüden bahsetmıyorum bile ...bu hataların bedelı bızım omuzumuza eklenen yükdür.
Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç SPARTACUS
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Ayrıca Ekleyeckelrim olcak Oyun alt yapısı kendi içinde olması gerekiyordu.. Çok Büyük hatalardan biriside bu oyunu Normal oyuncular test ettrimeye başlamış olmaları ve Çok büyük hatalarından biriside bu Adını ARGE takımı Diyerek Normal Oyuncu Sıfatındaki kişileri kulanmış olmaları ve İçlerinde bazıalrı oyun gelcekte nelerin olcağını öğrendikten sonra kendi ve çevrelerine yatırım yaptırmaları oldu Şimdi Soruyorum oyuN parası nasıl işe yarar.Yaptıkları hatayı evirip çevirip bize gerçek parayla Satıyrolar..

- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
ICF Ve Süpercan bak Onlara hiç birinde ikv kadar saçma şeyler varmı?sultanorhan yazdı:Merhaba:
Oyun parasıyla Neden Hiç bir şey yapamıyoruz sadece Örsten başka. bu Sorunun cevabı çok batsit Öncelikle Alt yapısı çok Düşük Bir sistemle yapılmaya çalışan Oyun yapımcılar ve yönetim kadrosunun hataları yüzünden Oyun içine Hakksız yollarla kazanılmış oyun parası Piyasaya Sürülmüş ve bunun önüne geçememişlerdir Bu hatayı şu an komplo biz oyuncular çekmekteyiz Ortaya çıkan oyun açıklarını kendielri yaratıp sonradan kapatmaya çalışmış olmaları ve bu işte bir nevze olsada durdurmaya çalışmışlardır ama yinede başarılı Olamamışlardır. Şu an Oyun içeriisnde Belrili sunucularda bir hayyli haksız kazanılmış bono basarak ve oyun açıklarından faydalanarak piyasaya sürülen para bulunmakta oyun parasının eğerki herhangi bri özelliğe kulanırlarsa zarara uğruyacakalrı ve oyunun yavaş yavaş değilde birden batacağına işarettir.o yzüden bu oyuN kapanana kadar oyuN parasıyla hiç Birşey yapılacağını sanmayın. Ayrıca Oyun parası illegal yollarla satılıp Real para kazancınıda önüne geçmek maksatlı akçe sitemi koymuşlardır.
İKV Üzerinden para kazanıolar diğer oyunları geliştiriolar..Ama tahmine göre bu oyun fazla dayanmaz..
ICF da en pahalı ürün 1045 Kredi(ikv deki İsim değşiştirme 1995 ICF Da 1045)

- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Splash yazdı: ICF Ve Süpercan bak Onlara hiç birinde ikv kadar saçma şeyler varmı?
İKV Üzerinden para kazanıolar diğer oyunları geliştiriolar..Ama tahmine göre bu oyun fazla dayanmaz..
Paslaşıyorlar işte AMa Oradan Aldıkları taktikleri İKV üzerinde kullanıyorlar ama şunu Unutuyrolarki Oda Bizler çocuk değiliz Kanalım..

- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
ben icf oynuyorum mesela. orada da ürünler pekte ucuz değil. bi hesapta tek bi karakter var ve orada bi koşu hızlandırıcın, bi hava topu güçlendirici olmadan takıma bile girmek mümkün değil.hemen dışlıyorlar seni. bence ikv ile icf'i kıyaslamak doğru değil. biri futbol oyunu diğeri mmo. mmolarda kocaman dünyalar var. futbol öylemi sadece bir sahan varsultanorhan yazdı:Splash yazdı: ICF Ve Süpercan bak Onlara hiç birinde ikv kadar saçma şeyler varmı?
Paslaşıyorlar işte AMa Oradan Aldıkları taktikleri İKV üzerinde kullanıyorlar ama şunu Unutuyrolarki Oda Bizler çocuk değiliz Kanalım..
süpercana da uyuz oluyorum. zaten çocuklar için. allahtan sobeede ikv yi yapan ekip yapmamış. ikv ekibi yine ikv ile uğraşıyor. bi konuda çemberlitaştaki robotların süpercandan alıntı olduğunu söylemişlerdi ona da çok gülmüştüm
nuhyec yazdı:aynen öle zamanında sunucuyu gerı sardırıp mılyarlar kazananlar vardı herkez biliyor , öyle anlar oldu kı Gbm makına bedavaydı klan tuccarlarından gözlük alınca cıkıp gırıyordun klan parası ve gözlüğün duruyordu , bono agop halıme muhtesem 3 lüden bahsetmıyorum bile ...bu hataların bedelı bızım omuzumuza eklenen yükdür.
Nothing
/alkışScalgar yazdı:nuhyec yazdı:aynen öle zamanında sunucuyu gerı sardırıp mılyarlar kazananlar vardı herkez biliyor , öyle anlar oldu kı Gbm makına bedavaydı klan tuccarlarından gözlük alınca cıkıp gırıyordun klan parası ve gözlüğün duruyordu , bono agop halıme muhtesem 3 lüden bahsetmıyorum bile ...bu hataların bedelı bızım omuzumuza eklenen yükdür.
O kişiler şimdi saygın görevlerdeler hemde:)