Rehber takımı...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EGEMENxSalvador
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rehber takımı...

Mesaj gönderen EGEMENxSalvador »

madem rehber yapıosunuz bari oyunu bilip bilmedigini sorun önüne geleni rehver yapmıssınız oyundan haberi yok daha
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

TAKVA yazdı:KONUŞMAK BİR BECERİ İSE , SUSMAK DA BİR SANATTIR.

Hatırlatılır ..
Bu cümleyi anlamış isen; şu anda susabilirsin...
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FoRCe »

arkadaş herkez ne kadar çok biliyor ya siz 49 lar sizin neyinize rehberleri eleştirmek misyon 1 level adama oyunun işleyişini öğretmek bunun için çok aman aman yüksek bir bilgimi gerekiyor görev size bişey söylemek yardım etmek değilki nasıl bir yara yaptı bu taglar ceketler size ya başvurdunuzda kabulmu edilmedi anlamış değilim ne bu stresiniz adam rehberse sizene?? sizemi kaldı görevini yapıp yapmaması yönetim bu takımı seçtiyse bırakında bunu onalr düşünsün herkez oyununa baksın..
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

- Tabi ki Rehber takımı İKV Destek Ekibine katılım için bir basamak olarak kabul edilebilir.
FoRCe yazdı:arkadaş herkez ne kadar çok biliyor ya siz 49 lar sizin neyinize rehberleri eleştirmek misyon 1 level adama oyunun işleyişini öğretmek bunun için çok aman aman yüksek bir bilgimi gerekiyor görev size bişey söylemek yardım etmek değilki nasıl bir yara yaptı bu taglar ceketler size ya başvurdunuzda kabulmu edilmedi anlamış değilim ne bu stresiniz adam rehberse sizene?? sizemi kaldı görevini yapıp yapmaması yönetim bu takımı seçtiyse bırakında bunu onalr düşünsün herkez oyununa baksın..

Evet sanırım Bu madde herşeyi açıklıyor.Destek takımına alınan arkadaşların hepsi böyle olmaması için çabalıyoruz ama nafile...Oyunun sorsan hikayesini ve görevlerini bilmeyen kişiler geçmişte yönetime , oyun kurucusuna küfürler yağdıran ve en önemliside forumda yediği sayısızca ban ve modaratörlükten sonra rehber ekibine girmeleri ne kadar mantıklı değil mi ?
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
71omer71
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen 71omer71 »

bnm ark oyuna yeni baslayacakti oyunda bir yerde takildigini soyledi ve telden aradi (ben bankacinin yerini bilmiyorum. vs)

dedim ki ben suan oyunda deilim. sen jandarma alinin oralara falan bak dedim, ustu mavi bir adam gorursen git iyice incele ustunde rehber yaziyo dedim... oda buldum dedi.dedimki git anlamidigin takildigin yeri sor dedim.oda ok saol dedi ve kapatti... sonraki gun oyunda karsilastik ve dediki rehber hic cewap vermiyo dedi...

bi sorum olacak nedenn!!!!! siz rehber deilmisiniz.neden yardim etmiyorsynyz :?:
@ carlar calinmistir Omerbeyx / Igdirlixcolblack / @

carimi calan arkadas ne olursun facemden ve msn den uzakdur ve sifrelerini ver
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

FoRCe yazdı:arkadaş herkez ne kadar çok biliyor ya siz 49 lar sizin neyinize rehberleri eleştirmek misyon 1 level adama oyunun işleyişini öğretmek bunun için çok aman aman yüksek bir bilgimi gerekiyor görev size bişey söylemek yardım etmek değilki nasıl bir yara yaptı bu taglar ceketler size ya başvurdunuzda kabulmu edilmedi anlamış değilim ne bu stresiniz adam rehberse sizene?? sizemi kaldı görevini yapıp yapmaması yönetim bu takımı seçtiyse bırakında bunu onalr düşünsün herkez oyununa baksın..
Yarası olan goculanıyo arkadaş benim rehperlere laf attığım yok REHPER lik sistemini eleştiriyorum.Ayrıca yöneti sistemi gelse oyun bence çok daha güzel bir yere varır...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FoRCe »

TAKVA yazdı:- Tabi ki Rehber takımı İKV Destek Ekibine katılım için bir basamak olarak kabul edilebilir.

Evet sanırım Bu madde herşeyi açıklıyor.Destek takımına alınan arkadaşların hepsi böyle olmaması için çabalıyoruz ama nafile...Oyunun sorsan hikayesini ve görevlerini bilmeyen kişiler geçmişte yönetime , oyun kurucusuna küfürler yağdıran ve en önemliside forumda yediği sayısızca ban ve modaratörlükten sonra rehber ekibine girmeleri ne kadar mantıklı değil mi ?
bişey için çabalamak istiyorsan git Grup Bölgelerinde Karakterin için çabala + bi sıkıntın varsa veya eleştirmek isteyen burda polemik yaratmak yerine desteğe mail atabilir gereksiz tartışmalar yaratmayın sanki gelip sana rehberlik yapacağımda rehber beğenmiyorsun herkez üstüne düşeni yapsın.fazla laf üretmenize gerek yok kendi karakterleriniz için uğraşın yönetimin vereceği kararlara siz kafa yormayın.o rehber kötü o küfürbaz o hırsız bilmem ne gidip desteğe anlatabilirsiniz derdinizi.
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FoRCe »

71omer71 yazdı:bnm ark oyuna yeni baslayacakti oyunda bir yerde takildigini soyledi ve telden aradi (ben bankacinin yerini bilmiyorum. vs)

dedim ki ben suan oyunda deilim. sen jandarma alinin oralara falan bak dedim, ustu mavi bir adam gorursen git iyice incele ustunde rehber yaziyo dedim... oda buldum dedi.dedimki git anlamidigin takildigin yeri sor dedim.oda ok saol dedi ve kapatti... sonraki gun oyunda karsilastik ve dediki rehber hic cewap vermiyo dedi...

bi sorum olacak nedenn!!!!! siz rehber deilmisiniz.neden yardim etmiyorsynyz :?:
herkeze cevap verme gibi bir zorunluluk şart koşulmadı bize :)
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

FoRCe yazdı:
71omer71 yazdı:bnm ark oyuna yeni baslayacakti oyunda bir yerde takildigini soyledi ve telden aradi (ben bankacinin yerini bilmiyorum. vs)

[İçerik Silinmiştir.]

Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 1 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
FoRCe
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen FoRCe »

HaNdSoMe yazdı:
FoRCe yazdı:

[İçerik Silinmiştir.]

Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 1 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
beni tanıyomusun arkadaşım sırf laf olsun diye konuşma oyununu oyna..

“Genel Sohbet” sayfasına dön