Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm;
Ben Senin İçin Ölmeyi Göze Almışım
Bunlar önceden banada olurdu geceleri korkarak uyurdum yarın ya kalkamazsam diye ya birşey olursa ölürsem felan ama tabii bunları bilememek diğer tarafın nasıl olduğunu düşünmek insanı çıldırtıyor.Sosyalleş çık dışarı temiz hava al vakit geçireceğin bir arkadaşını bul gez toz.
Senden sonra yapılan yorumlara bakman neden ölmemen gerektiğini çok iyi anlatıyor aslında..Çünkü düşünen insanlara ihtiyaç var... Düşünüyor olması birinin rahatsız olduğunu göstermez,İntihar eğilimi ise birinden yada birilerinden alınmak istenen intikamı gösterir onlara acı çektirmek isteğini..Kötü olan sen değilsindir belkide..Çok derin bi mevzu aslında, Ama ölememen belkide Burda yapman gereken bişey olduğunu gösteriyordur . henüz ,yapmadığın çünkü onun ne olduğunu arıyosun yada hiç düşünmedin bile, yada hiç bişey yapasın yok yorgunsun ..ama burda işin bitince istemesende ölüceksin o güne kadar keyfini çıkarmak lazım kanımca..Ve yineliyorum, Senin gibi insanlar ölmesin zaten Düşünmeye devam ..
Çoğu kişi yapıcı bir yorum yerine dalga geçmek amaçlı yrumlar yazmış arkadaşımızın böyle bir sorunu varsa mutlaka bir psikoloğa görünmeli psikoloji öyle hafife alınacak bir şey değildir bana göre beden sağlığından bile önmlidir ruh sağlığı ....
Okumaya üşendinde yazmaya niye üşenmedin ?? Sırf sizler yüzünden şu oyunu oynamıyorum üşeniyorum işte ....... siz gibiler oldukça değmez oyun oynamaya falan filan fıstık bide ....