Konu açılmış ve herkes burada düşüncesini yazmakta özgürdür, ne demek konuya yazıyorsun da konu kapansın da filan. Yazdıklarına kimsenin yorum yazmasını istemiyorsan masa üstüne yeni metin belgesi aç oraya yaz.
O kitapların değiştirildiği ve Kuran-ı keriminde bizzat Allah'ın kendisi tarafından korunacağına (kıyamete kadar indiği şeklinde kalacağına) dair ayet-i kerime mevcuttur kitabımızda.
Anlatmak istediğimin kısaca özeti, "Bana Allah deyin, Allah diye dua edin" diyen Allah'a tanrı ve benzeri türevlerini demek caiz değil. Günahta değil.
Seni 2. kez kınıyorum, hakaret içermeyen kelimelerime küçük düşürücü yorumlarından dolayı. Ben seni sorgulamadım, sadece burada bilgi paylaşımında bulunuyoruz.
Zaten yetkili biri konuyu görünce kapatacak, belkide ceza alacaz forrumda din, dini ırk vs. konularda yazılar yasaktır.
Hatta geçenlerde bir ayet yazdım diye 14 gün ceza almıştım. :lol:
Selam ve selametle.
TANRISAL GÜÇ!
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: TANRISAL GÜÇ!
Kendi bilgi ve düşüncelerimizi yazmak yasak karavatan
)
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- justine
- FareAdam Düşmanı
Sizin de kandiliniz mübarek olsun ..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Yazımda Tanrı lafı gçiyor diye dini yorumlar almak zorundamıyım ?.Anlatılmak istenen üzerine odaklanmıyacaksan neden forum konusunu meşkul ediyorsun arkadaş.Konuyla alkalı bir düşüncen varmı ki konu açılmış düşüncemi açıklamakta özgürüm diyorsun.Yazılanı anladınmı.Yok.Yaradan dışında kimseyi sorgulanamaz diye kabul etme, kafanı kuma gömme anlatılmak istenilen bu.Buda oyun içindeki yapılan haksızlıklar üzerine tarafımdan ifade edilmiş.Bu konuda söyleyebileceğin bişey varmı? Varmı soruyorum? Yazılan yazıda anlatılmak istenen ne? Hiç düşünmeden yorum yapıpta insanları meşkul etmeye özgürlükmü diyorsunuz.Bilgi paylaşımında bulunuyormuş.Senden bu forum konusunda paylaşmak isteneni paylaşmışmısınki birde haksızlığa uğradığını savunuyorsun.İnanılır gibi değil birde ikinci defa özür bekliyorsun benden ).Re: TANRISAL GÜÇ!
İleti KARAVATAN 28 Haz 2011 00:55
Konu açılmış ve herkes burada düşüncesini yazmakta özgürdür, ne demek konuya yazıyorsun da konu kapansın da filan. Yazdıklarına kimsenin yorum yazmasını istemiyorsan masa üstüne yeni metin belgesi aç oraya yaz.
O kitapların değiştirildiği ve Kuran-ı keriminde bizzat Allah'ın kendisi tarafından korunacağına (kıyamete kadar indiği şeklinde kalacağına) dair ayet-i kerime mevcuttur kitabımızda.
Anlatmak istediğimin kısaca özeti, "Bana Allah deyin, Allah diye dua edin" diyen Allah'a tanrı ve benzeri türevlerini demek caiz değil. Günahta değil.
Seni 2. kez kınıyorum, hakaret içermeyen kelimelerime küçük düşürücü yorumlarından dolayı. Ben seni sorgulamadım, sadece burada bilgi paylaşımında bulunuyoruz.
Zaten yetkili biri konuyu görünce kapatacak, belkide ceza alacaz forrumda din, dini ırk vs. konularda yazılar yasaktır.
Hatta geçenlerde bir ayet yazdım diye 14 gün ceza almıştım. :lol:
Selam ve selametle.
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
justine yazdı:Sizin de kandiliniz mübarek olsun ..![]()
Amin abi:)) cümlemizin
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Tamam ben abdest alayım kötü birşey önermiyorsun ama sende ilkokula tekrardan başla.Yazılanları iyi anlamak için ).Konu gereksizce uzadı kalp kırmaya değecek bişey yok.Hepinize iyi oyunlar, iyi forumlar.Re: TANRISAL GÜÇ!
İleti Kronik35 28 Haz 2011 01:31
justine yazdı:Sizin de kandiliniz mübarek olsun ..![]()
Amin abi:)) cümlemizin) Şimdi dersin ocipres kandil diye birşey yok kitapta felan yazmıyo dersin ama sen yavaştan abdest almaya başla=))
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Yahu az biraz zeki sanırdım seni yeminle 1 gram mantık yok sende.
Yazında tanrı lafı geçiyor diye elbette dini yorumlar alırsın, magazin yada siyasetmi bekliyordun afedersin?
Bu yazdığın yazı ile çelişiyorsun zavallı Ocipres. Sen 1 gram beynin ile hiç kimseye bir şey anlatamazsın zaten. Yorum paylaştık diye az kaldı forumdan afaroz edecektin, Şimdi de konu kapansın diye yaygara koparıyon. Ne oldu? Din felsefesi okumuş birine, o küçücük bilgi dağarcığınla yetersiz mi kaldın? Varlığına inanmış olan görüşlerin dışında, reddini yani olmadığını idda eden teorik kitaplardan kaç tanesini okudun? Yada kaç filozofun tezini okudun, kendini sorguladın?
Her neyse ya, Yeminle vakit kaybısın. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum senin saçma sapan konularınla.
Yahu sen ne komik adamsın? tanrısal güç ile oyundaki oyuncular arasında kurmak istediğin bağ (!) ne kadar komik göremiyor musun? ben bu durumunu ti ye alıyorum.Ocipres yazdı:Yazılanı anladınmı.Yok.
Ocipres yazdı: Yazımda Tanrı lafı gçiyor diye dini yorumlar almak zorundamıyım ?
Yazında tanrı lafı geçiyor diye elbette dini yorumlar alırsın, magazin yada siyasetmi bekliyordun afedersin?
Ocipres yazdı:Yaradan dışında kimseyi sorgulanamaz diye kabul etme, kafanı kuma gömme anlatılmak istenilen bu.
Bu yazdığın yazı ile çelişiyorsun zavallı Ocipres. Sen 1 gram beynin ile hiç kimseye bir şey anlatamazsın zaten. Yorum paylaştık diye az kaldı forumdan afaroz edecektin, Şimdi de konu kapansın diye yaygara koparıyon. Ne oldu? Din felsefesi okumuş birine, o küçücük bilgi dağarcığınla yetersiz mi kaldın? Varlığına inanmış olan görüşlerin dışında, reddini yani olmadığını idda eden teorik kitaplardan kaç tanesini okudun? Yada kaç filozofun tezini okudun, kendini sorguladın?
Her neyse ya, Yeminle vakit kaybısın. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum senin saçma sapan konularınla.
Kaybol Karavatan.Forum yazılara nasıl katılman gerektiğini bilmiyorsun bide sana dersmi verecem burda.Yobaz kafanın ürünlerini git başka yerde sat.Allahın yobazı.Re: TANRISAL GÜÇ!
İleti KARAVATAN 28 Haz 2011 18:48
Yahu az biraz zeki sanırdım seni yeminle 1 gram mantık yok sende.
Ocipres yazdı:Yazılanı anladınmı.Yok.
Yahu sen ne komik adamsın? tanrısal güç ile oyundaki oyuncular arasında kurmak istediğin bağ (!) ne kadar komik göremiyor musun? ben bu durumunu ti ye alıyorum.
Ocipres yazdı:Yazımda Tanrı lafı gçiyor diye dini yorumlar almak zorundamıyım ?
Ocipres yazdı:Yaradan dışında kimseyi sorgulanamaz diye kabul etme, kafanı kuma gömme anlatılmak istenilen bu.
Her neyse ya, Yeminle vakit kaybısın. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum senin saçma sapan konularınla.![]()
Ocipres
Madem bu yazı kilitlenmiyor.Hani dayak cennetten çıkmadır lafı vardır ya garipseriz.Şuan anlamlı gelmeye başladı.Ben şu Karavatanı dövmeye devam edim.
Din konusunda bilgili olduğunu savunuyorsun ya demekki her konuya bu perspektiften bakmadan edemiyorsun.Yazdığım yazı daha evvel yazdığım yazıların devamı niteliğinde ifade ediş biçimi farklı.Allah tanrının belasını versin senin yazımın altına yazdığın yazı.Belliki yazının daha evvel yazılanlarla paralel yazıldığından bir habersin.Ama olayları dini açıdan ele alacanya balıklama daldın.Tamamda yazı benim yazım bende seni bir güzel ağırladım.Nasıl geldiysen öyle yolcu edildin.Niye bundan şikayet ediyorsunki.Senin dini bilgilerinin sana bir faydası olmuş olsa idi yazdıklarımı çarpıtmaya çalışıp tiye almaya çalıştım deyip kıvırmazdın.Kimin aklı yetmişki bu forum sayfalarında beni tiye almaya senin yetsin.Yazdığın yazı ve fikirlerin çokta itibar edilecek fikirler değil.Sen yobazsın.Yobazlarıda hiç sevmem.Kuran ı iki kez hatim indirdim.Bu forum sayfalarında bunu kimsede tahmin etmez.Yazılarımı okursan hepside farklı farklı konularda ve içide dopdoludur.Yazın mecrasında benle boy ölçüşebilmen için sadece din konusunda bilgili olman yetmez.Sen sahip olduğun bilgiyi kullanmayı bilmiyorsun.Dini bilgilerine başvurulacak bir durum meydana çıkmadan çıkarmaya çalışma çaban seni ancak yobaz yapar.Ben kilitlensin dedim sen yok kilitlenmesin dedin.Peki kilitlenmesin.Yaz istersen.
Ocipres
Din konusunda bilgili olduğunu savunuyorsun ya demekki her konuya bu perspektiften bakmadan edemiyorsun.Yazdığım yazı daha evvel yazdığım yazıların devamı niteliğinde ifade ediş biçimi farklı.Allah tanrının belasını versin senin yazımın altına yazdığın yazı.Belliki yazının daha evvel yazılanlarla paralel yazıldığından bir habersin.Ama olayları dini açıdan ele alacanya balıklama daldın.Tamamda yazı benim yazım bende seni bir güzel ağırladım.Nasıl geldiysen öyle yolcu edildin.Niye bundan şikayet ediyorsunki.Senin dini bilgilerinin sana bir faydası olmuş olsa idi yazdıklarımı çarpıtmaya çalışıp tiye almaya çalıştım deyip kıvırmazdın.Kimin aklı yetmişki bu forum sayfalarında beni tiye almaya senin yetsin.Yazdığın yazı ve fikirlerin çokta itibar edilecek fikirler değil.Sen yobazsın.Yobazlarıda hiç sevmem.Kuran ı iki kez hatim indirdim.Bu forum sayfalarında bunu kimsede tahmin etmez.Yazılarımı okursan hepside farklı farklı konularda ve içide dopdoludur.Yazın mecrasında benle boy ölçüşebilmen için sadece din konusunda bilgili olman yetmez.Sen sahip olduğun bilgiyi kullanmayı bilmiyorsun.Dini bilgilerine başvurulacak bir durum meydana çıkmadan çıkarmaya çalışma çaban seni ancak yobaz yapar.Ben kilitlensin dedim sen yok kilitlenmesin dedin.Peki kilitlenmesin.Yaz istersen.
Ocipres
Bihaber ifadesini bir haber olarak yazmışım.Özür.
Ocipres
Ocipres