HüzünKovanKuşu Hk.
Re: HüzünKovanKuşu Hk.
yaw ogün alırız sen merak etme mügenin çara yüklediği e-pinlerin alayı var bende
Mert gerizekalısı unutmaki facebook skype konuşmaları yedekliyo
D
- IxGoLDeNxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
mert eren benim izmire tasinmam ile beraber yok olacak chari caldigi kisilere iade edilecek ha yapamazsin diyorsaniz bekleyin gorun .
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

paramıda al la annesine söyle oklavayla döver onuIxGoLDeNxI yazdı:mert eren benim izmire tasinmam ile beraber yok olacak chari caldigi kisilere iade edilecek ha yapamazsin diyorsaniz bekleyin gorun .
- ARAFxAcayipHerif
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Hey Allahım milletin işi gücü yok emek Hırsızlıgı yapıyo iyice sinir harbi oldum çıktım benimde arkadşaımın başına geldi... Geçmiş olsun.
ARAFxAcAyİpHeRiF

- Meerlinee
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Hayal Kahvesi
çok teşekkürler ama canınızı sıkmayın o car geri gelecek :!:
♥ HüzünKovanKuşu ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
♥ Abıhayat ♥
♥ Serotonin ♥
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
viewtopic.php?f=31&t=45899&hilit=istkvxmunise&start=80
Geçmiş konularda bunun gibi çok delil var
Mert in ne ilk sucu nede son suçu olur bu.
O zaman koruyanlar herkes bir şansı daha hak eder diyenler nerede acaba ? Herifi savundunuz da ne oldu düzeldi mi ? Buraya da yorum atsalar ya delikanlıyım diye gezinen çok ama sözünün arkasında duran bir adam yok burada ya
Geçmişteki kendi ağızıyla itiraf ettiği şeyleri isteyen varsa onları da paylaşırım
Geçmiş konularda bunun gibi çok delil var
O zaman koruyanlar herkes bir şansı daha hak eder diyenler nerede acaba ? Herifi savundunuz da ne oldu düzeldi mi ? Buraya da yorum atsalar ya delikanlıyım diye gezinen çok ama sözünün arkasında duran bir adam yok burada ya
Geçmişteki kendi ağızıyla itiraf ettiği şeyleri isteyen varsa onları da paylaşırım
Öncelikle geçmiş olsun. Bu, Mert Eren denilen şahsın yaptığı ilk hırsızlık değil, Asımın ve diğerlerininde dediği gibi. Bu adamın güvenilir biri olmadığını herkes bilmeli bizim sunucumuzda. Bu arada Ogün, adam İzmir-Buca'da oturuyo
Tekrar geçmiş olsun. En yakın zamanda geri almanız dileğiyle...
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Tekrar geçmiş olsun. En yakın zamanda geri almanız dileğiyle...
İyi Forumlar
OttomanWaRRioR
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Klan: Lodos
Kız müge çok geçmiş olsun ya üzüldüm valla inşallah alırsın çarı geriye...
MeTaNiZe
"Tarifi yok, dünyadaki sahipsizliğimin"
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
Senin yüzünden şu an karakter çalındı.IxGoLDeNxI yazdı:mert eren benim izmire tasinmam ile beraber yok olacak chari caldigi kisilere iade edilecek ha yapamazsin diyorsaniz bekleyin gorun .
Bence daha fazla hasar vermeden bak yoluna
.
.
.
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Büyük geçmiş olsun [/u]
zamanında size çooook uyardım , diller döktüm , dilimde tüy bitti. Şuanda o şahıs "Eminonu" Sunucusunda oynamaktadir.
IIxARAŞİNxII ve Türkxxsevtanem diye carları tılsım sunucusundadır dikkatli olunuz geçen EKMEK PEYNİR satılır diye sunucuda geziyordu
Asımın'da dediği gibi zamanında arka çıkanlardan bir kişi buraya yorum yapsında görelim
zamanında size çooook uyardım , diller döktüm , dilimde tüy bitti. Şuanda o şahıs "Eminonu" Sunucusunda oynamaktadir.
IIxARAŞİNxII ve Türkxxsevtanem diye carları tılsım sunucusundadır dikkatli olunuz geçen EKMEK PEYNİR satılır diye sunucuda geziyordu
asim3428 yazdı: viewtopic.php?f=31&t=45899&hilit=istkvxmunise&start=80
Geçmiş konularda bunun gibi çok delil varMert in ne ilk sucu nede son suçu olur bu.
Geçmişteki kendi ağızıyla itiraf ettiği şeyleri isteyen varsa onları da paylaşırım![]()
Asımın'da dediği gibi zamanında arka çıkanlardan bir kişi buraya yorum yapsında görelim
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]