:lol: :lol: :lol: adam ciddiye aldı yaRivalxmelodi yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Şifreyi çözen ilk kişisinxPrince yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Çemberlitaş grup bölgesi ile ilgili birkaç tespitimi sunuyorum. Her türlü yoruma açığım, düzgün yapılırsa :idea:
Konu içeriği 18 yaş altına sakıncalı olabilir!! Ama bunu hiç biriniz görmediği için mutluyum xD
Semiha normalde neden kapalı, gaffar ın yanına gidince açık giyiniyor?? Ben hala çözemedimAyrıca yeni bölgenin liderinin Gaffar olduğu nereden belli? Belki semiha? Cazibesiyle Gaffarın aklını başından alıyor :idea: Benim düşüncelerim bunlar. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum :shock:
iyi forumlar.
Lider Gaffar.Oyun Öncesi Datalara Göz Attığımızda Canları Arasında Büyük Bir Fark Vardı.Örneğin:
Gaffar Beyin Canı :9.000.000 iken,
Semihanın Canı:4.000.000 dır. Bu Durumda Lider Gaffar Dır
Semiha
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Semiha
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
fuzulisifa yazdı::lol: :lol: :lol: adam ciddiye aldı yaRivalxmelodi yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Şifreyi çözen ilk kişisinxPrince yazdı:x0xKaaNx0x yazdı:Çemberlitaş grup bölgesi ile ilgili birkaç tespitimi sunuyorum. Her türlü yoruma açığım, düzgün yapılırsa :idea:
Konu içeriği 18 yaş altına sakıncalı olabilir!! Ama bunu hiç biriniz görmediği için mutluyum xD
Semiha normalde neden kapalı, gaffar ın yanına gidince açık giyiniyor?? Ben hala çözemedimAyrıca yeni bölgenin liderinin Gaffar olduğu nereden belli? Belki semiha? Cazibesiyle Gaffarın aklını başından alıyor :idea: Benim düşüncelerim bunlar. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum :shock:
iyi forumlar.
Lider Gaffar.Oyun Öncesi Datalara Göz Attığımızda Canları Arasında Büyük Bir Fark Vardı.Örneğin:
Gaffar Beyin Canı :9.000.000 iken,
Semihanın Canı:4.000.000 dır. Bu Durumda Lider Gaffar Dır
Konuyu Açan Arkadaş Her Türlü Yoruma Açığım Dedi Bende Yorum Yaptım.Böyle Bir Düşünce NAsıl Aklına Geliyor Gerçekten Anlamadım Anlatırmısın ?
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
arkadaş kendine göre bir espri yapmış hani burada bir gizem ve ya hikaye çözmeye çalışmıyoruz o yüzden güldüm yoksa herkes gaffarın boss olduğunun farkında
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ace Of Spades
işçi Kadın
/color] Gaffar Bey'e çok şey borçluyuz. O olmasaydı bizler birer bir hiçtik.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
fuzulisifa yazdı:arkadaş kendine göre bir espri yapmış hani burada bir gizem ve ya hikaye çözmeye çalışmıyoruz o yüzden güldüm yoksa herkes gaffarın boss olduğunun farkında
Tmm uzatma istersen
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Ben cidden sormuştum. Çok mu gülmüşüm?fuzulisifa yazdı:arkadaş kendine göre bir espri yapmış hani burada bir gizem ve ya hikaye çözmeye çalışmıyoruz o yüzden güldüm yoksa herkes gaffarın boss olduğunun farkında
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)