Mert Eren abla zamanında hani kronicxbüyücü, ben ve diğer arkadaşlar deliller ile foruma çaldığı çarları fln yazınca herif sunucuyu terk ediyorum dedi, isim değiştirme ile loncalardan birine girdi şimdide arkasını kolluyolar diye rahat rahat geziniyo işte
Yazık ki ne yazık.. burnundan gelsin die bi beddua edeyim belki tutar :twisted: :twisted:
Meerlinee yazdı:Saolun sizler oldukça bana bişe olmaz çardan bana ne Asım Görele'de savcılığa böle bi suçtan gidersem beni asıl o zaman kızılcık sopasıyla kovalarlar ama halledileceğinden ve suçlunun cezayı bulacağından hiç kuşkum yok 2. kere bu kazığı bana atamazlar artık eski Müge yok
La onlarıda kovalarım kızılcık sopası ile Giresun savcılığına git o zaman, cezasız kalmasında gerisi önemli değil Oyun sonuçta her şey yerine konulur
Abla Mert denilen şahıs, Tılsımdan önceki oynadığı sunucuda çaldığı çarların listesini yapmış bide o derece beddua tutmuyor. Herif göstere göstere yapıyor ve bir şey olmuyor ya ben ona yanıyorum.
GECMIS OLSUN! olakı charları gerı alamazsan,kardesım pek oynamıyor oyunu serkanı bılıyosun tepe tepe kullanırsın istedıgın charı ustelık bırlıkte kullanırsınız hatta yapabılcegım bır sey olursa ulas bana kardsım ayrıca bu adam cok oldu bu sunucuda sayamıyorum artık bır degıl ıkı degıl bıraz dıkkat edın.
Benim adamla alakam yoktu ki Salih'im ogün'ün dingilliği işte ama hiç sıkıntı yok içimde Meerline çalındığındaki gibi değilim eminim geri gelecek o car ben de o arada Ladypitbull'u kasarım bana bişe olmaz bana bulaşan korksun arkamda sizler gibi kardeşlerim, abilerim, ablalarım, dostlarım oldukça hiç üzülmüyorum!
benım pc kafayı yedı suan yazıyorum yazıyorum gıtmıyor ne ıs bu mertın charlarının ısımlerını yazarsanız sevınırim bu tıp ınsanlar ıcın onlemını alsın herkez bır cok char degıstı onu bılıyorum alıskanlık edınmıs sanırım bu hırsızlıgı.