HüzünKovanKuşu Hk.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: HüzünKovanKuşu Hk.

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

asim3428 yazdı:
Kurtlarxkadriye yazdı:canlarım kimin yaptığını deşifre edin madem kesinleşince bizde bilelim.. mügenin tanıdığını ben tanımıyorsam üzülürüm.. koynumuzda yılan beslemeyelim... :evil: :evil: :evil:
Mert Eren abla zamanında hani kronicxbüyücü, ben ve diğer arkadaşlar deliller ile foruma çaldığı çarları fln yazınca herif sunucuyu terk ediyorum dedi, isim değiştirme ile loncalardan birine girdi şimdide arkasını kolluyolar diye rahat rahat geziniyo işte

Yazık ki ne yazık.. burnundan gelsin die bi beddua edeyim belki tutar :twisted: :twisted:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Meerlinee yazdı:Saolun :) sizler oldukça bana bişe olmaz çardan bana ne :) Asım Görele'de savcılığa böle bi suçtan gidersem beni asıl o zaman kızılcık sopasıyla kovalarlar :D ama halledileceğinden ve suçlunun cezayı bulacağından hiç kuşkum yok :) 2. kere bu kazığı bana atamazlar artık eski Müge yok ;)
La onlarıda kovalarım kızılcık sopası ile :) Giresun savcılığına git o zaman, cezasız kalmasında gerisi önemli değil Oyun sonuçta her şey yerine konulur ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Abla Mert denilen şahıs, Tılsımdan önceki oynadığı sunucuda çaldığı çarların listesini yapmış bide o derece beddua tutmuyor. Herif göstere göstere yapıyor ve bir şey olmuyor ya ben ona yanıyorum.
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Asımcım hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz. bu dünyada olması bide diğer kısmı var bunun. kul hakkı küçümsenmemeli :? :? :?

çok uykum geldi valla 1 saat önce oyundan çıktım uykum geldi die sıkıntım var uyuyamıyorum bide :? :? :?
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
IxGoLDeNxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IxGoLDeNxI »

Suç benim ama söylüyorum burada tekrar mert eren adisinin hangi ilde oturduğunu ögrendiğim vakit kopacak kiyamet
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

GECMIS OLSUN! olakı charları gerı alamazsan,kardesım pek oynamıyor oyunu serkanı bılıyosun tepe tepe kullanırsın istedıgın charı ustelık bırlıkte kullanırsınız hatta ;)
yapabılcegım bır sey olursa ulas bana kardsım ayrıca bu adam cok oldu bu sunucuda sayamıyorum artık bır degıl ıkı degıl bıraz dıkkat edın.
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Mkbnsnn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mkbnsnn »

Ogün izmir agorada oturyo izmir kesinde
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

Benim adamla alakam yoktu ki Salih'im ogün'ün dingilliği işte :D ama hiç sıkıntı yok içimde Meerline çalındığındaki gibi değilim eminim geri gelecek o car :) ben de o arada Ladypitbull'u kasarım :) bana bişe olmaz bana bulaşan korksun arkamda sizler gibi kardeşlerim, abilerim, ablalarım, dostlarım oldukça hiç üzülmüyorum!
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Kullanıcı avatarı
IxGoLDeNxI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen IxGoLDeNxI »

Arkanda ben olduktan sonra ikvyi soysinlar 2 gunde 4 menekse ceker bastan kurarom oyunu .d
GoLDeN - FaunTLeRoy - xKonsantrasyoNx - KonsantrasyoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Stylxkcalb
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stylxkcalb »

benım pc kafayı yedı suan yazıyorum yazıyorum gıtmıyor ne ıs =) bu mertın charlarının ısımlerını yazarsanız sevınırim bu tıp ınsanlar ıcın onlemını alsın herkez bır cok char degıstı onu bılıyorum alıskanlık edınmıs sanırım bu hırsızlıgı.
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön